Купа на Бг /ЦСКА-София - Черно море/ 04.04 вторник 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Купа на Бг /ЦСКА-София - Черно море/ 04.04 вторник 20.00

Мнениеот ShooterMan » 04 апр 2023 22:51

Като цяло изиграхме един ПЕРФЕКТЕН тактически мач. Може би смяната на Наско Илиев ни обърка малко нещата, до 80 минута смея да кажа, че ЦСКА не направи абсолютно нищо. Кръгла нула. А ако Алекс не беше пропуснал онова фрапантното положение - щяхме да сме и затворили мача с лекота - 0:3. ПЕРФЕКТЕН, БЕЗУПРЕЧЕН ИЛИАН ИЛИЕВ!!!!!!!! Отличника на вечерта! Разбира се - всички футболисти го следват като оценка, че бяха супер дисциплинирани. Не знам кой да отлича, но казвам - ПОПА - за дето оня глупак Националния селекционер не го пусна, а пусна някаква смешка менте. След като безброй пъти се справя с лекота с Уелтън - днес напълно обезличи и надигра и Де Нойер, а това са качествени флангови играчи. Попа е константа и днес и слепите видяха, че прави чудеса, както каза Мадански. Друго - след Пирин казах, че най-после видях добре изпълнена дузпа. Пак Наско Илиев - така и смао така се бият дузпи, не копвания, не техничарски, не паненки, а така, здрав тупаник в единия ъгъл и дали го хванал вратаря или не - все тая, гола в 95% сигурен. Дузпата беше много важен момент и евала на Наско, че не трепна. Другите бяха безгрешни - не знам кой да похваля, ще кажа Велев, защото много го критикувам, просто, за да съм честен с него, макар, че и другите бяха на същото ниво днес.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 апр 2023 22:52

rodman написа:Тъпо е след такъв мач и резултат да изтъкваме някого... Скъпи, хейтъри! Нещо за Велев и Панайотов!?

За Велев не знам,но се появиха гласове за дефанзивната смяна на Илиан.Почвам да си мисля,че ако не бе Илиан,ги качвахме на петица.Така де...Иначе изключително добре изигран татически мач.И в този мач късмета най накрая ни покри.В предишни мачове без положения получавахме гол,а сега бе на наша страна.Сега за противника-поредната еднообразна,скучна и на моменти буквално слаба игра от оранжевите.Илиан го каза-ако успеем да пресираме защитата им и край с центрираните и дългите топки.Защото видяхме,че в момента когато имаха шанс за подобни центрирания получихме и подаръците на съдбата.Радвайте се моряци,в следващият мач ще ни наредят с лудите.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 апр 2023 23:18

Никакъв шанс за друга смяна. Наско е висок, скача при корнери, само Димов има ръст и подобна роля. Смяната дойде принудително, Илиан не я е планирал. Наско няма още кондицията и издържливостта за цели мачове, но важното е, че в най-важния момент си свърши работата подобаващо, както впрочем и Димов.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 04 апр 2023 23:26

Честито Моряци-Юнаци!!!
Направо им скрихте топката на 9 прехвалени чужденци с оранжеви фланелки.
Ние играхме само с един чужденец,без чернокожи,с 3-ма юноши,но и страхотен треньор-Велик Моряк.
Тази вечер и гредите и ВАР бяха с нас,но най-вече видяхме самочувствие и увереност в победата,наистина имахме един победен дух,който много ми напомняше за Лазур 2015г.
И 30 минути продължение да им бяха дали,пак щяхме да ги бием.
Блестяща защита,голяма борба в нападение,тези люляци имат дървета по 2метра.
Обичам Черно море!!!!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 05 апр 2023 07:42

Бравоо!!
Честита победа на всички!
Много може да се пише след този мач,но няма смисъл
На полуфинал сме.
Честито Моряци!!
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 апр 2023 07:59

