Мнениеот Veso1913 » 27 юни 2010 15:12
Няма лошо и вашия черничкия да бележи.Така се вдига ниво в първенство.Като заиграят добри играчи.А не като се кефим когато някой добър го продадат и не го гледаме повече.Не мога да разбера само едно.Като пристигна Беноа Кое в ЦСКА вдигнаха шум до бога.Какъв играч,каква класа...Вярно,голям играч,макар и на 35,човека показа какво е да си голям играч.И то на пост където се иска бая тичане и бая борба.Значи той ставаше,но СуперМарио не става,защото е...защото...абе защото отива в Черно море.Така ли е?Зависта човешка е много лошо нещо.Не случайно е един от смъртните грехове.Само по тая точка взето се оказваме със сигурност най големите грешници на света.Гаранция.Само не мога да разбера аз за какво се радвах като играчи с имена пристигнаха в БГ.Радимов мисля че се казваше руснака.Бил пиел.Ама такъв играч сте нямали повече,нали?Ами той ако не пие,ако не смърка,ако не ходи по курви,дали ще дойде в милата ни татковина да си вади хляба?Отговорете си сами на този въпрос.И после продължавайте с критиките.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!