Берое - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - Черно море
Най-слабия ни мач от началото на първенството. Добра тактика имахте: ритай, блъскай, удряй пък дано контузим някой.
Но пък поне си взехте своето, а именно не загубихте мача....

1916'
Ако си мислиш, че равен срещу Берое е успех за нас дълбоко се лъжеш. 

Cherno More и Sagittarius:
Не сте прави бе, нали през цялата среща "контролирахме мача"
. Не се тревожете - тази година десятката ни е почти сигурна. Е поне не вярвам да изпаднем.
А сега сериозно: Супер слаб Черно море. Супер слаби всички с изключение на Илко Пиргов и до някъде Д. Димов. Какалов и Керчев не искам изобщо да ги коментирам - тяхното място не е в отбор от А група. Борносузов - само желание не стига, трябва и можене. Бековете слаби. Двойката централни защитници на Морето не е тази. Кулито е опасен и за нас в такава близост до нашата врата. Неговото място е по - напред. Жоро просто не беше Жоро. Но пък и неговото място не е като плеймейкър. Миро - СУША.
Не искам повече да коментирам, но не мога и да не кажа още няколко думи. Преди време Лудия казал по мой адрес ( за съжаление не съм го чел ), че съм бил анти Кольо. Не съм бил макар, че никога не съм го харесвал. Но сега ще кажа с чиста съвест: ДА, АЗ ВЕЧЕ СЪМ АНТИ КОЛЬО!!! Не може никой, пък бил той треньор или какъвто и да е, да си прави гавра с НАЙ - СТАРИЯ БЪЛГАРСКИ ТИМ! ЧЕРНО МОРЕ НЕ Е ПРОСТО ОТБОР - ТОЙ Е ИНСТИТУЦИЯ!!! И ако някой си мисли, че е по - голям от отбора - жестоко се лъже. Неговото място не е тук! С тъпите инати на Мастиката стигнахме до тук. Да се прави на мъж пред жена си. Не и в нашия отбор. Заради простотиите му най - добрите ни играчи ( без Юруков ) получиха "дългосрочни треньорски контузии". И резултатите не закъсняха - 8 място в момента.
Продължава ли туй недоразумение да ни е треньор, много се страхувам, че напролет може и да се борим за оставане в групата.
Не сте прави бе, нали през цялата среща "контролирахме мача"

А сега сериозно: Супер слаб Черно море. Супер слаби всички с изключение на Илко Пиргов и до някъде Д. Димов. Какалов и Керчев не искам изобщо да ги коментирам - тяхното място не е в отбор от А група. Борносузов - само желание не стига, трябва и можене. Бековете слаби. Двойката централни защитници на Морето не е тази. Кулито е опасен и за нас в такава близост до нашата врата. Неговото място е по - напред. Жоро просто не беше Жоро. Но пък и неговото място не е като плеймейкър. Миро - СУША.
Не искам повече да коментирам, но не мога и да не кажа още няколко думи. Преди време Лудия казал по мой адрес ( за съжаление не съм го чел ), че съм бил анти Кольо. Не съм бил макар, че никога не съм го харесвал. Но сега ще кажа с чиста съвест: ДА, АЗ ВЕЧЕ СЪМ АНТИ КОЛЬО!!! Не може никой, пък бил той треньор или какъвто и да е, да си прави гавра с НАЙ - СТАРИЯ БЪЛГАРСКИ ТИМ! ЧЕРНО МОРЕ НЕ Е ПРОСТО ОТБОР - ТОЙ Е ИНСТИТУЦИЯ!!! И ако някой си мисли, че е по - голям от отбора - жестоко се лъже. Неговото място не е тук! С тъпите инати на Мастиката стигнахме до тук. Да се прави на мъж пред жена си. Не и в нашия отбор. Заради простотиите му най - добрите ни играчи ( без Юруков ) получиха "дългосрочни треньорски контузии". И резултатите не закъсняха - 8 място в момента.
Продължава ли туй недоразумение да ни е треньор, много се страхувам, че напролет може и да се борим за оставане в групата.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- green man
- Контакти:
Момчета абе тия вашите футболисти с какво ги зобят, тия са като мутанти, футболни киборги,така футбол не се играе!
НЯМА МОЕ , НЯМА ТВОЕ , СВЕТЪТ Е БЕРОЕ !
Отново и отново абсолютно продкрепям Зеления
Кольо- видя се какво можеш когато Алекс го няма ! Искаше да му покажеш че си по голям ли хахаха не си Кольо не си! И тия дето плюеха по Кривия че се взел за повече от интституцията Тича- не Кривия ами Кольо е този човек Ааааааххххх как искам цялата истина да лъсне !!!!!
Кольо- видя се какво можеш когато Алекс го няма ! Искаше да му покажеш че си по голям ли хахаха не си Кольо не си! И тия дето плюеха по Кривия че се взел за повече от интституцията Тича- не Кривия ами Кольо е този човек Ааааааххххх как искам цялата истина да лъсне !!!!!
И докога един талантлив юноша,който играе със сърце за клуба си, като Тошко Колев ще бъде игнориран от Колю, за сметка на други /да не ги споменавам
/ дошли да побягат в Ч.Море за здраве срещу заплащане 

