9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: 9 кръг - Берое - Черно море 30.09 20.00

Мнениеот Готвача » 01 окт 2016 15:08

Успях да гледам само първото полувреме и останах доволен от видяното/с изключение на няколко изтървани шанса за гол/.Тук е момента да се насладя на факта,че именно Коконов вкар ГОЛА ЗА ПОБЕДАТА.Това момче не е кой знае какъв футболист,но има някакъв късмет пред гола и беше ненормално да не се използва досега.Предният път имаше 7 гола.Кой има повече от него?Бакари,Жоро Илиев...това е.Сякаш в момента имаме отбор повече за игра на контра атака.Няма смисъл да излизаме и мачкаме противници като лудите или служебните.Трябва да играем с наситена средна линия и да чакаме свободни пространства за бързите Бакари,Секо,Коконов и Романов.С тези играчи и техният потенциал-толкова.Здрава защита и смъртоносни атакаи ще ни вкарат в шестицата.А догодина ако вземем правилните играчи-нека мачкаме наред.Сега няма да ни се получи.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 02 окт 2016 09:24

Nine написа:
yavorescu написа:Не съм съгласен. Играем с почти един и същи състав от началото на сезона. Почна с Романов и Коконов на лявото крило -- седнаха на пейката с право. Пробва със Златков и Траянов като партньори на Николов, и двамата са прекалено рискови в сравнение със Станчев. Така или иначе, голяма част от футболистите ни са привлечени от Гонзо още при предния му престой.

Ако имаш предвид, че не си съгласен с моето мнение, обърни внимание, че информацията, която предлагаш, по никакъв начин не му противоречи, а напротив, го подкрепя (особено последното изречение). Ако си имал друго предвид, извинявай за излишната полемика.

Няма проблем за полемиката, това е работата на форума. Исках да кажа, че Гонзо може да бъде обвиняван в много неща, но не и в кадруване. Доста от основните ни футболисти от миналия сезон вече ги няма и не ги е разкарал той (Клок, Стенио, Райков, Курьор). Цветков и Николов са твърди титуляри при Гонзо, а не са негови трансфери. Спомни си колко дълго бяха налагани Кулибали, Бурабия, Бижев и Романов, а сега такова нещо няма. Гонзо ги търпи 1-2 мача и после сядат на пейката.

Честно казано, предпочитам да не съм прав и отборът ми да ме опровергае с красив футбол и победи. Изключително песимистично съм настроен обаче спрямо треньор, чието сърце е другаде и който дори там не блестеше с решенията и поведението си. Още по-лошо е, че изглежда му е дадена пълна свобода и никой не му търси сметка.

С това съм съгласен.

За мача -- никак не бяхме убедителни, явно напрежението от поредицата мачове без победа си казва думата. Страхливички смени накрая, сякаш играем срещу супер отбор и ние сме с 10 души. Но победата си е победа.

Aleks_Ru

Мнениеот Aleks_Ru » 02 окт 2016 14:57

Какво му е страхливото на това да пуснеш защитник в 90-тата минута да помага при изсипани топки в наказателното, както и да спечели секунди от продължението, били слаб отбор, всеки отбор с човек по-малко като домакин може да вкара гол на гостуващия отбор, нищо ненормално нямаше в смените и си дадоха резултат при крехка преднина си бяха резонни.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 03 окт 2016 07:17

Не си правете изводи от този мач . Все пак играхте срещу отбор където напрежението е такова , че феновете му , а струва ми се и част от футболистите му желаят загубата повече от вас . В Берое нетърпимостта към омразния треньор и назначилото го ръководство расте не с дни , а с часове . За вашия треньор не искам да давам оценки , но ако е истина че не иска Курьор защото му е отказал да отиде в Левски , е престъпник - футболист от класата на Курьор нямате и едва ли скоро ще имате .

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 окт 2016 09:26

Стрелец, пишеш общи приказки ! Не може да се правят генерални изводи от 1 победа или 1 загуба. Истината е че НЯМА мач, в който можем да кажем че сме фаворити преди да е започнал ! Винаги почваме с прогноза 1 Х 2 ... независимо от името на треньора през последните 10 г. ... Мен това ме притеснява, а ти ако искаш издигни паментник на Гонзо, Сър-а, Кольо, Станков ! Може и да ги разпънеш на кръст пред Тича, ако искаш ... и без това си мениш мнението на всеки 15-20 дни.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 окт 2016 12:26

Ама чакай сега малко бе...Най-смешното нещо в българския характер е криворазбраното мъжкареене изразяващо се в непормяна на мнението по някой въпрос! Значи, колкото и НОВИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА да ИЗИСКВАТ промяна на мнението...тъпото сляндурско АЗ СЪМ КУРНАЗ трябва да надделее ли? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СИ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО, щом и обстоятелствата се променят, нарича се гъвкавост! Ти като караш колата си и видиш задръстване в него ли се бухаш, само защото обичаш тоя път или хващаш обходен маршрут? АЙ СТИГА с детински курназ игрички...нали видяхме какво стана когато надделя КУРНАЗ мнението по въпроса за Кольо а? НЕ БЕШЕ МОЕТО мнение, беше на онея, тяърдящи, че щом сме били взели Купа трябва да даваме шанс....Малцина казахме, че е време за смяна на курса...КОЙ БЕШЕ ПРАВ А? Гъвкавостта, умението да анализираш ситуациите и да чертаеш нови курсове е изключително умение! Ако слушахме такива неменящи си мненията НИТО ЕДИН КОРАБ нямаше да стигне до дестианцията си. Вкл. и нашия.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 03 окт 2016 13:53

