"Левски" в Шри Ланка?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: "Левски" в Шри Ланка?

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2009 23:54

Ти можеше и да се включиш, ама никой нямаше да ни обърне внимание- и тъй като имаме общ познат и сме от един град- тея неща ще си ги кажем на живо, надявам се, ако нямаш нищо против...
Аз пък не видях във вашия форум едно нормално мннеие- освен, че ни бил картофена нива стадиона, че сме били слеяни, и т.н Само ние ви бяхме в устата и именно заради това ти казвам, че не видях повече от 10 свестни потребителя...Вярвай ми, аз бях много мек в изказванията си- не знаеш какви думи ми идват на сутата когато ми обиждат отбора....

Както и да е- можем да се разберем и да се срещнем, ама този форум едва ли е мястото да ги обсъждаме тея неща, никога няма да стигнем до косненсус...

Още нещо - в Испания може и да подпират Барса и Реал, нос тане ли гаф с някой от по-малките отбори- винаги има компромис и думата им се чува- тук с нас се отнасят като с парцали- не си ли от Левски и ЦСКА-не ставаш...То това и ваши потребители го напсиаха, ей затова Майк е прав и не ми казвай, че не ни псувахте и обиждахте- не говоря за теб, а за дриугите потребители....

Гледай и рпдоължавате да киснете в нашия форум и да ни обиждате- W84me , пич, аз ти казвам, че вас ви подпират т- ти ми казваш да не сме само ние- сега аз ти казвам с товите камъни по твоята глава- данеби само напия стадион да е така...В България има само 2 стадиона- Васил Левски и Лазур- вашия е с добро покритие, но трибуните са майка плаче...Затова и не можете да приемете групова фаза на Шампионската лига....Замисляте ли се, че калта ни е заринала всички и ВАС- НЕ СТЕ НЕПРИКСОНОВЕНИ РАЗБЕРЕТЕ ГО, А ние тук се дървим и заяждаме- не го ли схванахте, че и вие и ние не ставаме...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 16 дек 2009 09:14

Ти и останалите 13 отбора!!!!!!!!Да приемем ,че ти си Черно море+13=14+1(Левски)=15 ,а "А"група е с 16 отбор.Към кого си толкова великодушен ,че ни го оставяш в наша подкрепа?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 дек 2009 09:29

Евала, намерисе човек на който му се описва подробно ситуацията около Черно Море-Левски!!!
ПС: Левски е толкова велик отбор, че сега Гонзьо и Бай Батков, като извадят отбора от АПФГ, ще си организират собствен елит със собствени съдии, които ще свирят само за тях, и евентуално ще се кротнат.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 09:29

Sagittarius написа:Тука с Борат съм на едно мнение.Абсолютно подкрепям идеята нати-футболния Левски да отиде в Шри Ланка.Подкрепям не само аз,а със сигурност и останалите 13 отбори в елита.Дотегна ни от постоянното им истерично плюнчене граничещо с чиста проба шизофрения.Писня ни от всичките сини медийни подлоги преиначаващи нещата-когато подпират Левски(90% от случаите) било част от играта,когато се сбърка в техен ущърб-мафияяяяя,поръчкааааа.Не мога да го разбера това нещо.Мисля,че шизофреничните бълнувания на сините лакеи с пяна на устата дотегнаха на всички.Само те ли са ощетените?Черно Море като бе проязан от същия Ставров в Кюстендил-отменил чиста дузпа за Морето и предизвикал загуба на отбора с 1:0 имаше ли патардия?Сините лумпени просто се самозабравиха.Аз не ги искам в А група,България не иска Левски!България мрази постоянния им терор - медиен,съдийски,политически и милиционерски.Отивайте си в Шри Ланка,на всички ще ни е по-добре без психопатите Батков,Марков,Гонзо,без неосъдените престъпници Рабех и Чорни....ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ,ОТИВАЙТЕ СИ В ШРИ ЛАНКА :!:

Ми той вашия форум съществува само заради Левски(Левски-това,Левски-онова).Пребройте си темите,посветени на Левски,вижте тези,дето са уж с друга тематика за какво се пише в тях.Ако отидем там,където предлагаш-върху кого ще се упражнявате в писане?Иска ви се отбор,срещу който имате трагичен баланс,да исчезне,нали?
Последна промяна от deepblue1963 на 16 дек 2009 10:20, променено общо 2 пъти.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 16 дек 2009 09:51