Сигурен съм че Илиан си знае работата,но мисля че сме изключително близо до трофей и трябва да се играят следващите мачове с мисълта за полуфиналните и евентуално финала за КБ.В смисъл да пазим важните си фигури от картони и по възможност от евентуални контузии.Ние медали няма да вземем и в тази връзка битка за шестицата не ни е нужна.Четвъртото място е резервирано ,така че според мен другата ни цел трябва да е седмо място и евентуален бараж,ако недай боже не спечелим КБ.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 апр 2023 09:26

Veso1913 написа:Сигурен съм че Илиан си знае работата,но мисля че сме изключително близо до трофей и трябва да се играят следващите мачове с мисълта за полуфиналните и евентуално финала за КБ.В смисъл да пазим важните си фигури от картони и по възможност от евентуални контузии.Ние медали няма да вземем и в тази връзка битка за шестицата не ни е нужна.Четвъртото място е резервирано ,така че според мен другата ни цел трябва да е седмо място и евентуален бараж,ако недай боже не спечелим КБ.

Аз пък предпочитам отбора ни да не подценява нито един мач. Историята показва че тръгнеш ли да си правиш тънки сметки те никога не излизат, че даже и ти се връща. И кое и как е резервирано? Имаме 6 мача от редовния сезон, после има и още 5 ако сме в топ 6. Онези с резервацията я дочакат лятото, я не. И другите с какво точно са по- добри? Наказанията, както и контузиите са част от играта. Тази година имаме сякаш повече опции и с 2-3 липси можем да се оправим. Колкото до мача снощи- абсолютно заслужена победа. В последните 5-10 минути се създаде някакъв хаос, но не беше нещо особено. ЦСКА имат ужасно тромава защита, не знам как се виждат шампиони. Браво на всички от нашите!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 05 апр 2023 09:43

Нека само не се заблуждаваме, че сме много близо до трофей, защото не сме. Първо - на плуфинали става всичко, както и на 1/4 финали, на финал....това е Купа. Второ - категоричен фаворит е Лудогорец. Трето - не сме много по-добри от Локо Сф и Арда, а с Числата сме на едно ниво.

Nobody007
Контакти:

Мнениеот Nobody007 » 05 апр 2023 11:12

С голям интерес изгледах какво каза след мача сръбският “специалист” и треньор на оранжевия псевдо-гранд:

“Първото полувреме играхме срещу вятъра. Второто полувреме вдигнахме оборотите и заиграхме по-добре
".

Головете в тяхната врата не бяха ли през второто полувреме… или греша ?!!
Тоест… когато вдигат оборотите и заиграват уж по-добре… получават голове ?!?
Не схванах какво точно искаше да каже… Вятъра му пречел. Също като един друг, на който терените му пречеха….

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 05 апр 2023 11:59

Nobody007 написа:С голям интерес изгледах какво каза след мача сръбският “специалист” и треньор на оранжевия псевдо-гранд:

“Първото полувреме играхме срещу вятъра. Второто полувреме вдигнахме оборотите и заиграхме по-добре
".

Головете в тяхната врата не бяха ли през второто полувреме… или греша ?!!
Тоест… когато вдигат оборотите и заиграват уж по-добре… получават голове ?!?
Не схванах какво точно искаше да каже… Вятъра му пречел. Също като един друг, на който терените му пречеха….

Те реално още първото полувреме трябваше да получат голове. И аз мисля че първото полувреме стояхме по- добре, по- добре се движихме, по- добре изнасяхме, те нямаха удар към вратата. Докъм 70 минута категорично бяхме по- добрия отбор във всяко отношение. После смените, вероятно и умора дадоха инициативата на ЦСКА. Хаотичен натиск като цяло, без особена идея, центрирания и блъскане, нищо чак толкова страшно. Вярно имахме малко късмет при тези мелета. Съдията и да е направил някакви грешки не е било нещо фрапантно. На Виктор вдигна абсолютно измислен картон, ама и на техен показа подобен. Мача беше коректен.

Върни се в “Черно море”