Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Даниел Димов - трансферна цел на ЦСКА ?!?!?!

Мнениеот TristaNNN » 01 окт 2010 21:14

The Sailor Man написа:1.Димов никога няма да отиде в ЦСКА или Левски.Школуван е в нашата школа-респективно ги мрази и в червата.
2.Цената му е поне 1 000 000 лева,а за ЦСКА значи 1 млн. в брой,никакви траншове,никакви проценти - кеш.
3.Нашето ръководство никога няма да продаде перспективни играчи на други български отбори - справка-така отразаха Левски и ЦСКА за Миро Манолов,Левски за Ал.Александров-Шерифа,ЦСКА за Танко Дяков и Илко Пиргов.
4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

ПС:Поздрави отлично осведомения си източник и му прати много здраве от мене :lol:

[offtopic]Никога не казвай никога ;), особено като иде реч за трансфери.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 21:14

The Sailor Man написа:4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

Специално за договорът му transfermarkt никога не грешат тези неща ;)
http://transfermarkt.de/de/daniel-dimov ... 54938.html
Цените в този сайт не гледай тъй като те не са актуални по простата причина, че цената на един футболист е конвертируема и само за седмица може от 100 000 да стане 500 000.

Колев също е с договор до 30.06.2011
Изображение

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 21:20

Гаджев физически отстъпва много на Димов и е 2 години по-стар.Дани е може би най-младия в Националния отбор.Виж,щом Лион го искаха като беше на 15 и Жуниньо го похвали значи става.Това,че Кауна не го викаше беше за сметка на отбора.Гаджев и Димов перфектно биха се сработили,просто защото не са еднотипни играчи.Ако помниш бях пуснал една схема на Национала и там Димов е зад Гаджев-Стилян,това е схемата.Димов е много мощен физически и взема всички единоборства,няма нужда да бъде подпомаган в деф.план да върши цялата черна работа.Затова е крайно ценен.А за трансфери - с играта си и физиката е роден за Англия или Германия.Още щом го осветят прожекторите и веднага заминава натам,прекалено класен играч е за България

ПС:За трансферите и договорите няма да споря с вас четящи чужди сайтове.Аз ви казвам информация от кухнята.Миналата зима и Шерифа,и Тошко Колев,и Дани Димов,всички се удължиха до 2015.Мечтите са безплатни,за ЦСКА и Левски обаче наистина има едно никога що се отнася до трансфери.Може да ви продадем някой пенсионер,но млади играчи-никога,доказали сме го многократно - Миро,Шерифа,Сашо беройския,Дяков,Пиргов...
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 01 окт 2010 21:20

PFC Litex написа:
The Sailor Man написа:4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

Специално за договорът му transfermarkt никога не грешат тези неща ;)
http://transfermarkt.de/de/daniel-dimov ... 54938.html
Цените в този сайт не гледай тъй като те не са актуални по простата причина, че цената на един футболист е конвертируема и само за седмица може от 100 000 да стане 500 000.

Колев също е с договор до 30.06.2011

Я виж в тоя сайт докога е договора на Мболи?
Аз се пробвах но не успях да го намеря.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:25

siniqfenn написа:
The Sailor Man написа:1.Димов никога няма да отиде в ЦСКА или Левски.Школуван е в нашата школа-респективно ги мрази и в червата.
2.Цената му е поне 1 000 000 лева,а за ЦСКА значи 1 млн. в брой,никакви траншове,никакви проценти - кеш.
3.Нашето ръководство никога няма да продаде перспективни играчи на други български отбори - справка-така отразаха Левски и ЦСКА за Миро Манолов,Левски за Ал.Александров-Шерифа,ЦСКА за Танко Дяков и Илко Пиргов.
4.Договорът....уви,миналия сезон с Димов,Колев и всички младоци се удължи до 2015.Кофти тръпка.Забравете за Димов.Никога няма да играе в шопско,радвайте се там на негрите си

ПС:Поздрави отлично осведомения си източник и му прати много здраве от мене :lol:

Дръжте си го. Тоя Гара Дембеле,Грийн,Жо,Нелсън,Асамоа и т.н на 10 водки ще му скрият шапката бе.

Все потомствени българи, 10 поколение левскари ...
Ето затова футбола ни е зле, вижте кои са класните играчи в клубовете!
При нас поне са само трима, четирима чужденците.. От тях един, двама стават....

Левскар 90, последното ти мнение беше по-норламно, сега и факти извади и може и да се води дискусия...
Ами Димов е на 21 и има сумати време пред него! За да се развива това е пътя да му се даде шанс в национала!
Много играчи са показвали колебливи игри, но като натрупат самочувствие са други!
Димов има техника, малко е нисък, но има качества според мен!
Но чак да се чудят тук някои, как едва ли не Матеус може да вика някой извън Левски, ЦСКА и Литекс :roll:

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 21:28

Морски,какво имаш предвид,че Димов е нисък?През призмата на 1.88 см. му ръст и мощна физика не знам,с лекота надборваше уж коравия Дембеле. :) .Дано Матеус го пусне с Уелс да мачка британците,другите лигльовци просто няма да се справят с това.
Репортерка на ПРО БГ към Илиян Илиев " Но ти си левскар"....Илиян Илиев: "Нееее,аз съм черноморец"

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 окт 2010 21:28

etgecata1 написа:Колев също е с договор до 30.06.2011

Я виж в тоя сайт докога е договора на Мболи?
Аз се пробвах но не успях да го намеря.[/quote]
До колкото зная, Мболи на Мболи договорът му е до средата на 2011 и за това Венци търси всякакъв начин да го продаде, и точно по тази причина го пусна под наем, защото мине ли 2010, то Мболи може да се договаря сам и така Венци ще изгуби много ;)
Изображение

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 01 окт 2010 21:30

Много ще се радвам, ако го имаме, всеки мач го гледам на Тича :!:
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
The Sailor Man

Мнениеот The Sailor Man » 01 окт 2010 21:31

Какво цитирате сайт според който всичките ни играчи имат договор до 2011 :lol: .Аз ви казвам,че е до 2015 и,че никой български отбор няма да го има,а за гащниците от ЦСКА дето и ток и вода трудно плащат още по-малко.Ние сме сериозен отбор и не се приравняваме до Пирин,Миньор,Сливен и т.н. дето чакат милионите от вечните длъжници.Просто няма да стане,авторът :lol: е пуснал темата с надеждата неговия отбор да се позаинтересува,но разберете...няма да стане просто :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 окт 2010 21:32

The Sailor Man написа:Морски,какво имаш предвид,че Димов е нисък?През призмата на 1.88 см. му ръст и мощна физика не знам,с лекота надборваше уж коравия Дембеле. :) .Дано Матеус го пусне с Уелс да мачка британците,другите лигльовци просто няма да се справят с това.

На мен не ми изглежда да е 1,88 ,но може и да бъркам :?

Върни се в “Черно море”