Черно Море 2010

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Re: Черно Море 2010

Мнениеот Thomson » 13 фев 2010 16:09

КР Черно море 1:0 Черноморец Бч

60' Куриозна ситуация на терена!!! Тодоров бе фаулиран от Кулибали, на границата на наказателното поле, останал сам срещу Пиргов.
Съдията отсъди нарушението, но не показа картон на защитника. Тогава Зелето бръкна в джобчето на арбитъра и показа червен картон на защитника. Всички се засмяха, а съдията за пореден път стана за смях.
:mrgreen: :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 13 фев 2010 17:42

Ще да е било ебаси селския мач щом терена е бил разорена кална нива,като на места калта е била дълбока до глезените :idea: .Като за капак и чета,че в края на мача бившите съотборници Дани Димов и Ганчев(който е в Блачик) са се били на тъча ;) ....с една дума-турбо-селски мач,а съпротивата която Велизар определи като голяма е нормално да получим при положение,че Черноморец Б има 5 юноши на Черно Море сред титулярите,бивш наш играч като Зелката и треньора им също е наш кадър.Не мисля,че сме спечелили нещо от такава пародия на контрола на пародия на терен...чакаме Стяуа на Тича другата събота :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 15 фев 2010 11:55

Незнам за вас аз съм много навит за Д.Илиев и В. Манчев да ги вземем от тоя списак :
http://www.novsport.com/news80859_1040.html
ИзображениеИзображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 фев 2010 12:53

Хмм..Владо Манчев ще е Здравко Лазаров номер 2..за Димитър Илиев не знам..по добра визитка от Заков Божилов..ноо за без пари ако го вземем защо не..

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 12:57

ТОЯ АНДОНЕ Е ЛУД

Треньорът на ЦСКА Йоан Андоне определи преди минути групата от шестима играчи, на които няма да разчита за пролетния дял от родното първенство.

Това са Кирил Котев, Йордан Тодоров, Владимир Манчев, Орлин Орлинов, Димитър Илиев, Александър Бранеков и Алваро Нобле. Всички те бяха част от групата, участвала на подготвителния лагер в Турция, в края на който с "армейците" се подготвяха 32 играчи.

Данчо Тодоров, Владимир Манчев, Димитър Илиев, поне единия от тези да вземем, но ме съмнява, сигурно Локо Сф и Славия ще ни изправарят както винаги :x случея с Камбуров и много други, а и Велизар май заяви, че селекцията е приключила с привлаченето на Ратников и Аврамов(гледах ги срещи Ч-ц Балчик, общо взето Тошко Колев е поне 1 клас над тяхната), изобщо пак сме прецакани :x :x :x писна ми, надявам се да вземем Манчев и Тъча, но просто не ми се вярва да направим такъв трансферен удар :x почти сигурно и двамата отиват при Вуцов

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 15 фев 2010 13:04

Манчев няма гол от 2 години бе човек..изпята песен е нали го гледах няколко мача в първенството..
Виж за Тъча борбен играч ще ни е от полза според мен,но ще иска много голяма заплата..а и е на 30 и нагоре..
Както казах за Илиев не знам..за без пари си заслужава да се изпробва..

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 15 фев 2010 13:06

Според мен само Димитър Илиев може да вземем, а пък и от него би имало някаква полза. Владо Манчев ще иска твърде висока заплата, а и няма да свърши работа. Пък Данчо Тъча не ни трябва, защото взехме Александър Александров - Алек и Георги Аврамов... ако щеш и Ратников, така че е абсолютно безсмислено :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
aide_morqci
Контакти:

Мнениеот aide_morqci » 15 фев 2010 13:12

сега тези футболисти ще ни излязат без пари,друг път няма да имаме такава взможост за такива футболисти.Ако и сега ръководството не действа говорим вече за доста несерйозно отношение от тяхна страна към отбора ни. :shock:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 15 фев 2010 13:17

ogrizko написа:Според мен само Димитър Илиев може да вземем, а пък и от него би имало някаква полза. Владо Манчев ще иска твърде висока заплата, а и няма да свърши работа. Пък Данчо Тъча не ни трябва, защото взехме Александър Александров - Алек и Георги Аврамов... ако щеш и Ратников, така че е абсолютно безсмислено :roll:

Александров е бек, а Аврамов и Ратников, поне аз съм много разочарован от това, което видях и от двамата срещу Черноморец Балчик, така че не си прави илюзии, че са някакви супер класни попълнения, които ще вдигнат нивото на отбора, трудно биха изместили дори Тошко Колев за място в отбора
Последна промяна от San-Jose на 15 фев 2010 13:20, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 15 фев 2010 13:18

И аз не виждам смисъл за Тъча и Манчев. Ако ги вземем ще са точно като Електричката - без пари дошли, с голяма заплата, нито ще играят с хъс, нито има пред кого да се доказват, нито са перспективни..само пари на вятъра ще се дадат..
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”