Футболистчето Кривия къде ще играе?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Футболистчето Кривия къде ще играе?

Мнениеот sedem_!_dva » 30 сеп 2009 19:50

Както и навсякъде има някои неблагодарни фенове, така и при моряците някои изобщо не осъзнават, че с Кривия дойде и духа на победата в Черно море... и откакто Кривия не е същия, заради натежалите години и този дух в отбора се загуби....
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 сеп 2009 20:05

sedem_!_dva написа:Както и навсякъде има някои неблагодарни фенове, така и при моряците някои изобщо не осъзнават, че с Кривия дойде и духа на победата в Черно море... и откакто Кривия не е същия, заради натежалите години и този дух в отбора се загуби....

Сигурно си прав,но този дух и без Кривия пак ще се върне.Рано или късно,но пак ще се върне.В някои срещи показахме,че и без Кривия пак можем.
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 30 сеп 2009 20:57

Sagittarius написа:Кого визира,какво визира Сашо не знам,не ме и интересува.Честно казано-не чета и статиите относно напускането му.Помня Кривия само със следното:дойде Кривия и донесе:2 участия в ЕКТ,3-то място и брознов медал,Финал за КБ.С кого се карал,на кого викал-от единия крачол-в другия ми е.Кривия даде много на Черно Море,но винаги си е бил така да го кажем-десидентче във всичко.В Левски едно време се скара с Наско Сираков,затова го пратиха в Диарбекир-амв Национала се скара със Стоичков-затова не го викаха,когато беше наистина страшен играч в невероятна форма.Напуска Черно Море както напусна и Турция - след скандал със сътоборници.Това е Кривия,такъв му е характера.Но това което той направи за Черно Море друг играч отделен никога не е правил,резултатите го потвърждават.В Черно Море има футболистчета и това го знаем всички,проблема идва точно от тези футболистчета,които сега ще се скатават покрай Танко,Илко,Сашко,Миро и Жоро.Успех на Кривия занапред,всичко хубаво в личен план и на терена.Аз съм го запомнил само с хубаво.

+ 1 :)
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 30 сеп 2009 22:02

Sagittarius написа:Кого визира,какво визира Сашо не знам,не ме и интересува.Честно казано-не чета и статиите относно напускането му.Помня Кривия само със следното:дойде Кривия и донесе:2 участия в ЕКТ,3-то място и брознов медал,Финал за КБ.С кого се карал,на кого викал-от единия крачол-в другия ми е.Кривия даде много на Черно Море,но винаги си е бил така да го кажем-десидентче във всичко.В Левски едно време се скара с Наско Сираков,затова го пратиха в Диарбекир-амв Национала се скара със Стоичков-затова не го викаха,когато беше наистина страшен играч в невероятна форма.Напуска Черно Море както напусна и Турция - след скандал със сътоборници.Това е Кривия,такъв му е характера.Но това което той направи за Черно Море друг играч отделен никога не е правил,резултатите го потвърждават.В Черно Море има футболистчета и това го знаем всички,проблема идва точно от тези футболистчета,които сега ще се скатават покрай Танко,Илко,Сашко,Миро и Жоро.Успех на Кривия занапред,всичко хубаво в личен план и на терена.Аз съм го запомнил само с хубаво.

Стига с тоя крив, прав...Оженете се з анего тогава!!!
Тея неща дето ги изказа това футболситче- изобщо не му правят четс и не ми пука какво е дал...
Той данеби да играе сам тая игра!!!
Айде стига глупсоти....
В най-важните мачове се скри!!!
Прави се на интересен пред агитката- хората които го подкрепяха!!!
От годиан и повоина не играе почти нищо- бави се измсиля си контузии и реве че иска в Левски!!!
Мерси,ама аз не търпя такива лигавщини, както и много от нормалните фенове...
Левскарите да не се обаждат, че и те си спуваха футболистите .,.....

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 01 окт 2009 00:57

14 Ноември 2008 написа:http://sport.plovdiv24.bg/112039.html?sp=1 Май никаде не е добре дошло говедото.

Бахти и злобното животно си :mrgreen: Кривия е голям футболист,даде много на Черно море,според мен,факт е,че откакто той дойде,моряците почнаха възхода си.А ти кой си бе 14 ноември,някой комплексар зад компютъра?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 01 окт 2009 09:26

MORSKI написа:

Стига с тоя крив, прав...Оженете се з анего тогава!!!
Тея неща дето ги изказа това футболситче- изобщо не му правят четс и не ми пука какво е дал...
Той данеби да играе сам тая игра!!!
Айде стига глупсоти....
В най-важните мачове се скри!!!
Прави се на интересен пред агитката- хората които го подкрепяха!!!
От годиан и повоина не играе почти нищо- бави се измсиля си контузии и реве че иска в Левски!!!
Мерси,ама аз не търпя такива лигавщини, както и много от нормалните фенове...
Левскарите да не се обаждат, че и те си спуваха футболистите .,.....

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 01 окт 2009 09:30

[offtopic]От годиан и повоина не играе почти нищо-,,,,,,нау4и се да пишеш и тогава трий мненията на феновете тук ,,,както и защо не махнеш емблемата на РЕАЛ МАДРИД,,ти на кого си фен последно ,4е те разбрах и кой си ,,,МОРСКИ,,прекрасти се МАДРИДСКИ..[/offtopic]

4MVN
Контакти:

Мнениеот 4MVN » 01 окт 2009 09:33

[offtopic]Няма да триеш ,мненията на хората това ,4е на теб не ти харесва нещо не озна4ава ,4е трябва да се налагаш ще те еба в модератора.4УЛИ МЕ ,ХАЙДЕ БЪРЗО ТРИЙ ,4Е Е ГРОЗНО,,,,,МАЛУМНИК..[/offtopic]

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 01 окт 2009 12:06

Не плюйте Алекс, момчето даде всичко от себе си ,истината е другъде просто в отбора нещо става и ще стане ясно съвсем скоро, но нещата не са добре и според мен ще стават и по зле ако не се вземат спешни мерки. В протовен случай ще си останем само със спомените за третото място. Моля всички фенове да се обединят в името на отбора и забравете за този Спартак ,той е Б група Спартак та Спартак. Трябва да се гледа по глобално за отбора ,но всичко зависи от ръководството ,което според мен направи някои фрапантни грешки.

Върни се в “Черно море”