Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Благодаря на БФС за освобождаването на Димо

Мнениеот garfild8 » 16 дек 2009 19:32

Страшен диалог. :lol: :lol:
Само Черно море.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 16 дек 2009 20:58

Пусни диалога във форума на ЦСКА -ще се напикаят от смях :lol:

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 17 дек 2009 00:50

Sole написа:Пусни диалога във форума на ЦСКА -ще се напикаят от смях :lol:

Ок :mrgreen:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 дек 2009 08:35

За колегите от форума на ЦСКА пратете дискусия "Ако Тоти играеше и а Рома им трябваха голове дали нямаше да ушият 0:10 резултат" :?:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 дек 2009 09:03

ПОРЪЧАЙ СИ СЪДИЯ...от оле-бг.ком
Един мач предизвика сериозни катаклизми в българския футбол. "Черно море" елиминира "Левски" и се стигна до прословутото изгонване на цялата съдийска комисия. Нещата обаче не се спряха дотам, а се оказва, че някой си е звънил на вече бившия шеф на съдиите Димо Момиров с цел да си поръча удобен рефер. Ако това е вярно, то съответните органи да си вземат поуките. В Италия със записи на телефонни разговори изхвърлиха "Ювентус" в местната трета дивизия (б.а. - Калчополи). В Германия отново с телефонни записи заловиха, или по-точно откриха над 200 уговорени мача в цяла Европа. Време е някой да се замисли дали и в България не трябва да се процедира по този начин, защото ще е смешно и в същото време тъжно да имаш в менюто си артикул "съдия".
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 дек 2009 09:31

Стрелец,расте в аквариум,под зорките грижи на партията закрилница.Гледат ги сините,като пиленца в инкубатор и си ги галят.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 17 дек 2009 09:43

Добре бе топлата вода ли ще откриваме , да погледнем тая медия към която е форума .Шефа им агент на ДС ."Журналистите" в два лагера син и червен . Вижте например последната драсканица на някакъв Табаков каква нежна шпакла прави на Гонзо и сие , другия смешник как отразява нашия мач за купата , тоя пратеника им от Варна и той син в червата , ами нали след цялата медийна истерия довечера сините палячовци ще излязат с идеята , че са еврогранд , на който само СК пречи да покаже потенциала си , а всъщност децата на Лацио ще им изнесат поредния открит урок по футбол!
Така е било от време оно така и ще бъде .Знам , че съм комплексар от провинцията така , че спокойно сини деца !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 дек 2009 09:53

Popeye написа:Добре бе топлата вода ли ще откриваме , да погледнем тая медия към която е форума .Шефа им агент на ДС ."Журналистите" в два лагера син и червен . Вижте например последната драсканица на някакъв Табаков каква нежна шпакла прави на Гонзо и сие , другия смешник как отразява нашия мач за купата , тоя пратеника им от Варна и той син в червата , ами нали след цялата медийна истерия довечера сините палячовци ще излязат с идеята , че са еврогранд , на който само СК пречи да покаже потенциала си , а всъщност децата на Лацио ще им изнесат поредния открит урок по футбол!
Така е било от време оно така и ще бъде .Знам , че съм комплексар от провинцията така , че спокойно сини деца !

Не съм съгласен с теб,единствено за пратеника им от Варна.Може да е син,червен,розов или шарен, си предава мачовете и си прави предаванията професионално.За Добри не знам, какво имаш против.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 17 дек 2009 10:08

Ами Добри си е признавал в ефир , че е левскар смятай за какво иде реч

Върни се в “Черно море”