burnstz написа:Най-слабия ни мач от началото на първенството. Добра тактика имахте: ритай, блъскай, удряй пък дано контузим някой.Но пък поне си взехте своето, а именно не загубихте мача....
Ти си тъп, вие играхе цял мач за точката и ритахте топката напреде каквото стане, срещу такъв селски отбор не може да се играе нормален футбол, всяко докосване падане, бахти балеринките сте, радвайте се на точката, на Тича ще ви отнесем с 3-4 гола както винаги мишоци
ludiq1913 написа:burnstz написа:Най-слабия ни мач от началото на първенството. Добра тактика имахте: ритай, блъскай, удряй пък дано контузим някой.Но пък поне си взехте своето, а именно не загубихте мача....
Ти си тъп, вие играхе цял мач за точката и ритахте топката напреде каквото стане, срещу такъв селски отбор не може да се играе нормален футбол, всяко докосване падане, бахти балеринките сте, радвайте се на точката, на Тича ще ви отнесем с 3-4 гола както винаги мишоци
Ние може и да сме балеринки, но поне се опитвахме да създаваме нещо градивно. Без Алекс няма никакви идеи и фантазия в играта ви и това е очевадно, електричката и него хич го няма. Но не може да ви се отрече невероятната физика на футболистите и мн стабилната ви защита. Добре ни бяхте и разучили. Явно мастиката внимателно е следил предните ни 4 мача и успя да неотрализира бързоногите ни крила, освен това с тази преса , физическа подготовка и на моменти грубости тотално ни развалихте стила и начина на игра.

ludiq1913 написа:burnstz написа:Най-слабия ни мач от началото на първенството. Добра тактика имахте: ритай, блъскай, удряй пък дано контузим някой.Но пък поне си взехте своето, а именно не загубихте мача....
Аз съм бил тъп така ли?! Вие не играхте нормален футбол, вие играхте американски футбол!!! При всеки опит за организиране на атака- нарушение!!! Погледни статисктиката, колко отправени удрара имате вие и колко ние, после ми говори кой се борил за равен, и кой не...
По- полека с обидите-
МОРСКИ!!!!
1916'
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Футболът беше грозен. Но и беройци се оказаха много чупливи, не са отбор, който влиза здраво в мъжки мач. Тез приказки за американския футбол ги оставете.. Имаше и супер много симулации, аз такова лежане от домакински отбор, не съм виждал скоро!! Просто постоянно някой лежи! Реално освен гредата, друго положение нямаха. След 80тата минута играха само за хикса. Смяната в 90тата стана за повече от минута, човека мина по терена с най-бавната си крачка, говориха си на тъча, разменяха ленти..
Тука някой говори за бързоноги крила...
Заралии нямаха изобщо инициативата в този мач, камо ли да налагат стил на игра.
Тука някой говори за бързоноги крила...

Заралии нямаха изобщо инициативата в този мач, камо ли да налагат стил на игра.