Монтана : Черно Море (Купа На България)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
Re: Монтана : Черно Море (Купа На България)
Н а 20ти Ноември съм в Монтана да си подкрепя любимият си отбор и се надявам да победим въпреки проблемите които имаме и да се класираме на 1/8 финал тъй като надеждата за Европа остава жива поне до 20ти Ноември!На 20ти Ноември всички моряци нека се изсипем в Монтана и мощно да подкрепим отбора си, защото накрая като нищо новият носител на купата на България може да се казва Черно море!Защо не?Аз вярвам, че е възможно!
зеления написа:Clarion написа:Сценарий 1: Бием с лекота! Обаче тогава се засилват подозренията към отбора, че (поради някаква причина) не сме играли предния път ... лошо
Сценарий 2: Падаме с лекота. Толкова си можем ... още по-лошо
Сценарий 3: Драматичен мач, продължения, дузпи ... падаме. Е, ние Монтана ако не можем да остраним в елиминационен мач ... пак лошо
Остава да бием драматично
Само сценарий 1: "Бием с лекота! Обаче тогава се засилват подозренията към отбора, че (поради някаква причина) не сме играли предния път ... лошо". Защо лошо? То и на мравките стана ясно, че "поради някаква причина не сме играли предния път". За това беше и адекватната намеса на ръководството. Лошото ще бъде ако не бием с лекота защото тогава резултатът ще се тълкува, че не играчите, а ръководството греши. Или по точно, че използва слабата игра за да се освободи от високо платените си играчи. Все пак в криза сме. Да ама доколкото познавам ТИМ на тях не им е необходима някаква причина за да предприемат такъв ход. Така, че вариант 1 и без лошото накрая.![]()
заразяваш с оптимизъм, да знаеш

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Лично аз ще съм достатъчно доволен да победим, па макар и трудно. Е, да не е драматично да кажем, а просто с труд, раздаване и желание. За възможностите знаем, че ги имаме. По-класният отбор сме, определено. Аз също съм оптимист, но чак пък победа с лекота не очаквам. Ще се радвам, ако се получи така, но... С лекота победиха Литекс там, но пък виждате какво се пише и коментира за този мач?! Ние нека покажем онова постоянство, оня борбен дух, онова желание и раздаване за победата, които показвахме неотдавна, а тогава съм сигурен, че ще победим. Пък дори и да не е толкова леко. Но пък ще е сладко. Нека се хвърлят и ни зарадват, а от себе си да смъкнат подозрението и тая тежест, която носят от лошото представяне навън....Айде моряци, време е!!!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Абре хора, що така смело зае*ахте тая тема, що не пишете по нея?! Не ви ли интерисува вече?! Та това е един от най-важните ни мачове тая година! То както я докарахме, всеки мач оттук нататък ще е... един от най-важните ни, ама... това е друга тема. Никой нищо ли не знае, нищо ли не е чул? Нещо интересно, нещо хубаво или пък нещо кофти?! Аз например чух, че Танко е получил контузия в неделя на мача и е възможно да е под въпрос за събота???!! Пак казвам обаче, инфото ми е от неделя след мача с Миньоро..... до сега може и да са се променили нещата....
Последна промяна от Iceberg на 17 ное 2010 13:08, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Iceberg написа:Абре хора, що така смело зае*ахте тая тема, що не пишете по нея?! Не ви ли интерисува вече?! та това е един то най-важните ни мачове тая година! То както я докарахме, всеки мач оттук нататък ще е... един от най-важните ни, ама... това е друга тема. никой нищо ли не знае, нищо ли не е чул? Нещо интересно, нещо хубаво или пък нещо кофти?! Аз например чух, че Танко е получил контузия в неделя на мача и е възможно да е под въпрос за събота???!! Пак казвам обаче, инфото ми е от Неделя след мача с Миньоро..... до сега може и да са се променили нещата....
И по-добри, като си спомням заради кого станаха 3 от 4те гола с/у Монтана...но пък ако Гонзо чете форума :
Гонзо, взимай го, Танко е най-добрия, това е твоя човек, ние искаме да се развива и Ви го даваме срещу Владимир Гаджев, примерно..

Никакви дузпи
ръководсто трябва да забрани на играчите да тренират дузпи, помните миналата година как след отпаднето от Калиакра - Велизар каза, че след всяка тренировка ги карал да тренират дузпички и нямал преди мача притеснения ако се стигнело до дузпи и после няма такова насиране
някои от най-добрите изпълнители на тренировки още като отиваха да бият дузпата трепериха, така че никакво трениране на дузпи, изобщо не трябва да си мислят за тоя вариант, последните минути в Каварна чакаха дузпите, за да се осерат до ушите след това, или биеш с игра или си заминаваш, да чакаш на ролетки, дузпи, това си е късмет

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
DanielGeorgiev написа:Iceberg написа:Нищо не се знае СтеВчовото ощеЗа Ратника.. чек да скив дали на Жорката ще му мине ребърцето. Пък и на Елито сякъш много, много не му се напъва... май не си дава много зор. Иначе Пиргата, Шерифа и Шаблата нема как да не почнат. Адемар и той към сигурните го пиши. За Сашенцето Загорското не съм сигурен, ама май Тиаго и той няма за сега алтернатива. Ама знае ли човек кви му минават през главата на старшията Генов?!?! Чакай бе, не препирай като тели пред майка си, има време
))))))))))) петък вечер... Ама тоя път нещо май не съм сигурен, че ще мога да му ги позная...
Защо се прикриваш ? Ти си Стевчо Генов, аз обаче съм Радо Боянов и сега ще ти издам състава

-----------------Пиргов-----------------
Сашо А.---Шерифа---Дяков---Тиаго
------------Димов---Г.Илиев------------
Дани Г.--------------------------Адемар
-----------------Ратников-----------------
-----------------Божилов-----------------
въпреки че ми се иска
-------------------Пиргов--------------------
Сашо А.---Шерифа---Трифонов---Тиаго
--------------Димов---Г.Илиев--------------
Ели М.------------------------------Румен Н.
-------------------Ратников-------------------
-------------------Капитанов------------------
Айде бе чичо Стевчо, пусни моите моля те, нищо че съм помощник

---------------------
Нема те огрее май тъй като ти гледам състава, ама може да ни изненада човека, знам ли. Според мене по-скоро ще избере същия състав от мача с Миньор, като може да смени само твоя чавечец с Ели Маркес. А ако Жоро е напълно готов до тогава, което май ме съмнява..... той ще играе на мястото на Ратника. Но може Ратника да си играе, а Жорката да остане резерва. Мисля, че варианта с двамата дефанзивни в лицето на Димов и Стоянов ще е удачен за навън. Пред тях Ратника, а по крилата Ели отдясно, щото той освен, че атакува по крилото и е бърз, има повече дефанзивни качества ако се наложи да ги ползва. Адемар също, така че... като градим атаката могат да са полезни, а като се браним, ще се връщат. На първо четене така ми изглежда състава.
-----------------Пиргов-----------------
Сашо А.---Шерифа---Дяков---Тиаго
------------Димов---Стоянов------------
Ели Маркес----------------------Адемар
-------Ратников/Жоро Илиев/---------
-----------------Божилов-----------------
Пак повтарям ама... на първо четене, Ради

-
- Контакти:
СтеФчо, защо пак пускаш Танка, след като от небето се вижда че е в слаба форма 

[offtopic]Стевчо и Ради вече ще знаем кои да нареждаме в форума при лош резултат(дано са по-малко за бъдеще)!
[/offtopic]

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?