Знаете ли за това ......
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Знаете ли за това ......
Дори и да е истина това ли е оправданието да не почнат строежа
Е...и оправданието 
А,какво им пречеше новия стадион да се ограничи на мястото на стария /място бол -"Гагарин" бе и с широка лекоатлетическа писта/.За какво им трябваше да копаят чак долу до магистралата-където и стана проблема с подпочвените води.
-
OriginalWriter
- Контакти:
Явно проблемът е за "съпътстващата инфраструктура", а не за стадиона.
Нали уж се говореше, че имало проблем с имотите наблизо или това е поредния брътвеж?
Понеже, ако е така е доста жалко да почваш стадион без да си уредил преди това имотите и претенциите на собствениците на земи....
Понеже, ако е така е доста жалко да почваш стадион без да си уредил преди това имотите и претенциите на собствениците на земи....
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
greenpeak написа:На чужд имот ли, ПФК "Черно Море" АД да трави ремонт бе Sole?
1.Бойко, тъпия пожарникар даде стадион "Тича" на онази шматка областния управител.
2.Областният глупак, пък трябва да го даде на ОСК "Черно Море" начело с Варчев.
3.ПФК "Черно Море" АД не е част от ОСК "Черно Море", така че, какво правим???.
Какво толкова абсурдно има да направят ремонт на чужд имот?
И то на имот, който ти носи немалки доходи, между 20 и 50 хиляди лева на домакински мач, само от билети? Изолзват ли външните ограждения като рекламни пана и какво става с парите, нали имота не е техен?..
Колко им струва да направят две нови трибуни и четири пилона с осветление?
Ще ти кажа - нужно е да отделят не повече от 5% от хората и мощностите, ангажирани по строителството на техните сгради, за не повече от три седмици.
А да не говорим, че хората плащат по 5лв да стоят на слънце и дъжд, без право на уриниране.
-
зелено-бяло
- Контакти:
Напълно е възможно да има проблем със собствениците на "прилежащи" имоти.Все пак ще се строи нов,голям стадион,с паркинг,прилежаща инфраструктура и т. н.
С трици маймуни не се ловят!
Дразнещото в случая е,че мощна финансова група,с позиции навсякъде,не успява да построи проект за 40-50 милиона.Събарят,после идват проблемите.
Но аз съм убеден че ще се справят!Стадиона ще е символа на Варна!
С трици маймуни не се ловят!
Дразнещото в случая е,че мощна финансова група,с позиции навсякъде,не успява да построи проект за 40-50 милиона.Събарят,после идват проблемите.
Но аз съм убеден че ще се справят!Стадиона ще е символа на Варна!
ЧерноМореВарна написа:greenpeak написа:На чужд имот ли, ПФК "Черно Море" АД да трави ремонт бе Sole?
1.Бойко, тъпия пожарникар даде стадион "Тича" на онази шматка областния управител.
2.Областният глупак, пък трябва да го даде на ОСК "Черно Море" начело с Варчев.
3.ПФК "Черно Море" АД не е част от ОСК "Черно Море", така че, какво правим???.
Какво толкова абсурдно има да направят ремонт на чужд имот?
А ми води се самооправство и е незаконно
Личното ми мнение е че, Бойко трябваше да даде "Тича" направо на община Варна, а от там директно на футболния клуб по най бързичт начин.
Сега ще чакаме Варчев и компания да се наомуват какво ще правят с целия комплекс, включително и стадиона.
Не знам дали знаете но до новия стадион Варна в прилежащите територии, ТИМ ще строят два 40 етажни небостъргача.
Интерестно е да видим реакцията след общото събрание на дружеството, представител на общината трябвало да е бил Красимир Узунов.
greenpeak,нека да направят новия стадион Варна,а после ТИМ ако искат,да вдигат и два 140 етажни небостъргача.
Само Черно море.
Въпроса е, че от небостъргачи,молове и хотели имат полза и материална изгода, а от стадион- не...Или поне те така разсъждават... И донякъде има логика... Но по-добре да построят каквото и да е отколкото да седи тази дупка