Христо Бонев за Черно Море....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Христо Бонев за Черно Море....

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 14:23

Стрелецо,мисля си че трудно бихме дочакали отговор от някой фен на левски,относно този НЕизигран мач.И знаеш ли защо?Защото дори и най-върлия фен на Левски,незнайно защо казал че е роден на някакъв пъп,няма да има какво да каже по въпроса.А ние заедно с нашите деди има да чакамее...Можеш ли да си представиш какво би станало,ако БФС вземат че признаят служебната загуба на Левски?????Малееееей...Най-вероятно Искъро ще потече към Гръцко.И ще се наложи смяната поне на бат'Бойко. :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
1926
Контакти:

Мнениеот 1926 » 24 яну 2010 14:29

Sole написа:7 дни спорт футбол българия Неделя, 24 Януари 2010
Зума вещае удари под кръста
Черно море няма да бъде допуснат до финала за купата, убеден е Христо Бонев
ЦСКА и Славия няма да пуснат Черно море до купата, твърди бившият национален треньор
ЦСКА и Славия няма да допуснат Черно море да вземе Купата на България. Това прогнозира бившият треньор на националния отбор Христо Бонев-Зума.
- Ако футболът у нас се играеше по правилата, щях да ви кажа, че Черно море има реален шанс за трофея - каза Бонев. - Като отчитам обаче тънките сметки и т.нар. организации, смятам, че двата столични клуба ще вземат всички мерки, за да спрат варненци в турнира, коментира Бонев.
Както е известно, на четвъртфинала Черно море гостува в Каварна в началото на март. Според Бонев варненци разполагат с отбор и футболисти, с които могат да повторят третото място от миналия сезон.
- В първенството остават още 15 мача и Черно море има своите шансове и футболни аргументи за бронза - добави Бонев. - Дори и да не успее да го спечели, със сигурност ще направи пролетния дял в "А" група по-интересен. Когато говорим за футбол в провинцията, започваме с Пловдив, Варна, Плевен и Стара Загора. В момента Черно море разполага със сериозен спонсор, мъдро ръководство и силни изпълнители, както и с великолепна публика.

И сега пак ли ще плюете по Зума? Аз когато ви разправях че Бонев е имал в предвид Черно море не като отбора ЧМ а като морето което мие границата ни тук никой не хващаше декиш. Зума няма причина да мрази който и да е отбор в България. Освен ръководството на бфс той не е в лоши отношения с никой друг

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 яну 2010 14:30

Veso1913 написа:Стрелецо,мисля си че трудно бихме дочакали отговор от някой фен на левски,относно този НЕизигран мач.И знаеш ли защо?Защото дори и най-върлия фен на подуенци,незнайно защо казал че е роден на някакъв пъп,няма да има какво да каже по въпроса.А ние заедно с нашите деди има да чакамее...Можеш ли да си представиш какво би станало,ако БФС вземат че признаят служебната загуба на подуенци?????Малееееей...Най-вероятно Искъро ще потече към Гръцко.И ще се наложи смяната поне на бат'Бойко. :mrgreen:

Много як пост. :lol: За бат'Бойко не знам,ама БФС ще бъде сменено от раз. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 14:31

Sagittarius написа:Моя дядо също ми разправяше как "отбора на народа" се покрил за мача във Варна.Обичаше да казва "още ги чакам да дойдат да си изиграем финала"...уви не дочака,почина,да видим аз дали ще дочакам тъй големия отбор-гранд да смени изцапаното бельо или поне БФС да присъди титлата на Черно Море,защото Черно Море чака ли чака реванша....чака,а Левски се крие вече 86 години :!:

Ми да ви я присъдят!И какво?Вместо 4 титли,ще имате 5.Голяма работа!Титлата не се води на нас,така,че идете да плачете пред БФС.Ние какво сме виновни?Когато напуснахме мача със Славия ни "одрусаха" със служебна загуба.Е,и?Левски пак го има и ще го има.
Кой здравомислещ човек може да очаква обяснение за нещо,което се е случило преди 86г.?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 15:20

Май трябваше да ви изхвърлят от турнира за определено време.Не само да ви одрусат.А и това важи за мача ви със Славия.А за мача с морето,даже не са ви и ,,одрусали".Ама какво значение има това?ДА СМЕ ХОДИЛИ ДА РЕВЕМ ПРЕД БФС?За какво?Да сменят тогавашните ръководители ли?Истината мои сини дружки е в това,че сте закърмени в несправедливост и нищо не може да промени това.Отбора на всички власти.Какво да говорим повече?И после ще ми говорят за 30 години без загуба и избиване на комплекси.На вас един мач не ви се свири както ви е угодно и оревахте орталъка,а питате ли другите отбори,дето са ощетявани заради вас?Черно море не е ощетяван срещу Левски освен периодите когато сме били в Б група,една единствена година.Може ли някой левскар да ми каже коя е тя?И защо не сме били ощетявани тогава?Разбира се може да се пробват и всички други фенове.На позналия-почерпка със студена бира през лятото във Варна! :)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 16:13

