Божилов е страхотен нападател,много висок, много добра техника само трябва да почне и да стреля към вратата без да се замисля когато има възможност..
Инче да с тези футболисти трябва да излезем!Със страх футбол не се играе..
Литекс-Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
зелено-бяло
- Контакти:
Re: Литекс-Черно море
Много искам да победим.Ако успеем ще получим страхотен импулс в играта си за следващите мачове.Литекс са под напрежение и нямат право на грешка,докато ние вече играем мач за мач.
Мисля си че Литекс ще спечели(без да съм от черногледите).Обаче Черно Море е пред Литекс в световната ранглистаааа.Ние сме 292,а те 312
Значи ние сме фаворит!Пазете се люляци!
Мисля си че Литекс ще спечели(без да съм от черногледите).Обаче Черно Море е пред Литекс в световната ранглистаааа.Ние сме 292,а те 312
Значи ние сме фаворит!Пазете се люляци!
Аз само не съм сигурен дали Димов трябва да организира атаката. По-скоро съм на мнение, че Борносузов трябва да го прави. И не щото има повече качества от Димов, а просто има много повече самочувствие и опит, а сега като взе и капитанската лента, виждам и още по-голямо желание в него и сякаш наистина се опитва да поведе отбора. Освен това има наистина страховит удар, което съм сигурен, че ще го прави.. дано този път да сполучи с някой такъв удар да се разпише. Димов освен това ми се струва, че малко се раздвоява като са му възложени 2 функции, сякаш му е по-трудно да ги извършва едновременно и двете.. просто защото не е свикнал да му се налага да изпълнява чак такива организаторски функции, а това малко му се отразява и в защита ми се струва. А срещу Литекс ще е по-трудно. Пък и Борносузов е по-здрав физически да се бори напред, докато Димов най-много да му влезнат един път в краката по-здраво, примерно Кишишев, и да го изкарат с контузия. Но според мен нещо смесено е най-добрия вариант, който е в по-изгодна позиция, той да организира атаката. Иначе на мен ми се иска да видя и Ратников, вместо да ми влиза Ели Маркес да речем и разни такива. Ратников титуляр все някога трябва да го видим, според мен момчето може да организира нещата, ако му се даде шанс. Така че напред може да се избира между 5 човека - Ратников, Божилов, Юруков, Колев, Николов. Всички други освен тия 5 човека, които биха могли да излязат в предни позиции, за мен поне не са достатъчно добър вариант. 

-
Cherno More
- Контакти:
Стрелец, поне Янев няма да има възможност "да ни го набримчи"
Пропуска мача за 5 картона 
Мача е 2-ка и локомотив излиза на 1-рво място! 
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!
Незнам резултата ,но определено няма да паднем
Cherno More написа:Стрелец, поне Янев няма да има възможност "да ни го набримчи"Пропуска мача за 5 картона
Янев в момента е с три жълти картона, така че няма как да пропусне мача с вас.

-
Cherno More
- Контакти:
PFC Litex написа:Cherno More написа:Стрелец, поне Янев няма да има възможност "да ни го набримчи"Пропуска мача за 5 картона
Янев в момента е с три жълти картона, така че няма как да пропусне мача с вас.
Да се обзаложим??? http://www.pfl.bg/pfl/opencms/menu/bg/a ... ersInfo09@ Айде малко по- информиран вземай участие следващия път
- paceto
- Контакти:
Mourinio написа:release_yourself написа:Ивелин Попов игра в школата 1 година преди да го вземат в мъжкия отбор
![]()
![]()
Ивелин Попов юноша на Литекс
Чети внимателно какво пише
Каза, че преди да го вземат в А отбора е играл в юношите, което си е така, а не че е продукт на школата им
Взимате неща от контекста на написаното типично като някой журналист.
Трудно ще бъде в този мач на Литекс,не за друго ами цял мач ще играят със спукана топка. 
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!