зеления написа:Хайде към стадиото да гледаме как отнасяме септемврийци, че и последния половин час ще се кефим на осветление. Точна прогноза 5:0.![]()
Разбираш му...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:Хайде към стадиото да гледаме как отнасяме септемврийци, че и последния половин час ще се кефим на осветление. Точна прогноза 5:0.![]()
PFC Litex написа:Черно море не зная, от какво имат нужда, но страничния съдия им отряза ритуално главите.
Skywalker написа:Еее, ама Септември никаква милост не проявиха ! Разпраха ви с разлика ! Ама поне си домакинствате на стадиона, та ви тръгна играта !
popokutepetel написа:Мисля, че морето има крещяща нужда от покупката на Тунде и Нар. Може и Алекс Боримиров ако Гонзо извади 1 млн.
blue avalanche написа:зеления написа:Хайде към стадиото да гледаме как отнасяме септемврийци, че и последния половин час ще се кефим на осветление. Точна прогноза 5:0.![]()
Разбираш му...
gihuelo написа:popokutepetel написа:Мисля, че морето има крещяща нужда от покупката на Тунде и Нар. Може и Алекс Боримиров ако Гонзо извади 1 млн.
[offtopic]Да бе да не мислиш ,че има други балъци като вас:) Вие и за Тунде бая пари дадохте на Верея[/offtopic]
popokutepetel написа:gihuelo написа:popokutepetel написа:Мисля, че морето има крещяща нужда от покупката на Тунде и Нар. Може и Алекс Боримиров ако Гонзо извади 1 млн.
[offtopic]Да бе да не мислиш ,че има други балъци като вас:) Вие и за Тунде бая пари дадохте на Верея[/offtopic]
От Верея взехме Сукуна. Тундето Гонзо лично си го доведе
popokutepetel написа:gihuelo написа:popokutepetel написа:Мисля, че морето има крещяща нужда от покупката на Тунде и Нар. Може и Алекс Боримиров ако Гонзо извади 1 млн.
От Верея взехме Сукуна. Тундето Гонзо лично си го доведе
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост