Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Ако от "Левски" искат Кривия, да се обадят в "Черно море"!

Мнениеот more » 04 яну 2010 22:33

deepblue1963 написа:
cristely написа:someone, за това цяла България мрази Левски и ЦСКА. Защото отиваха в съответния клуб, посочваха играча и казваха: Ти идваш с нас! И до толкова ви е станало нормално ежедневие, че не може да се усетите колко аморални сте. Или се променете, или омразата ще продължава да се излива върху вас и в моменти като този когато нямате пари да си надуете мускулите цяла България злорадства срещу неуспехите ви и ще продължава да го прави. Аз такова чудо не помня: хората да не подкрепят български отбор в международни срещи. Аз да не подкрепям отбор в международни срещи. Е, стигнахте до там!
Честито ви и... сложете си каска на гъ***.

Я си сложи ръката на сърцето и си признай:кога си "подкрепял" Левски в международните мачове(сега,преди 20г.,някога).Единствената подкрепа,която се брои ,е тази на стадиона.А там никой не ви и очаква.Нямало да ни подкрепя-аууууу,въх.Къде,пред телевизора("страхотно")-жестока загуба :cry: :cry: :cry: .И като си тръгнал по този път,колко пъти Левски е идвал и е "посочвал" играчи от Ч.море?Ти наистина ли смяташ,че ще се разчувстваме,защото сме се лишили от твоята подкрепа?

А ти виждал ли си левскари да подкрепят Черно море в международни мачове дори да е било сигурно е била "внушителна" бройка.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 22:38

Не видях списъка на играчите,които Левски е "посочил" от Ч.море.Не си спомням някой да е призовавал агитката на Ч.море да дойде на Герена,че не ни стигат хора(пък и на който и да е друг клуб).Всеки е свободен да мрази,който си иска.Само,че за някои омразата срещу Левски се превръща в единствения начин за самоопределяне в живота:"Аз мразя "гадовете" от Левски-значи съм Човек(с главно Ч). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
И за да отговоря на Veso 1913:Аз в моите постове някъде да съм писал,че ще го вземем без пари?А,просто като закачка,ако аз отида при ТИМ и им поискам не 20 000,а само 10 000,ей така,дали ще ми дадат(щом за тях са "нищо" пари),как мислиш?Може и да не отговаряш. :) :) :)
Последна промяна от deepblue1963 на 04 яну 2010 22:46, променено общо 1 път.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 22:42

deepblue1963 написа:Не видях списъка на играчите,които Левски е "посочил" от Ч.море.Не си спомням някой да е призовавал агитката на Ч.море да дойде на Герена,че не ни стигат хора(пък и на който и да е друг клуб).Всеки е свободен да мрази,който си иска.Само,че за някои омразата срещу Левски се превръща в единствения начин за самоопределяне в живота:"Аз мразя "гадовете" от Левски-значи съм Човек(с главно Ч). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

а замисял ли си се защо всички мразят гадовете ( без кавички ) от Левски и се гордеят с това ? Каква е причината ?
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 04 яну 2010 22:49

;; Герой асфальта написа:
deepblue1963 написа:Не видях списъка на играчите,които Левски е "посочил" от Ч.море.Не си спомням някой да е призовавал агитката на Ч.море да дойде на Герена,че не ни стигат хора(пък и на който и да е друг клуб).Всеки е свободен да мрази,който си иска.Само,че за някои омразата срещу Левски се превръща в единствения начин за самоопределяне в живота:"Аз мразя "гадовете" от Левски-значи съм Човек(с главно Ч). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

а замисял ли си се защо всички мразят гадовете ( без кавички ) от Левски и се гордеят с това ? Каква е причината ?

Да не би да е защото много сме ги били?
"Левски е единственият отбор, който през всички 88 завършили футболни шампионата, (вкл. 2008-2009), е играл или в 1-ва Софийска футболна дивизия, или в Националната „А“ група, както и единственият български тим, който има положителна статистика срещу всички останали съществуващи в момента футболни клубове в България."
По принцип никой не обича този,който го бие.Няма нищо странно в това.Ние сме свикнали.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 яну 2010 22:56

И тази тема се измести от основната дискусия.
deepblue1963, футболната история е едно, реалността друго и когато реалността е колеблива с неясно бъдеще, триста футболни истории за пет пари.
Питай феновете на Нотингам и Лийдс дали ги топли историята им в момента.
Да се спори на тема футболна история е крайно несериозно.
Изображение

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 04 яну 2010 22:58

deepblue1963 написа:
;; Герой асфальта написа:

Да не би да е защото много сме ги били?
"Левски е единственият отбор, който през всички 88 завършили футболни шампионата, (вкл. 2008-2009), е играл или в 1-ва Софийска футболна дивизия, или в Националната „А“ група, както и единственият български тим, който има положителна статистика срещу всички останали съществуващи в момента футболни клубове в България."
По принцип никой не обича този,който го бие.Няма нищо странно в това.Ние сме свикнали.

аз срещу клуба Левски нямам никакви лоши чувства . Ама по-голямата част от феновете сте прекалено болни ( разбирай фанатизирани повече , отколкото е нужно + .... )и в повечето слушаи ви избиват комплексите за грандомания .

това мразя
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 04 яну 2010 23:13

Какво го дъвчете тоя кривия ,голям футболист ще го изкарате.В една турция игра голямата звезда.Най добре да спира с футбола за доброто на левски и ч.море

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 яну 2010 00:00

Така или иначе Кривия е марка във футбола. И Левски ,ако го иска трябва да си плати. За това и Лотар Матеус, се преклони пред Кривия.Ако не вярваш ,виж!: http://www.sportal.bg/video.php?video_id=8147

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 яну 2010 00:45

nikoko написа:цяла България сме червени подлоги ! Хайде сега емигрирай
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Асфалтен,
Ако това един ден стане вярно, ще емигрирам не бой се!!!
Докато повече от половин България е синя няма такава опасност. Аз говоря обективно, ти говориш със задните си части, но нейсе.
На мен не ми се занимава, ако някой има време нека извади последните 100тина мнения на Сан Хосе да видим, дали между тях, ще има едно, в което да не плюе по Левски!
От там нататък всеки да си прави изводите дали е за Черно Море или за... айде да не казвам, за да няма ОБИДЕНИ!

Човече ти чуваш ли се? Били половин България е не ще се пръсна от смях- били сме подлоги, та вие не сте били родени пвоечето тогава та говорите- то всичко извън столицата е обслужвало София- много ви е лесно да говорите май, а....Ами вие и ЦСКА сте били подлоги на СССР- такава е била политиката, цялата ни държава е лижела задника на "големия брат", включително и футболните клубове.....Доволни ли сте....
И още нещо Кривия ще го видите през крив макарон, ако ТИМ не получат пари- те са алчни и ламтят за пари, Батков е стиснат- тоя договор преди 1.07,2010 не го виждам, а и последно Варна спорт, че е жълт и недостоверен сайт е вярно, но и, че Гонг е пълен със сини подръжници също не е за пренебрегване- сами си правете изводите....Лека вечер...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 яну 2010 00:51

deepblue1963 написа:Да не би да е защото много сме ги били?

Айде като отвори такава уста да те питам - ще отречеш ли, че са ви подпирали и то яката защото сте софийски отбор- отречи очевадното и те признавам за човек, който говори само за да се заяжда и то неща без грам покритие...И аз мога да спечеля титла с помощта на някой..Хич не ми се хвали...Щом ние не можем да се хвалим с това 4:1 заради съдията, така и вие нямате право да се хвалите за титлите си с чужда помощ!Казах!

Върни се в “Черно море”