Велизар Попов запълни групата си с юноши
Наставникът на Черно море Велизар Попов остави един куп основни футболисти във Варна и няма да разчита на тях в гостуването срещу Миньор Перник с цел да ги запази свежи за двубоя от турнира за Купата на България срещу Калиакра в Каварна.
Поради тази причина наставникът бе принуден да запълни с юноши групата за мача в Кюстендил.
Ето и групата на Черно море:
Илчев, Маринов, Лазаров, Кулибали, Аврамов, Т. Колев, Кр. Колев, Заков, Юруков, Ратников, Стоянов, Николов, Дил. Георгиев, Трифонов, Капитанов, Цветков, Вардаров, Костов.
http://chernomore.gong.bg/view_article.php?article_id=126715
Миньор - Черно Море ( тема за мача)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море с резервите срещу Миньор
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!
Много интересна група срещу Миньор. От 18 човека трима са вратари:
Вратари: Карамфил Илчев, Ивайло Маринов, Краси Колев
Защитници: Мишо Лазаров, Мамуту Кулибали, Пламен Цветков, Камен Трифонов
Халфове: Валентин Вардаров, Георги Аврамов, Даниил Ратников, Дилян Георгиев, Красен Костов, Станислав Стоянов, Йордан Юруков
Нападатели: Герасим Заков, Румен Николов, Илиян Капитанов, Тодор Колев
Като гледам групата и точката в мача с Миньор ми се струва мираж.
Вратари: Карамфил Илчев, Ивайло Маринов, Краси Колев
Защитници: Мишо Лазаров, Мамуту Кулибали, Пламен Цветков, Камен Трифонов
Халфове: Валентин Вардаров, Георги Аврамов, Даниил Ратников, Дилян Георгиев, Красен Костов, Станислав Стоянов, Йордан Юруков
Нападатели: Герасим Заков, Румен Николов, Илиян Капитанов, Тодор Колев
Като гледам групата и точката в мача с Миньор ми се струва мираж.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
- Sagittarius
Ами крайно време е да видим Илиян Капитанов в игра
.Страхотна възможнсот за дебют на много юноши и най-вече на талант номер 1 в школата - Капитанов!Дано вкара гол
.Тошко - капитан на отбора 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Навик ни стана,като гостуваме на Миньор,да водим третия състав.
Миналата година с тези юноши дето са сега плюс Стънката,Мишо Лазаров и Т.Колев,вземахме хикс.А сега с повече хора от първия състав,трябва да вземем три точки.Успех моряци.
Само Черно море.
garfild8 написа:Навик ни стана,като гостуваме на Миньор,да водим третия състав.Миналата година с тези юноши дето са сега плюс Стънката,Мишо Лазаров и Т.Колев,вземахме хикс.А сега с повече хора от първия състав,трябва да вземем три точки.Успех моряци.
само дето миналата година мача се игра последния кръг и първенството беше вече решено,сега ситуацията е съвсем друга,на Миньор им се отваря възможност за 4-то място и също за купата(възможности които едва ли ще пропуснат),не съм голям оптимист за утре но дано футболистите които излязат да играят за нас ме опровергаят,дано да откраднем някоя и друга точка
HASTA DE LA VICTORIA
Да,де.И аз искам точки или поне точка.Мисля,че ще вземем.Миньор не са Челси че,да се тревожим ако им гостуваме на Стамфорд Бридж.
Само Черно море.
thebully написа:garfild8 написа:Навик ни стана,като гостуваме на Миньор,да водим третия състав.Миналата година с тези юноши дето са сега плюс Стънката,Мишо Лазаров и Т.Колев,вземахме хикс.А сега с повече хора от първия състав,трябва да вземем три точки.Успех моряци.
само дето миналата година мача се игра последния кръг и първенството беше вече решено,сега ситуацията е съвсем друга,на Миньор им се отваря възможност за 4-то място и също за купата(възможности които едва ли ще пропуснат),не съм голям оптимист за утре но дано футболистите които излязат да играят за нас ме опровергаят,дано да откраднем някоя и друга точка
Все си мисля, че трябваше да излезем с основния състав. До мача с Калиакра имаше време за възстановяване. Биехме Миньор и оставахме в борбата за четвъртото място. При загуба - оставаме след 5 място. Нашите момчета са пичове и щяха да се преборят. Ама... това си е само мое мнение, де.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Гледай оптимистично Зелен.Няма какво да се притесняваме.Да заложим сега на Купата,а после пак на шампионата. 
Само Черно море.
garfild8 написа:Гледай оптимистично Зелен.Няма какво да се притесняваме.Да заложим сега на Купата,а после пак на шампионата.
Казвал съм го и друг път, че челните отбори от Б група по нищо не отстъпват на последните от А група. Само, че ние не сме от последните в А група - все пак ние сме Черно море Варна. Никой от нас, още по-малко техническото ръководство има право да се паникьосва от един селски тим ( казвам го без да имам ни най-малко желание да обиждам хората от Калиакра!) Мача с Калиакра за нас трябва да бъде протоколен - просто още една крачка по пътя към финала на купата. А ние какво ... сякаш ще играем с Манчестър Ю или Барселона. Голям страх, голямо нещо!
П.П. Не трябва да забравяме, че след многото контузии състава ни е доста променен и за да се напаснат играчите са необходими мачове.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Така де,трябва да се напаснат.Ама тази формация,която ще излезе утре срещу Миньор,няма да играе по-нататък.За Каварна излиза основния състав и трябва да ги отнесем.Въпреки че,на хартия сме фаворити,няма да ни е никак лесно там.Преди две години трудно ги бихме,сега ще са натопорчени още повече.
Само Черно море.