Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Re: Дежурната смешна дузпа срещу Ч.Море

Мнениеот levskarinvt » 21 ное 2009 22:30

Абе пичове не му пишете на тоя .(на мене лично тоя повече ми прилича на ЦСКА-р под прикритие :lol: ).Не го ли виждате,че няма работа и само се чуди каква простотия да напише,че да си поуспокои малко душицата.Всички,които разбират поне малко от футбол могат сами да си направят извода и сметката за това колко слаби бяха днес "зелените" и всичко друго около мача,който беше изцяло за нас.Не е нужно да му се връзвате. :geek:

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 21 ное 2009 22:31

Немога да ги разбера някои левскари. при толкова теми за сините да се опитват да с еправят на велики в нашия форум.
Колкото по темата дузпа нямаше, но с тази игра и без нея щахме да паднем. Безумни смени на Велизар. Лазаров (здравко) нямаше едно точно отиграване докато беше на терена. Дори баджанака не е достигал до подобно постижение.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 21 ное 2009 22:34

Фенове на Левски,това е форум и всеки може да пише каквото си иска.Това,че на вас не ви изнася не е наш проблем.Приемете,че тази победа не значи нищо и си спомнете Цска,Лацио,Виляреал,Ред бул............ .Пак ви казвам да се поуспокоите малко,защото ми писна всяка година да ви слушам оправданията за загубите от тампере,бате и други такива.А това,че ни обиждате на селяни,честно казано ми е малко смешно.

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 21 ное 2009 22:54

Romano написа:Немога да ги разбера някои говеда. при толкова теми за сините да се опитват да с еправят на велики в нашия форум.
Колкото по темата дузпа нямаше, но с тази игра и без нея щахме да паднем. Безумни смени на Велизар. Лазаров (здравко) нямаше едно точно отиграване докато беше на терена. Дори баджанака не е достигал до подобно постижение.

Така е,бяхме слаби и дузпата не е виновна за загубата,но е факт,че тя повлия ,а и според мен я нямаше.Колкото до смените,Велизар нямаше избор.Смените бяха принудителни,въпреки че тези които влязоха Какалов и З.Лазаров не са за нас,но и нямаше кой друг да пусне.Виж ни скамейката този мач.И при положение че падаме с два гола,нямаше много избор сред резервите,при положение и `е Димов,Тошко,Станислав и Заков ги нямаше
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Romano
Контакти:

Мнениеот Romano » 21 ное 2009 22:58

Все още не сме видяли Жуниор. Надали щеше да е по зле. Какалов и здравко нищо не играят. Винаги когато ги пускат се прецаква играта на отбора. Единия е вече мног стар и неможе да тич, а другия винаги се крие и не се раздава. Дани не заслужаваше да бъде сменен

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 22 ное 2009 00:01

Според мен си я имаше. Въпроса е, че играхме безобразно. На Канибали вече много му се събра, а на Илко вече му се събра цяло клипче с комични отигравания.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 22 ное 2009 00:19

И все пак ни извади Илко в няколко ситуации, иначе не ми се мислеше...
Дузпа за мен няма -той Канибалито се опита да не го закачи даже си мръдна ръцете, но друг е въпроса, че аз игра от 45 минута нататък не видях....
За мен сме на 9-10 място този сезон и отпадаме, ако не още от Черноморец, то още следващия кръг от купата....
Но пък поне да си подкрепяме марката Черно Море-майната им на бездушниците и на тоя сезон ;)

И да пишете по темата- накарахте ме 4 страници да трия :evil:
Левскарте пък да не се вземат за нещо кой знае какво- 1 мач срещу нашите мърди нищо не значи......

