Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Лято 2021 - морски трансфери, мачове и вълнения :)

Мнениеот ShooterMan » 04 юни 2021 18:11

Ами аз казах, но ще кажа пак - според мен Джуниър има нужда от минимум 1 година още тук в Черно Море, когато вече наистина се е заел с ролята да "дърпа конците" на един отбор и да е мозъка на терена. Такова амплоа до тук Илиан не е имал, като всеки младок - бе ходи там на тъча, бягай и т.н. :lol: . Сериозно го мисля, но знам, че и Старшия му го е обяснил - Малкия има нужда от една година тук, в тази роля, да свикне с нея, да се поочупи. На 21 г. му е рано за подобна роля навън, а на другите позиции по терена, където може да е полезен тук (като крило) - няма никакъв шанс в чужбина, нито сега, нито в бъдеще, защото не е крило, няма и физиката за такова. Той е плеймейкър, и то такъв генетично, в кръвта му е. Това го казвам заради интереса на белгийския отбор дето го четем. Иначе лесно можем го продаде, но нито ние, нито той ще спечелим от това - да бъде пейка в Андерлехт примерно, а ние - без основния си играч.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ti4a
Контакти:

Мнениеот ti4a » 04 юни 2021 19:13

бас слагам Е.Ян4ев отива или в Арда или Славия

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 04 юни 2021 20:24

Емо Янчев винаги ми е харесвал като халф , притежава много добър пас ,спокойствие и добра техника и най важното никога не е разочаровал със играта си! Според мен като играч доста си прилича със Пабло Гарсия но както повечето отбори във България и ние предпочитаме да залагаме на недоказани чужденци на които също като юношите им коства доста време за да покажат качества. Жалко ,след Вуцата изпускаме още един не по лош халф от сегашните. Пожелавам му успех на Емо и дано да намери място където да го оценят.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 04 юни 2021 21:53

Според мен много лоша сделка за нашия клуб, но след като такова е желанието на Емо Янчев - аз лично му желая успех и вярвам, че пред себе си има добро бъдеще. Също вярвам, че се разделя не с лоши чувства. Според мен не му потръгна просто. Не е като да не получи шанс, получи. И като бранител, и като халф, но не му потръгна. Според мен прекалено рано влезе в мъжете - едва на 17 г., а не всеки е Мартин Минчев или Китанов. Имаше един период при Гонзо в който Ямо Янчев много добре се вписа като защитник.....и се контузи тежко, помните. Там беше препъни камъка, защото се беше хванал за титулярното място и играеше добре. А при нас сега опциите вместо да се увеличават - намаляват и то на позции, където сме много зле - централни защитници и деф. халфове. Последните ги имаме само като бройка....
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 05 юни 2021 01:01

За съжаление Емо не показа очакваното израстване.За мен е играч от типа на Бускетс/не сравнявам класата разбира се/.Но не му се получи.Дали заради контузията,дали заради позицията,не знам.Пожелавам му успех и дано си разгърне потенциала.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 05 юни 2021 08:21

ti4a написа:бас слагам Е.Ян4ев отива или в Арда или Славия

Не подценявай числото и те купуват млади и перспективни играчи , докато ние си купуваме полуаматьори от чужбина
ex Popeye

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 07 юни 2021 14:08

Жалко за Емо. Дано да премине в отбор от А група и да играе редовно. Според мен при нас не получи достатъчно шанс, особено като се има предвид, че през цялата есен играехме с Велев незаменяем титуляр. Даже не си спомням тогава да е бил заменян по време на мач.
С лека ръка се разделяме с перспективните си юношите. Много съжалявам и за Малката Вуца, той също не получи достатъчно шанс при нас.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 07 юни 2021 17:05

Целта, оправдава средствата, са казали хората. При нас обаче не се получи. Вместо Янчев, Дичев, Вуцов, Дюлгеров, играха чужденци и уж опитни играчи, привлечени отнякъде, озовали се при нас за да получават пари. Е, с тях сме 7-и.С юношите, млади момчета, българи, черноморци, момчета на който им се играе, ибиха играли и за без пари, щяхме да сме 11-и 12-и.Каква е разликата? Никаква!

На линия
Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 08 юни 2021 14:29

Черно море ще стартира лятната си подготовка на 16 юни (сряда). В предходните два дни (14-и и 15 юни) “моряците” ще преминат задължителните медицински прегледи в спортния диспансер.

На 23-ти тимът отпътува за Банско, където варненци ще проведат летния си лагер. В зимния ни курорт подопечните на Илиан Илиев ще се подготвят до 5 юли.

По време на подготовката Черно море ще изиграе 8 контроли На 26 “моряците” ще мерят сили с ЦСКА 1948, на 28 играят със Струмска слава Радомир, а на 30-и срещат Арда Кърджали. На 3 юли варненци ще се изправят срещу Берое, а на 10-и с Виторул Констанца. На 14-ти Черно море ще изиграе две проверки в един ден – със Созопол и Добруджа, а за 17-и все още се търси съперник.

Контроли:
26.06 – ЦСКА 1948
28.06 – Струмска слава Радомир
30.06 – Арда Кърджали
03.07 – Берое
10.07 – Виторул Констанца
14.07 – Созопол и Добруджа
17.07 – търси се противник

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 юни 2021 16:19

https://chernomore.gong.bg/bg-football/ ... nal-639588

Какво ли може да задържи Младши на Тича?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”