Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ros3n4o
Контакти:

Re: "Черно море" и ЦСКА с мачове през 3 дни!

Мнениеот Ros3n4o » 12 мар 2010 20:42

evgenimilenov написа:
Ros3n4o написа:
evgenimilenov написа:И така ..... ако ми казваш , че не бе отменен чист гол на Левски , с който резултатът ставаше 2:1 за Левски , което си е много важно като се има на в предвид , че левски бяха с 10 човека , и отменянето на този гол съкруши духа на играчите на Левски , че едва ли не Съдията се гаври с тях .

А след като е бил отменен този чистия гол, защо не беше отменен първия, който си беше от чиста засда... Ако беше отменен, резултата щеше да си остане 1:0, а вие с човек по-малко, сеш' ли се ;)

Имало е засада ? Е тука сме вече на различни мнение . ;)

Изгледай ситуацията след 1:45 на този клип, и се вгледай как един от ваще дори и от този ъгъл е видимо в засада ;)

П.С. Просто не мога да намеря клип със камерата от която показаха ситуацията по телевизията на повторение :)

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:43

зеления написа:
evgenimilenov написа:Да приятелю , знам . Видях , че говориш глупости за Левски и те поправих . :|

Прерових мненията си да видя да не би пък наистина да съм говорил някакви глупости по адрес на "отбора на народа", но явно се оказах с главата о.к. Нямам такова изказване. Единственното, което съм изказал е, че ми писна от тоя Левски.
Къде са тук глупостите, приятелю???

Моя грешка . На грешния цитат съм кликнал - исках на вироглав да кликна . Както и да е ......

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 20:44

Fridtjof Nansen написа:
varnafen написа:Черно море никога не си е отлагал мачове от първенството, защото има да играе мачове в Европа....за разлика от вечно неподготввените и бавновъзстановяващи се левски и литекс.

А колко мача в Европа е изиграл "Черно море", да кажем през този век?! ;)

Тука не говорим,кой колко мача е изиграл в Европа. ;)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 12 мар 2010 20:44

evgenimilenov,
моряците говорят за засада при първия гол, а не за неправилно отменения втори. Повторенията по телевизията бяха отвратителни и не се разба има ли засада или не.

ПП Тоя мач съдията го обърка още при червения картон - трябваше да даде поне още 2-3 червени и толкова жълти в мелето.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 20:45

evgenimilenov написа:Ха-ха .... Грешно си ме разбрал ..... знам къде е клетката .... спокойно . Никой не разбра от нашата агитка защо е отменен гола . Всички си казахме ..... може и да има причина . Но като видяхме повторението след мача като се прибрахме ......... е извинявай много , но това си бе чист гол . Дето се казва " и Орхан Мурад го видя " .... моя лек хумор няма как да не си го покажа .

Извинявай не разбираш ли,че и аз като се прибрах и видях повторението,че е спорен гола.Дузпата ви на Миньор и при повторения и при прякото предаване от всякъде си е спорна.Нищо против "Левски" смачкайте противника си игра,а не с оправдания. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 мар 2010 20:48

blue magic написа:
зеления написа:Аз пък имам претенции мъм МОРСКИ. За няколко думи в защита на отбора ни от такива п**** като тези които ще цитирам е готов да банне Стрелеца, а тези??????:

Мнениеот blue magic на 12 Мар 2010 18:47
Този странен сайт явно е сборище на малоумниците на Варна. Как така решиха, че Черно море ще е финалист? А защо твърдят, че Ваташка е на щат в ЛЕВСКИ? И по какви причини смятат, че промените се правят еднолично от нея? По какви критерии решиха че 3 дни е недостатъчно време между два мача?
Може би трябва специално заради Черно море да се пренареди цялата програма, като има поне 6 дни за почивка между всеки мач, а понеже никой няма да играе на световното дай финала да го направим края на юни, че Ч.море да си починат.

и

Мнениеот Blue_AvalanchE на 12 Мар 2010 19:54
Абе моряци, до кога ще се правите на интересни ? КАКЪВ ВИ Е ПРОБЛЕМА С ЛЕВСКИ ? СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТОЗИ ЗА ТРИТЕ МАЧА ПОДРЕД ! ИСКАМ ДА ЗНАМ ЗАЩО ПУСКАТЕ АНТИ - ЛЕВСКИ ТЕМИ, ЗАЯДЛИВИ КОМЕНТАРИ И ТАКА НАТАТЪК ? До кога ще си избивате комплексите ? Няма да ви търпя много

Тях, приятелю, какво ще ги правиш?????????????????

П.П. Може и в момента да не си на линия, така че не го приемай много на вътре.

Директната ти обида към мен, която излиза със звездички очевидно е за много по сериозна санкция. Защитаваш становището на някакъв сайт, за който се убедих че авторите му с основание биха били носители на всякакви обидни прозвища. А който застава зад изразителите на такива идеи се олицетворява с първопричинителите й. Но както и да е . Всеки си носи кръста. Но тук ни напомниха нещо, което май бяхме позабравили - съвсем неотдавна бяхме свидетели на грозни сцени на побой на националния стадион именно между агитките от Варна и на ЦСКА. А сега тази взаимна "любов" е доста странна? И като че ли именно варненци са обърнали гръб на достойнството и търсят подкрепа у червените. А подобно двуличие може да буди единствено съжаление. Загрижили се те за програмата на ЦСКА! И ще ми говорят че БФС били левскари!!!

Аве отворен, какво ми се правиш на настъпана булка? Ти ни наричаш "сборище на малоумници", а аз да ти цепя басма ли? Я се скрий от тук!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 12 мар 2010 20:51

Ами така и не можах да се убедя в това , че е имало засада на гола на Левски . А що се касае за мача Левски - Миньор - мисля , че дуспа има ....... обувката сама е паднала , да ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 мар 2010 20:51

Blue_AvalanchE написа:
more написа:
А мача във Варна свърши 4:1,а не 2:1 и аз не знам,защо трябваше да се смени съдийската комисия след въпросния мач.По-лесно е да си има някакво оправдание?

Димо Момиров го няма и вече няма кой да ви побутва до Европа.

Да приемем,че е така сега виждаме обективността на новата съдийска комисия. :o
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 12 мар 2010 20:54

more написа:
Blue_AvalanchE написа:
more написа:
А мача във Варна свърши 4:1,а не 2:1 и аз не знам,защо трябваше да се смени съдийската комисия след въпросния мач.По-лесно е да си има някакво оправдание?

Димо Момиров го няма и вече няма кой да ви побутва до Европа.

Да приемем,че е така сега виждаме обективността на новата съдийска комисия. :o

Ами ти вече си със свалени зелени очила, след като Димо Момиров го няма и гледаш самата действителност. А ако намекваш за мача ни с Миньор Перник, съдията просто се уплаши и свири дузпата - ако е купен, няма да е толкова очевидно в края на мача да има дузпа. Така че по - спокойно. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 12 мар 2010 20:55

И още има да виждаме обективността на новата съдийска комисия.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”