Монтана : Черно Море (Купа На България)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Гочето1913

Re: Монтана : Черно Море (Купа На България)

Мнениеот Гочето1913 » 14 ное 2010 00:56

Н а 20ти Ноември съм в Монтана да си подкрепя любимият си отбор и се надявам да победим въпреки проблемите които имаме и да се класираме на 1/8 финал тъй като надеждата за Европа остава жива поне до 20ти Ноември!На 20ти Ноември всички моряци нека се изсипем в Монтана и мощно да подкрепим отбора си, защото накрая като нищо новият носител на купата на България може да се казва Черно море!Защо не?Аз вярвам, че е възможно!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 ное 2010 17:15

зеления написа:
Clarion написа:Сценарий 1: Бием с лекота! Обаче тогава се засилват подозренията към отбора, че (поради някаква причина) не сме играли предния път ... лошо
Сценарий 2: Падаме с лекота. Толкова си можем ... още по-лошо
Сценарий 3: Драматичен мач, продължения, дузпи ... падаме. Е, ние Монтана ако не можем да остраним в елиминационен мач ... пак лошо
Остава да бием драматично :-)

Само сценарий 1: "Бием с лекота! Обаче тогава се засилват подозренията към отбора, че (поради някаква причина) не сме играли предния път ... лошо". Защо лошо? То и на мравките стана ясно, че "поради някаква причина не сме играли предния път". За това беше и адекватната намеса на ръководството. Лошото ще бъде ако не бием с лекота защото тогава резултатът ще се тълкува, че не играчите, а ръководството греши. Или по точно, че използва слабата игра за да се освободи от високо платените си играчи. Все пак в криза сме. Да ама доколкото познавам ТИМ на тях не им е необходима някаква причина за да предприемат такъв ход. Така, че вариант 1 и без лошото накрая. ;)

заразяваш с оптимизъм, да знаеш ;) и аз като теб залагам на вариант 1 (без лошото) :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 15 ное 2010 17:48

Лично аз ще съм достатъчно доволен да победим, па макар и трудно. Е, да не е драматично да кажем, а просто с труд, раздаване и желание. За възможностите знаем, че ги имаме. По-класният отбор сме, определено. Аз също съм оптимист, но чак пък победа с лекота не очаквам. Ще се радвам, ако се получи така, но... С лекота победиха Литекс там, но пък виждате какво се пише и коментира за този мач?! Ние нека покажем онова постоянство, оня борбен дух, онова желание и раздаване за победата, които показвахме неотдавна, а тогава съм сигурен, че ще победим. Пък дори и да не е толкова леко. Но пък ще е сладко. Нека се хвърлят и ни зарадват, а от себе си да смъкнат подозрението и тая тежест, която носят от лошото представяне навън....Айде моряци, време е!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 11:53

Абре хора, що така смело зае*ахте тая тема, що не пишете по нея?! Не ви ли интерисува вече?! Та това е един от най-важните ни мачове тая година! То както я докарахме, всеки мач оттук нататък ще е... един от най-важните ни, ама... това е друга тема. Никой нищо ли не знае, нищо ли не е чул? Нещо интересно, нещо хубаво или пък нещо кофти?! Аз например чух, че Танко е получил контузия в неделя на мача и е възможно да е под въпрос за събота???!! Пак казвам обаче, инфото ми е от неделя след мача с Миньоро..... до сега може и да са се променили нещата....
Последна промяна от Iceberg на 17 ное 2010 13:08, променено общо 1 път.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 ное 2010 12:36

Iceberg написа:Абре хора, що така смело зае*ахте тая тема, що не пишете по нея?! Не ви ли интерисува вече?! та това е един то най-важните ни мачове тая година! То както я докарахме, всеки мач оттук нататък ще е... един от най-важните ни, ама... това е друга тема. никой нищо ли не знае, нищо ли не е чул? Нещо интересно, нещо хубаво или пък нещо кофти?! Аз например чух, че Танко е получил контузия в неделя на мача и е възможно да е под въпрос за събота???!! Пак казвам обаче, инфото ми е от Неделя след мача с Миньоро..... до сега може и да са се променили нещата....