ShooterMan написа:Ама чакай сега малко бе...Най-смешното нещо в българския характер е криворазбраното мъжкареене изразяващо се в непормяна на мнението по някой въпрос! Значи, колкото и НОВИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА да ИЗИСКВАТ промяна на мнението...тъпото сляндурско АЗ СЪМ КУРНАЗ трябва да надделее ли? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЩЕ СИ ПРОМЕНЯ МНЕНИЕТО, щом и обстоятелствата се променят, нарича се гъвкавост! Ти като караш колата си и видиш задръстване в него ли се бухаш, само защото обичаш тоя път или хващаш обходен маршрут? АЙ СТИГА с детински курназ игрички...нали видяхме какво стана когато надделя КУРНАЗ мнението по въпроса за Кольо а? НЕ БЕШЕ МОЕТО мнение, беше на онея, тяърдящи, че щом сме били взели Купа трябва да даваме шанс....Малцина казахме, че е време за смяна на курса...КОЙ БЕШЕ ПРАВ А? Гъвкавостта, умението да анализираш ситуациите и да чертаеш нови курсове е изключително умение! Ако слушахме такива неменящи си мненията НИТО ЕДИН КОРАБ нямаше да стигне до дестианцията си. Вкл. и нашия.

Рано е да се каже дали след смяна на Капитана, кораба ще стигне крайно пристанище, затова няма нужда от хвалебствия преди края на сезона !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 окт 2016 19:12

Но когато виждаш, че Капитана се е самозабравил и игнорира съветите на помощници и т.н. и води кораба към гибел всички около него са ДЛЪЖНИ да му отнемат командването! Това ние НЕ направихме със Спасов, въпреки, че Инженера Мишо ПРЪВ тук го посочи с пръст още преди сезона и каза - този е за гонене...После в Коматево и други го прозряха...но пак имаше инатливи - рано било, шанс заслужавал...и кораба ПОТЪНА :!:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 окт 2016 08:52

ShooterMan написа:Но когато виждаш, че Капитана се е самозабравил и игнорира съветите на помощници и т.н. и води кораба към гибел всички около него са ДЛЪЖНИ да му отнемат командването! Това ние НЕ направихме със Спасов, въпреки, че Инженера Мишо ПРЪВ тук го посочи с пръст още преди сезона и каза - този е за гонене...После в Коматево и други го прозряха...но пак имаше инатливи - рано било, шанс заслужавал...и кораба ПОТЪНА :!:

На някои хора,с по лабави характери,след всяка загуба им потъват гемиите....а ЧЕРНОМОРСКИЯТ кораб,никога не потъва!!!Пори вълните и плебейските задници,повече от сто години!!!А дали трябва да бъде сменен треньора,решава ръководството на отбора!!!Ние трябва да се стараем да помагаме,колкото можем!!!Някои от феновете(не само на ЧЕРНО МОРЕ),ходят на стадиона единствено за да критикуват!!!Измъкнали се от строгите си жени за два часа,използват случая да плюят всичко,което мърда!!!Постоянно си намират обекти,за критика и изливат върху тях справедливият си и величествен гняв....криейки се в тълпата!!!Добър или лош,НИКОЛА СПАСОВ е единственият треньор през последните шейсетина години,който при двата си престоя начело на отбора,донесе трето място и Купа на БЪЛГАРИЯ!!!Заслужава уважение за това!!!Получава се така,че плювалниците обвиняват във всякакви грехове тези,които са винаги на трибуните и подкрепят отбора си безрезервно!!!Това не е неочаквано и е типично по български,но на мен ми идва малко в повече!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 04 окт 2016 12:29

КироВарна написа:
ShooterMan написа:Но когато виждаш, че Капитана се е самозабравил и игнорира съветите на помощници и т.н. и води кораба към гибел всички около него са ДЛЪЖНИ да му отнемат командването! Това ние НЕ направихме със Спасов, въпреки, че Инженера Мишо ПРЪВ тук го посочи с пръст още преди сезона и каза - този е за гонене...После в Коматево и други го прозряха...но пак имаше инатливи - рано било, шанс заслужавал...и кораба ПОТЪНА :!:

На някои хора,с по лабави характери,след всяка загуба им потъват гемиите....а ЧЕРНОМОРСКИЯТ кораб,никога не потъва!!!Пори вълните и плебейските задници,повече от сто години!!!А дали трябва да бъде сменен треньора,решава ръководството на отбора!!!Ние трябва да се стараем да помагаме,колкото можем!!!Някои от феновете(не само на ЧЕРНО МОРЕ),ходят на стадиона единствено за да критикуват!!!Измъкнали се от строгите си жени за два часа,използват случая да плюят всичко,което мърда!!!Постоянно си намират обекти,за критика и изливат върху тях справедливият си и величествен гняв....криейки се в тълпата!!!Добър или лош,НИКОЛА СПАСОВ е единственият треньор през последните шейсетина години,който при двата си престоя начело на отбора,донесе трето място и Купа на БЪЛГАРИЯ!!!Заслужава уважение за това!!!Получава се така,че плювалниците обвиняват във всякакви грехове тези,които са винаги на трибуните и подкрепят отбора си безрезервно!!!Това не е неочаквано и е типично по български,но на мен ми идва малко в повече!!!

+1000
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”