Черно Море - Сливен - 3:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- I love Black Sea
- Контакти:
Re: 26.09, 16:00 Черно Море - Сливен / Всички на стадиона !
само на мен ли ми направи приятно впечатление че Ели Маркес изригна тоя мач не спря да се бори да нанася удари и да прави невероятни пасове ?
браво моряци,заслужени 3 точки,дано да няма контузени и горе главите

HASTA DE LA VICTORIA
- leche_leche
- Контакти:
Мамка му отидоха ми паричките
заложих за 0-0

2000
thehellriser написа:deepblue1963 написа:На отлично подготвения за игра терен,пред препълнените трибуни на "митичния" стадион Тича,след 90мин. суперфутбол,Ч.море разгроми отбора на Сливен с 3-0.20-ина минути със зелената фанелка на домакините записа легендата Жардел,който увеличи с още един "яловите" си мачове с отбора на Ч.море.
Не предполагах, че си такъв комплексар......Само те питам, защо трябва да се вреш навсякъде.... Нямате ли си Еврошампионски форум???
[offtopic]може да му е на кадем да влиза тука,знае ли човек

HASTA DE LA VICTORIA
Тъп мач.Добре че победихме без да има контузени.Парадоксалното е че за същия период с миналата година имаме повече точки.Даже май и от "бронзовия" сезон, а загубите са от стойностни отбори.
Днес имаше 2 пъти очевАдна игра с ръка в нак.поле на Сливен от техни защитници-2-я път бе дори на голлинията. Ако, такива положения се случат в полза на някое софийско отборче съдиите ще си счупят краката да бягат към бялата точка 

- thehellriser
- Контакти:
Sole написа:Днес имаше 2 пъти очевАдна игра с ръка в нак.поле на Сливен от техни защитници-2-я път бе дори на голлинията. Ако, такива положения се случат в полза на някое софийско отборче съдиите ще си счупят краката да бягат към бялата точка
Аз се радвам, че днес не ни свираха дузпа....Познай ако ги бяха отсъдили тия 2-те положения как щяха да "пламнат" медиите в София..
[offtopic]от Sagittarius на 26 Сеп 2010 19:46
Стартов състав:
1.Петков-к - пенсионер
2.Мюлдер - маймун
3.Грийн - маймун
10.Йовов - пенсионер
14.Минев - пенсионер
15.Бензукан - маймун
17.Д.Младенов
20.Жоазиньо - маймун
22.Тасевски - шиптърски резак
39.Дембеле - маймун
55.Милиев
Резерви:
12.Митрев
4.Станчев
5.Иванов
16.Огнянов - циганин
23.Слори - маймун
28.Киров
29.Иса - турски резак
Подчертал съм що-годе нормалните играчи в Зоолевски,т.е. да не са маймуни,резаци,цигани или пенсионери
ЕБАСИ МАЙКАТА,ТОВА ДА НЕ Е СЪСТАВ ЗА ЗООКУПАТА БЕ .И междувпрочем,какво дирят тук наританите,натрошените и прочее Жоазиньо и Дембеле .Зоолевски напред за Зоокупата .ФК ЗООПАРК 1914 ДУЗПИ[/offtopic]
Приканвам да спазвате добрия тон и да говорите по темата за да не наказвам!
Тристане, мислих те за нормален левскар
Моряци, мача с Левски мина отдавна, какво още дъвчите глупсоти- тази тема е за мача със Сливен
Тристане, мислих те за нормален левскар

Моряци, мача с Левски мина отдавна, какво още дъвчите глупсоти- тази тема е за мача със Сливен

- SLAVMASTER
- Контакти:
Може ли да питам защо модовете са ми изтрили поне 5 мнения? Вие правилата знаете ли?Нито съм обиждал,нито съм псувал,заплашвал,по темата са всичките мнения? Къв ви е проблема?Иначе молите хората да пишат по темата?
SLAVMASTER написа:Може ли да питам защо модовете са ми изтрили поне 5 мнения? Вие правилата знаете ли?Нито съм обиждал,нито съм псувал,заплашвал,по темата са всичките мнения? Къв ви е проблема?Иначе молите хората да пишат по темата?
Всеки невинен в този форум бре

Всеки уж невинен, безпричинно мнение няма да ти изтрия бе