И по-добри, като си спомням заради кого станаха 3 от 4те гола с/у Монтана...но пък ако Гонзо чете форума :

Гонзо, взимай го, Танко е най-добрия, това е твоя човек, ние искаме да се развива и Ви го даваме срещу Владимир Гаджев, примерно.. :)

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 17 ное 2010 21:57

Никакви дузпи :mrgreen: ръководсто трябва да забрани на играчите да тренират дузпи, помните миналата година как след отпаднето от Калиакра - Велизар каза, че след всяка тренировка ги карал да тренират дузпички и нямал преди мача притеснения ако се стигнело до дузпи и после няма такова насиране :lol: някои от най-добрите изпълнители на тренировки още като отиваха да бият дузпата трепериха, така че никакво трениране на дузпи, изобщо не трябва да си мислят за тоя вариант, последните минути в Каварна чакаха дузпите, за да се осерат до ушите след това, или биеш с игра или си заминаваш, да чакаш на ролетки, дузпи, това си е късмет
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 22:03

DanielGeorgiev написа:
Iceberg написа:Нищо не се знае СтеВчовото още :) За Ратника.. чек да скив дали на Жорката ще му мине ребърцето. Пък и на Елито сякъш много, много не му се напъва... май не си дава много зор. Иначе Пиргата, Шерифа и Шаблата нема как да не почнат. Адемар и той към сигурните го пиши. За Сашенцето Загорското не съм сигурен, ама май Тиаго и той няма за сега алтернатива. Ама знае ли човек кви му минават през главата на старшията Генов?!?! Чакай бе, не препирай като тели пред майка си, има време :)))))))))))) петък вечер... Ама тоя път нещо май не съм сигурен, че ще мога да му ги позная... :mrgreen:

Защо се прикриваш ? Ти си Стевчо Генов, аз обаче съм Радо Боянов и сега ще ти издам състава :lol:

-----------------Пиргов-----------------
Сашо А.---Шерифа---Дяков---Тиаго
------------Димов---Г.Илиев------------
Дани Г.--------------------------Адемар
-----------------Ратников-----------------
-----------------Божилов-----------------

въпреки че ми се иска

-------------------Пиргов--------------------
Сашо А.---Шерифа---Трифонов---Тиаго
--------------Димов---Г.Илиев--------------
Ели М.------------------------------Румен Н.
-------------------Ратников-------------------
-------------------Капитанов------------------

Айде бе чичо Стевчо, пусни моите моля те, нищо че съм помощник :(
---------------------
Нема те огрее май тъй като ти гледам състава, ама може да ни изненада човека, знам ли. Според мене по-скоро ще избере същия състав от мача с Миньор, като може да смени само твоя чавечец с Ели Маркес. А ако Жоро е напълно готов до тогава, което май ме съмнява..... той ще играе на мястото на Ратника. Но може Ратника да си играе, а Жорката да остане резерва. Мисля, че варианта с двамата дефанзивни в лицето на Димов и Стоянов ще е удачен за навън. Пред тях Ратника, а по крилата Ели отдясно, щото той освен, че атакува по крилото и е бърз, има повече дефанзивни качества ако се наложи да ги ползва. Адемар също, така че... като градим атаката могат да са полезни, а като се браним, ще се връщат. На първо четене така ми изглежда състава.

-----------------Пиргов-----------------
Сашо А.---Шерифа---Дяков---Тиаго
------------Димов---Стоянов------------
Ели Маркес----------------------Адемар
-------Ратников/Жоро Илиев/---------
-----------------Божилов-----------------
Пак повтарям ама... на първо четене, Ради :) :) :)

DanielGeorgiev
Контакти:

Мнениеот DanielGeorgiev » 17 ное 2010 22:13

СтеФчо, защо пак пускаш Танка, след като от небето се вижда че е в слаба форма :(

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 ное 2010 22:18

[offtopic]Стевчо и Ради вече ще знаем кои да нареждаме в форума при лош резултат(дано са по-малко за бъдеще)! :lol: :mrgreen: ;)[/offtopic]
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 17 ное 2010 22:21

:) :) :) Ами щото и без да се качваш на небето Стефчовото, се вижда, че няма кой друг! Освен Тиаго не се сещам кой друг може да играе в центъра до Шерифа. Но тогава трябва човек за отляво. А там Велизар пробваше по едно време Тошката. Скоро гледах как и СтеФчото го пробва на двустванната игра, ама не вярвам да рискува. хем Тиаго не е обигран достатъчно с Шерифа, хем Тошката ляв бек... Петков мисля и той май можеше да играе централен, ама с него пък съвсем няма да рискува. Незнам, незнам. Така мисля, че ще постъпи, както съм го написал. :) И все пак до петък вечер има още много време..... Ще се опитам да го разгадая и тоя път, ама ще ми е по-трудно Даненце :))))))))))

Върни се в “Черно море”