Потребителски аватар
botzy
Контакти:

Мнениеот botzy » 22 ное 2009 00:39

Играхме слабо,логично загубихме.Поредна дузпа за Левски-имало,нямяло-щом съдията е свирил има и толкоз.В Европа не им свирят БГ съдии и резултатите се виждат,но това не е темата тук.За Левски да си пишат където и каквото поискат.Мен ме интересува Черно Море.1 дузпа не решава мача-вкарай им 5 гола пък да им дадат 3 дузпи ако искат.Истината е че играхме безидейно,много индивидуални грешки,нямаше 2 паса след като минат центъра,мотивация...абе нищо.Така не можем да бием и Повеляново.Направихме 1 мач като хората(с/у Локо Сф)и пак хвръкнахме в облаците...а това е седмицата в която трябваше да изиграем 3те най -яки мача на сезона-е уви няма да стане с такава игра.Дано греша ама надали...да идва зимната пауза и да си ходят половината ,че ако трябва и всички и да играят децата-поне ще играят за честта и за емблемата,да падат но да е достойно ,а днес такова нещо аз не видях!
GO HARD OR GO HOME!

Потребителски аватар
San-Jose
Контакти:

Мнениеот San-Jose » 22 ное 2009 00:48

До първия гол след грешката на Пиргов играхме добре, дори имаше един пробив на Ели Маркес ако беше подходил още по-агресивно щеше да доводе до гол, след това веднага след техния гол имаше-несъществуваща дузпа и при 2:0 мачът свърши, след това ако искат и 1 милиард положения да изпуснат, при такъв резултат е лесно, пример с Локо СФ миналата седмица след 3:1 можеша да им вкараме 15 гола, жалко, че ни прецака късмета и съдията във важен мач, който трябваше да спечелим, но явно така ще е до зимата, след тва Тройчо ли ще идва Кокала ли не знам, но трябва сериозен треньор и добра селекция на някой постове

Потребителски аватар
venitos
Контакти:

Мнениеот venitos » 22 ное 2009 08:10

mursusaid написа:Първо по темата: Дузпа за мен нямаше,и това си е мое мнение,вярно или не и ако някой ме нарече смешен,че имам мнение,сам става смешен.Дузпа,с която резултата става 2:0 и до голяма степен решава мача.
НО! Не дузпата ни е виновна за загубата,разберете го заблудени сини фенчета,че никой от моряците не оправдава загубата с дузпата,а само си изразяваме мнението,че случайно или не,за втора поредна година на герена се дава меко казано спорна дузпа във важен момент от мача за левски.Виновни за загубата ни е нашия отбор със слабата си игра и някои футболисти,които нямат място при нас.Но въпреки това и ние имахме нашите шансове.А щом с тази ни игра ги създаваме,заблудените сини фенчета да си отговорят колко велик мач са направили и колко невероятно са играли.А ако не могат да го разберат,нека продължават да се заблуждават,но после истината както не веднъж са се обеждавали,много боли.5,10,20 на 0 е реалния резултат според тях.Не,даже 50 е,ама ние сме слаби в момента,така че не си мислите че сте в някаква форма.
Другото което е драги ми левскарчета ставате смешни с биенето в гърдите ви колко сте велики в Европа.Да,ние може да не сме играли много в Европа,но поне когато сме били не сме се излагали.И предпочитам да играем там когато имаме отбор и сме подготвени за там.А не като вас всяка година,къде заслужено,къде незаслужено с добутване и т.н. да се класираме за турнирите и там да ни правят смешни с резултати които по-добре от мен знаете.Да я докараме до там ,че на важен мач от евротурнири на домакинския ни мач да имаме 5-6 хиляди публика и стадиона да е полупразен.Защо ли? Не искам всяка година и за вссеки мач на нац.ни отбор да се викат футболисти от отбора ми само защото е със синята фланелка,без значение,че за нищо не става и срами и нац.екип.Затова аз се гордея с моя отбор и с нашите постижения и участия в Европа ,пък били те и малко.Малко,но попити и извоювани с труд и пот на челото във всеки мач и всяка минута с екипа на моя отбор,без помощ отстрани в редица мачове.Така че паднахме днес защото бяхме слаби,но когато сме силни тогава и резултатите ни ще дойдат.А вие слаби,силни все сте там отпред,отговорете си как става това ;) ае със здраве,че много заблудени сини има тук

Това е истината . . . !
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!

Върни се в “Черно море”