Ще се опитам да го напиша на кратко и който успее да го разбере, разбере.
Всички в българският футбол търсят проблемите там, където не са, а с тези медийни атаки се цели единствено да се отклони вниманието.
Черно Море сезира УЕФА!!!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море сезира УЕФА!!!
Kво сезиране,кви преигравания,кви 5 лева...
Нищо и никакъв мач от 7 кръг на първенството се коментира вече 4 дена.Бахти малоумщините
Толкова ли е трудно дасе проумее,че Левски е с класа над всички отбори в България и заслужено спечели в тоя мач

NightSKill написа:MORSKI написа:NightSKill написа:Да се преиграе ама не на Тча.Да се играе на Генера или на Неутрале ПО ДОБЪР Терен Тогава ще видим кой ще победи.А и това преиграване е около 1% възможно,Сигурно Франция-Ейре са го преиграли.Друг път айде ся приемете загубата и толкова!
Първо, ти сега от Дунав ли си от Левски ли си, или си от Лесичери може би![]()
Второ, да с епреиграел на ГеренаТи изби рибата, то бива, бива наглост, ама това минава всички граници
![]()
Ако изобщо се стигне до преиграване едва ли ще е някъде другаде освен на Тича- терена не е достатчъен довод! Дори и да е на неутрален терен, каква е гаранцията, че Левски ще победи?
Иначе за приемането на загубата си прав порпинцип, но и вие тярбваше да приемете загубата зимата, но не го направихте- сега от нас ли искате? Пак нагло!
Мда Морки Нагло е.Ама тва че ме питаш от кой отбор съм не ме бърка.Аз съм от Левски щото е по-добрия градн на България,а Дунав щот съм от Русе бе.Пак Нагло!
То след тези думи няма какво да с екаже повече- да си признаеш , че си нагъл - повече няма дори да ти обръшам внимание

Нека се преиграе мача, но срамът ще е изцяло за вас
на свестен терен и със нормален съдия резултатът ще е двуцифрен за Левски

Сигурно ще е за "Левунав"
Жалки са такива елементи, но трудно го проумяват това!

Жалки са такива елементи, но трудно го проумяват това!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
niki87 написа:Kво сезиране,кви преигравания,кви 5 лева...Нищо и никакъв мач от 7 кръг на първенството се коментира вече 4 дена.Бахти малоумщините
Толкова ли е трудно дасе проумее,че Левски е с класа над всички отбори в България и заслужено спечели в тоя мач
![]()
И ние бяхме в по-добра форма зимата от вас, но тогава съдията опорочи мача и ни вгорчи победата! Сега не виждам какво се чудиш , нещата са същите

До автора на темата.
Как е даден скандално лиценза на ЦСКА бе човек? Имали сме дългове? Че ти виждал ли си клуб в Европа без дългове. Ман Юнайтед, Реал, Ливърпул, Милан, Ювентус..... имат стотици милиони дългове и са на загуба последните години. Защо не им отнемат лиценза? А? Нали са еднакви критериите за всички? Скандално беше отнет, не даден.
Как Ботев при Христолов взе лиценз когато на ЦСКА го отнеха? За дългове от милиони беше представено обезречение с две ниви в пловдивско?
Мисли с твоята глава не допускай да ти промиват мозъка!
За преиграването УЕФА нищо не може да реши, това е работа на БФС.
Как е даден скандално лиценза на ЦСКА бе човек? Имали сме дългове? Че ти виждал ли си клуб в Европа без дългове. Ман Юнайтед, Реал, Ливърпул, Милан, Ювентус..... имат стотици милиони дългове и са на загуба последните години. Защо не им отнемат лиценза? А? Нали са еднакви критериите за всички? Скандално беше отнет, не даден.
Как Ботев при Христолов взе лиценз когато на ЦСКА го отнеха? За дългове от милиони беше представено обезречение с две ниви в пловдивско?
- Sagittarius
plamen_ol написа:Нека се преиграе мача, но срамът ще е изцяло за васна свестен терен и със нормален съдия резултатът ще е двуцифрен за Левски
Напротив!Самото решение да се преиграе ще хвърли черната сянка на срама върху Левски и ще легитимира нагледно факта,че имат съдийска организация и ги бутат всеки мач.А какво ще става в един хипотетичен мач-изобщо не ми гадайте,да не е двуцифрен в полза на Черно Море

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- NightSKill
- Контакти:
Sagittarius написа:plamen_ol написа:Нека се преиграе мача, но срамът ще е изцяло за васна свестен терен и със нормален съдия резултатът ще е двуцифрен за Левски
Напротив!Самото решение да се преиграе ще хвърли черната сянка на срама върху Левски и ще легитимира нагледно факта,че имат съдийска организация и ги бутат всеки мач.А какво ще става в един хипотетичен мач-изобщо не ми гадайте,да не е двуцифрен в полза на Черно Море
То на вас Все съдята ви е виновен.Неможете да приемете една загуба,загубихте и толкова.
Само Левски
- Sagittarius
jony написа:До автора на темата.
Да,имат,но тях не ги съдят и ОСЪЖДАТ,докато ЦСКА е съден и ОСЪДЕН да плати,а не плаща!Там е разликата.Когато едно АД не може да покрие дългове и да плати какво следва?Обявяване на ЛИКВИДАЦИЯ.Всичко това с ЦСКА,стотиците чакащи КРЕДИТОРИ,играчи,фирми,държавни институции и съшевременно тоталното затваряне на очи на БФС е скандално!Пирин и Ботев как ги извадиха от А група за около 10 пъти по-малки задължения и само защото няколко играчи ги бяха осъдили?
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"