Знаех си, че могат да се мобилизират и да вземат нещо през второто полувреме. Единствено се притесних, че ще вдигнат засада на Васко въпреки, че беше десет метра в нашето поле.
Честито на всички моряци, наздраве.
10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: 10 кръг /Левски - Черно море/ 24.10.20 Събота 20.15ч.
Аз лично чаках дузпата, но Левски е малко селски отбор и даже до полето не стигна. Бях абсолютно убеден, че ако се разиграем може и да ги разгромим! Ако си бяхме почнали така мача и бяхме 11 на 11 тук нещата бяха поне 0:3, тези са абсолютни АБДАЛИ. Нещо като нашата защита, но те във всички линии са така и е добре, че се възползвахме. Кабака не можа да наклони везните. Радвам се за отбора, защото тук получаваме голям тласък, и емоционален, и точков, и може доста победи да наредим. И Илиан Старши заслужаваше тази победа много, че и Младшия - ако бяхме паднали много щеще да му се насъбере на момчето и то незаслужено, абсолютно никакъв ЖК, изобщо не говорим за втори жълт и червен за това.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Честита победа моряци!
Ако бяхме по смели можеше и повече, но и така е добре. Играта ни в защита е много слаба ,всички постоянно хулим Енчев, Станчев и някак Димов все го пропускаме а той взе да прави всеки мач поне по две фрапантни грешки но простено да му е все пак момчето е халф и е време зимата да търсим истински централни защитници и капитана да си заиграе там където ще е най полезен а именно във центъра на халфовата линия!
Наздраве моряци!
Ако бяхме по смели можеше и повече, но и така е добре. Играта ни в защита е много слаба ,всички постоянно хулим Енчев, Станчев и някак Димов все го пропускаме а той взе да прави всеки мач поне по две фрапантни грешки но простено да му е все пак момчето е халф и е време зимата да търсим истински централни защитници и капитана да си заиграе там където ще е най полезен а именно във центъра на халфовата линия!
Наздраве моряци!
Честита победа на Герена!
Наистина ли от 1938 година Ч.море не е побеждавал в София?
Подмятат във форума на Левски, че има оферта към Ил.Илиев от Лудогорец?
Това са типични спекулации за разстройване на атмосферата в отбора.
Наистина ли от 1938 година Ч.море не е побеждавал в София?
Подмятат във форума на Левски, че има оферта към Ил.Илиев от Лудогорец?
Това са типични спекулации за разстройване на атмосферата в отбора.
Не вярвам да отиде тук е спокоен, обичаме го и си е у дома.
-
- Контакти:
Фанзатии! Илиан никъде няма да ходи, а Лудогорец си имат Генчев. Генчев ги води миналата есен, вкара ги в групите, извади ги от там и самото назначание на Върба беше шокиращо и безумно.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Фанзатии! Илиан никъде няма да ходи, а Лудогорец си имат Генчев. Генчев ги води миналата есен, вкара ги в групите, извади ги от там и самото назначание на Върба беше шокиращо и безумно.
Точно!
Честито от мен!

helemong написа:Прокобата свърши.След това чудо на Герена може да доживея и титла. Не виждах как да счупя тоталния карък и затова написах предния пост. Току що си взех час за гинеколог, защото шкембето ми започна да се подува. Може наистина да родя след такава историческа победа.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Честита победа!
Напред сме добре,но не може да разчитаме ,че всеки мач ще вкараме повече отколкото ще допуснем.Щом и тези безидейните днес ни вкараха ,а можеха и още един нелеп гол между централните ни да вкарат, значи нещата отзад и по точно в центъра на защитата ни са много ама много зле.Енчев,Станчев ,но и Димов днес и при гола и при другото им единствено положение има огромна вина.Дано по скоро оправят белгиеца да играе и дано се окаже попадение,че не ми се мисли.Иначе браво за духа и второто полувреме .Първото бе пълна трагедия, дано и Родриго си възвърне формата и с оптимизъм напред. Поздравления и за Иса днес.Пълен фигурант първото,но второто много черна работа свърши и перфектни две асистенции.Може да не бележи този сезон,но пък самото му движение доста спомага да освобождава място на Куриор.
Честита победа!
Напред сме добре,но не може да разчитаме ,че всеки мач ще вкараме повече отколкото ще допуснем.Щом и тези безидейните днес ни вкараха ,а можеха и още един нелеп гол между централните ни да вкарат, значи нещата отзад и по точно в центъра на защитата ни са много ама много зле.Енчев,Станчев ,но и Димов днес и при гола и при другото им единствено положение има огромна вина.Дано по скоро оправят белгиеца да играе и дано се окаже попадение,че не ми се мисли.Иначе браво за духа и второто полувреме .Първото бе пълна трагедия, дано и Родриго си възвърне формата и с оптимизъм напред. Поздравления и за Иса днес.Пълен фигурант първото,но второто много черна работа свърши и перфектни две асистенции.Може да не бележи този сезон,но пък самото му движение доста спомага да освобождава място на Куриор.
Честита победа!
За вас моряци ний живеем...
-
- Контакти:
Ще си позволя да защитя Дани Димов. Грешката почва от Стефан Велев! И двата пъти. Той е длъжен да си покрива човека - Райнов! Но защото не е там - отива да го покрива Димов, което всеки тактически грамотен защитник ще направи. Няма да остави свободен човек в наказателното ни поле я? За мен Васката направи страхотен мач, но Велев е просто едно пълно дърво и защото няма варианти Димов да бъде дръпнат напред, то лично аз бих искал да видя Букаси на тази позиция. Не може така, просто не може, Райнов не е и няма как да е отговорност на Димов, а конкретно Робърта надскочи другия отличник - Енчев. Уникално слаб и той, че и тактически неграмотен. Димов цял мач им ръкомаха да се наредят като хората, но освен Виктор и Васил отзад ние нямаме никаква грамотност. Велев просто седи с ръце на кръста вместо да си гони хората, вижте от чия зона нахлува Райнов! Просто ни трябва не 1, а 2 грамотни централни защитника, ако са два - Димов отива халф, където мисля, че ще е най-полезен с ръст и физика, сами видяхте какво влизане направи в тяхното поле на няколко пъти....