Veso1913 написа:Май трябваше да ви изхвърлят от турнира за определено време.Не само да ви одрусат.А и това важи за мача ви със Славия.А за мача с морето,даже не са ви и ,,одрусали".Ама какво значение има това?ДА СМЕ ХОДИЛИ ДА РЕВЕМ ПРЕД БФС?За какво?Да сменят тогавашните ръководители ли?Истината мои сини дружки е в това,че сте закърмени в несправедливост и нищо не може да промени това.Отбора на всички власти.Какво да говорим повече?И после ще ми говорят за 30 години без загуба и избиване на комплекси.На вас един мач не ви се свири както ви е угодно и оревахте орталъка,а питате ли другите отбори,дето са ощетявани заради вас?Черно море не е ощетяван срещу Левски освен периодите когато сме били в Б група,една единствена година.Може ли някой левскар да ми каже коя е тя?И защо не сме били ощетявани тогава?Разбира се може да се пробват и всички други фенове.На позналия-почерпка със студена бира през лятото във Варна! :)

Ние какво сме спечелили от това,че не сме се явили за "прословутия" мач през 1924г.?Аз казвам нищо.А ти?След като,според теб,Ч.море е ощетяван във всеки един мач с Левски,значи баланса м/у двата отбора би трябвало да изглежда така:89 мача,89 победи за Ч.море,нали?То бива бива фанатизъм,ама чак пък толкоз...после "сините" фенове били с болни и промити мозъци.Толкова по темата.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 16:22

Ох мамин хубавец.Не е важно какво печелите вие от тази работа.А и защо трябва да печелите нещо?Важното е че с този мач се поставя началото на рязането на морето срещу твоите любимци.Или понеже е първо,не се брои?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 24 яну 2010 16:30

Veso1913 написа:Ох мамин хубавец.Не е важно какво печелите вие от тази работа.А и защо трябва да печелите нещо?Важното е че с този мач се поставя началото на рязането на морето срещу твоите любимци.Или понеже е първо,не се брои?

И онова ли БФС е било "синьо"?Оттогава почва рязането,викаш,че чак досега.Значи без съдии Левски не може да бие Ч.море,а?89 мача-89 победи за Ч.море.Живееш в някакъв твой си свят."ФИФА" или "PES"?После левскарите били с болни и промити мозъци.Ако държиш да имаш последната и след последната и още по-последната дума-пиши,не се притеснявай.Аз ще гледам Сток С.-Арсенал.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 яну 2010 16:58

Период 1924-1944 година.21 шампионата.Три незавършили.Остават 18.Славия шампион 6пъти.Черно море 4пъти.Спартак вн,Ботев пд,АС23,Спртист сф,Локо сф по 1 път.Левски2 пъти.Какво става ясно от тази извадка.До идването на комунизма,Левски дори и с мръсните си номера е шампион ДВА пъти за 21 сезона!Отбор който според титлите е два пъти по слаб от Черно море и три пъти по слаб от Славия!Но!!!!!!!Какво става после?ЦСКА.Другия облагодетелстван отбор от комунизма.И отново подуенци не могат да доминират тотално.Но идва Видов ден!Нещата ще си дойдат на място.Ще свършат заменките,няма да има пари за пране в Левски и ЦСКА,аже и агент Гоце и агент Николай няма да ги има вече.И се надявам да започне да се играе честно в Родината.Тогава Левски отново ще бъде в миманса.Там където е историческото място на този отбор.И ще има футбол в България!Искаше факти-получи ги!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 яну 2010 17:35

Veso1913 написа:Период 1924-1944 година.21 шампионата.Три незавършили.Остават 18.Славия шампион 6пъти.Черно море 4пъти.Спартак вн,Ботев пд,АС23,Спртист сф,Локо сф по 1 път.Левски2 пъти.Какво става ясно от тази извадка.До идването на комунизма,Левски дори и с мръсните си номера е шампион ДВА пъти за 21 сезона!Отбор който според титлите е два пъти по слаб от Черно море и три пъти по слаб от Славия!Но!!!!!!!Какво става после?!

Е как какво става бе колега?Започват да се "борят" с комунизма който ги "репресира" по следния начин :oops:
“Народен спорт”, 26.01.1948, понеделник:
М-Р ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА БЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА “ЛЕВСКИ”

Вестник “Народен спорт”, брой 293, 1948:
“В новият УС влизат: председател: Цола Драгойчева, подпредседатели: Никола Табаков, Асен Разпопов, Христо Драгански…”

Вестник “Народен спорт”, 26.01.1948:
“Вчера в салона на кино “Природа и наука” се състоя годишното отчетно събрание на столичното физкултурно д-во “Левски”.
Препълненият салон от дружествени членове, ….
Т.п. хор под диригентството на Д.Кръстев изпълни “Шуми Марица”, “Хей славяни!”, български и съветски народни песни, след което Н. Крушовенски – председател на УС каза няколко подходящи за случая думи. По негово предложение, бяха избрани за
ПОЧЕТЕН ПРЕЗИДИУМ:
Генералисимус Сталин, маршал Тито и м-р председателят Георги Димитров, чиито имена се посрещнаха с продължителни ръкоплескания и възгласи : “Сталин, Тито, Димитров!”, “Сталин, Тито, Димитров!”
----------------------------------------------------------------------------------------
И после 8-)
ДЕЛОВИ ПРЕЗИДИУМ на ХІV отчетно-изборна конференция на ДФС "Левски-Спартак"
от 1987г.

