veselin72 написа:до колкото знам освободените ще са 10 !!!!!!
Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Слухове, спекулации и предложения за трансфери през лятото?
Само Черно море.
как кой ще остане???? не знам кои ще бъдат освободени , но мисля че , мога да налучкам ....м. петков и с. стоянов- край на кариерата , м.лазаров . г. заков , р. бачев , н.домакинов , г.аврамов, м.кулибали , някой от вратарите илчев или маринов , а може би и ратников.......
Веселин,тепърва ще разберем,кой ще махнат.За мене са сигурни Кулибали и Заков.
Само Черно море.
- Sagittarius
Дано да е вярно за Мишо Венков.Той е много бърз атакуващ бек,добре сложен физически.Класи над Бачев.Сред освободените трябва да е и Ели Маркес,един напълно посредствен футболист доказал го през целия сезон нон-стоп.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
и.пиргов , с александров , а . александров , т.дяков , м.венков, наката , д.димов , г.илиев, й.юруков, г божилов, м.манолов......мисля че за есента това треябва да ние титулярният състав 
-
зелено-бяло
- Контакти:
veselin72 написа:и.пиргов , с александров , а . александров , т.дяков , м.венков, наката , д.димов , г.илиев, й.юруков, г божилов, м.манолов......мисля че за есента това трябва да ние титулярният състав
Та това е състав мечта!
Да добавим Дани Георгиев,Румен Николов,Тодор Колев,...още?
..още....к.трифонов, адемар , маркес , д.георгиев
- Sagittarius
С този състав и Николов,Колев,Домакинов.Адемар,Дани Георгиев - Черно Море тръгва на поход към медалите отново.Нека не прекаляваме с огромни очаквания(защото и за титли ще се заговори),но да се подготвим добре,да се възстановим докрай от травмите,да се обиграем както трябва,да направим подготовка и в чужбина да срещнем класни отбори....и да видим къде ще стигнем.Аз казвам,че Черно Море ще вземе пак медал,но за цвета на медала ще си замълча 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
veselin72 написа:и.пиргов , с александров , а . александров , т.дяков , м.венков, наката , д.димов , г.илиев, й.юруков, г божилов, м.манолов......мисля че за есента това треябва да ние титулярният състав
А къде забрави Адемар,Дани Георгиев,Т.Колев,Р.Николов.
А,Юруков след контузията е далеч от предишната си игра и не става за титуляр,а Миро не се знае кога ще заиграе и възвърне формата си. За М.Венков са само слухове.Докато няма договор-никой не е играч на ЧМ.
споко не сам забравил никой...а д.юруков е класен футболист , една пълноценна подготовка и пак ще е такъв , каккъвто го познаваме !!!