Относно последния пост.Ние имаме отрицателен баланс и с други отбори в А група,но не искаме да ходят в Шри Ланка,така както вашия умник се изказва,да си прави вятър на зъбите.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 10:13

опааа :o
Димо Момиров: Гонзо ми звънеше, за да си поръчва съдии
Сря, 2009-12-16 09:24
"Преди тежки срещи от Левски ми звъняха и искаха следното: "Трябва ни "здрав" съдия. Имаме отговорен мач, сложи ни "здрав" съдия", заяви Димо Момиров в ексклузивно интервю за "Тема Спорт". Бившият шеф на съдиите посочи и човека, който му се е обаждал да го натиска - Георги Иванов - Гонзо, спортен директор и треньор на "сините".

"Голът на Левски във Варна бе от чиста засада. Ако имаше тенденция срещу "сините", съдиите щяха ли да го признаят", каза още Момиров.

Стана ясно и още нещо - че Гриша Ганчев е наложил вето на назначаването на Костадин Гергинов за нов шеф на реферите. Босът на Литекс се опасява, че Коцето ще подпира Левски, защото е човек на Иван Вуцов.
, освен това , не беше на мача , за да влиза в стаята на съдиите както час от медиите писаха ;)

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 10:27

Sagittarius написа:Разбира се,че ще има много теми за Подуене,как да е иначе,когато медийните сини подлоги не спират да пишат за онеправданите сини комунистически маши и индиректно да нападат и почернят успеха на Черно Море?Защо комунистически лакеи не изкоментират последното интервю на Момиров,който казва това,което видя всеки-гола на Живко Миланов е от засада?Защо комунистите не кажат,че Ставров зачете нередовен гол на Левски и само заради това мишоците надигнаха главица доакто Черно Море спокойно ги мачкаше в калта?Питате кой е отборът който липсва?Не,не е ЦСКА.Това е....Славия,но онзи овчоглав Вуцов,който ни в клин,ни в ръкав заговори за Левски,сякаш му е треньор или сол=та*ак.Дори се обадил на Гонзя преди мача...ами аз да питам тогава как игра Славия с Левски?Аааа,кротко са недупи с 1:3 както си спомняме,затова не броя малките сини подлоги на голямата синя подлога Вили Вуцов,но всички останали без изключения са твърдо зад идеята комунистическия милиционерски клуб Левски ръководен от агенти на Държавна сигурност топили немалко българи пред комунистически власти да бъде пратен в Шри Ланка,за да можем да рахатясаме веднъж завинаги и да спрем след всеки кръг да слушаме една и съща развалена грамфонна плоча(ако Левски падне) или друга(ако Левски бие).Вашия хленч и милиционерщина втръсна на цяла България,не ви искаме,отивайте си в Шри Ланка(или Израел пи бащицата) :!:

А-а-а той Момиров сичкото,дето го казва му е истина.Те така му викали в махалата:Димо "Истината" Момиров.Нали не си очаквал да каже:да,бе,много съм тъп и некадърен и затова ме изхвърлиха. :lol: :lol: :lol: Иска да ни покаже колко е бил "печен" и как "онези лошите" го нарочили.Вие,естествено,ще му вярвате,защото съвпада с вашите теорийки.Апропо,той не е ли от Варна?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 10:34

От Варна и от реституцията има кино , което стана Бинго тъй , че има достатъчно доходи , за да е независим , но както казоха някои по добре , че се махна , за да не слага на всяка победа на моряците етикета съдийска .
Сега като го няма лошия Димо очаквам син фурор по света и у нас!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 16 дек 2009 10:37

Popeye написа:От Варна и от реституцията има кино , което стана Бинго тъй , че има достатъчно доходи , за да е независим , но както казоха някои по добре , че се махна , за да не слага на всяка победа на моряците етикета съдийска .
Сега като го няма лошия Димо очаквам син фурор по света и у нас!

На никого повече пари не са му излишни.Бил Гейтс,като е милиардер,да не е легнал да лежи?

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 16 дек 2009 10:46

Виж кво професоре , интересното е , защо Гонзо си е позволявал да му звъни , а не какви доходи има човека !
Ти май тия дни в тоя форум корени пусна , я дай прогноза за четвъртък ;) при честно съдийство как ще завършите с Лацио?

Върни се в “Черно море”