1.ГЕОРГИ ТАНЕВ - член на ЦК на БКП, министър на МВР
2.СТОЯН СТОЯНОВ - член на ЦК на БКП, І зам. министър на МВР
3.МИНЧО ЧУНТОВ - член на ЦК на БКП, секретар на ГК БКП
4.ТРЕНДАФИЛ МАРТИНСКИ - к.член на ЦК на БКП, председател на ЦС на БСФС

5.ген.лейт. Ив.Димитров - к.член на ЦК на БКП, зам.министър на МВР
6. ген.КОЛЬО КОЛАРОВ - член на ЦКРК, зам.министър на МВР
7. ХРИСТО МЕРАНЗОВ - зам.зав. отдел "Организационен" на ЦК НА БКП
8.АЛЕКСАНДЪР ЕМИЛОВ - І секретар на РК на БКП - МВР
9.ТОДОР МОДЕВ - І секретар на ОбК на БКП І "Подуене"
10.БОЙКО КАДИЙСКИ І секретар на ОбК на БКП "Триадица"
11.НИКОЛАЙ ДАНКОВ - І секретар на ОбК на БКП "Оборище"
12.НАРЦИС ЗЛАТАНОВ - І секретар на ОбК на БКП "Лозенец"
13.ГРУЮ ЮРУКОВ - зам. предс. на ЦС на БСФС
14.АСЕН ДАМЯНОВ - секретар на РК на БКП - МВР
15.ДИМИТЪР ВЪЛЧЕВ - секретар на ОбК на БКП "Триадица"
16.ОГНЯН БОГДАНОВ - секретар на ОбК на БКП "Лозенец"
17.ПЕТЪР КОЕВ - секретал на ОбК на БКП "Подуене"
18.БОРЯНА ВЕЛЕВСКА - секретар на ОбК на БКП "Оборище"

19.ГОСПОДИН ЧОЛАКОВ - председател на Координационния съвет на софийските дружества
20. ВАНЯ ГЕШЕВА-ЦВЕТКОВА - олимпийски шампион
21.ЙОРДАНКА ДОНКОВА - олимпийски шампион
22.ЛЮБОМИР ГЕРАСКОВ - олимпийски шампион
23.БОЯН РАДЕВ - герой на социалистическия труд
24.ЕНЮ ВЪЛЧЕВ - герой на социалистическия труд
25.ИВАН АЛАДЖОВ - герой на социалистическия труд
26.ИВАНКА ХРИСТОВА - герой на социалистическия труд
27.НЕШКА РОБЕВА - герой на социалистически труд
28.ЯНКО РУСЕВ - герой на социалистическия труд
29.БОРИСЛАВ ЛАЗАРОВ - председател на дружеството
30.АСЕН МЛАДЕНОВ - І зам. предс. на дружеството
31.НИКОЛАЙ НЕДКОВ - зам.-предс. на д-вото
32.ВЛЪЧКО ПИРОВСКИ - зам.предс. на д-вото
33.СТОЯН ХРАНОВ - зам. предс. на д.вото
34.ДАНАИЛ НИКОЛОВ - председател на ФК "Витоша"
35.ПЕТЪР КОЛЕВ - председател на КВСМ "Лека атлетика"
36.КИРИЛ МАСЛЕНКОВ - председател на КВСМ "Борба"
37.ЛЮБОМИР НАЧЕВ - председател на ДРК
38.ВАСИЛ ПОПОВ - председатер наа рдителския комитет на ССУ "ген.Емил Марков"
39.ГЕОРГИ ДИМИТРОВ - треньор по лека атлетика
40.НИКОЛАЙ КАРАМФИЛОВ - треньор по спортна гимнастика
41.НИКОЛАЙ ИЛИЕВ - футболист на №1 на д-вото
42.ИВАН СЛАВКОВ - председател на БОК
43.СТЕПАН ПАВЛОВИЧ ДЗЮБА - зам. представител на КГБ
44.БАНЧО БАНОВ - писател
45. ЮЛИУС ЛЕМП - майор от МВР
-------------------------------------------------------------------------------
Две събрания от 1948 и от 1987 показващи защо Левски от отбор по-слаб и титли 2 пъти по-малко от тези на Черно Море(без да броим Финала в който не се явяват и не е присъдена титла на нас) става отбора на властта и отбора с много титли.Тука може би ще изтъкнат,че сме нямали 30 години победа над Левски в А група?Е,как да имаме питам аз....забележете господинът под номер 43 и за кого работи!!!КАКВО ДА ГОВОРИМ ПОВЕЧЕ :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”