Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Romano написа:Немога да ги разбера някои говеда. при толкова теми за сините да се опитват да с еправят на велики в нашия форум.
Колкото по темата дузпа нямаше, но с тази игра и без нея щахме да паднем. Безумни смени на Велизар. Лазаров (здравко) нямаше едно точно отиграване докато беше на терена. Дори баджанака не е достигал до подобно постижение.
mursusaid написа:Първо по темата: Дузпа за мен нямаше,и това си е мое мнение,вярно или не и ако някой ме нарече смешен,че имам мнение,сам става смешен.Дузпа,с която резултата става 2:0 и до голяма степен решава мача.
НО! Не дузпата ни е виновна за загубата,разберете го заблудени сини фенчета,че никой от моряците не оправдава загубата с дузпата,а само си изразяваме мнението,че случайно или не,за втора поредна година на герена се дава меко казано спорна дузпа във важен момент от мача за левски.Виновни за загубата ни е нашия отбор със слабата си игра и някои футболисти,които нямат място при нас.Но въпреки това и ние имахме нашите шансове.А щом с тази ни игра ги създаваме,заблудените сини фенчета да си отговорят колко велик мач са направили и колко невероятно са играли.А ако не могат да го разберат,нека продължават да се заблуждават,но после истината както не веднъж са се обеждавали,много боли.5,10,20 на 0 е реалния резултат според тях.Не,даже 50 е,ама ние сме слаби в момента,така че не си мислите че сте в някаква форма.
Другото което е драги ми левскарчета ставате смешни с биенето в гърдите ви колко сте велики в Европа.Да,ние може да не сме играли много в Европа,но поне когато сме били не сме се излагали.И предпочитам да играем там когато имаме отбор и сме подготвени за там.А не като вас всяка година,къде заслужено,къде незаслужено с добутване и т.н. да се класираме за турнирите и там да ни правят смешни с резултати които по-добре от мен знаете.Да я докараме до там ,че на важен мач от евротурнири на домакинския ни мач да имаме 5-6 хиляди публика и стадиона да е полупразен.Защо ли? Не искам всяка година и за вссеки мач на нац.ни отбор да се викат футболисти от отбора ми само защото е със синята фланелка,без значение,че за нищо не става и срами и нац.екип.Затова аз се гордея с моя отбор и с нашите постижения и участия в Европа ,пък били те и малко.Малко,но попити и извоювани с труд и пот на челото във всеки мач и всяка минута с екипа на моя отбор,без помощ отстрани в редица мачове.Така че паднахме днес защото бяхме слаби,но когато сме силни тогава и резултатите ни ще дойдат.А вие слаби,силни все сте там отпред,отговорете си как става товаае със здраве,че много заблудени сини има тук
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта