7 кръг ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Re: 7 кръг - ЦСКА-София - Черно море 18.09 19.00

Мнениеот ti4a70 » 10 сеп 2016 16:55

Някои знае ли нещо за чаканите нов вратар и централен защитник?
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 сеп 2016 17:29

ShooterMan написа:Междудругото, СЪГЛАСНО ФОРУМНИТЕ ПРАВИЛА и щом е задължително изписването на имената на отборите КАКТО СА, не е ли задължително и Припознавачите да изписват името на своя отбор КАКТО Е???

Н-Я-М-А ОТБОР "ЦСКА" В А ГРУПА !!!
Ако ще има правила - нека важат за всички!!! Има с добавка -София-ЕАД!!! В припознаваческия форум може да не спазват правилата, но тука НЕ ПРИПОЗНАВАМЕ етрополско-микренското футболно недоразумение.

[offtopic]Съгласно форумните правила отборите не трябва да се изписват по начин по който който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.. ;) Нещо не си разбрал правилата явно както трябва.Изписването на ЦСКА-София като ЦСКА и например изписването на Левски 1914 като Левски НЕ е начин,който обижда съответния клуб.В ''припознаваческия'' форум можеш да си пишеш ЦСКА или ЦСКА-София като даже имаме специална тема,където можеш да си изкажеш мнението за идентичността на ЦСКА-София в темата ''Възраждането на ЦСКА''.[/offtopic]
1:0.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 10 сеп 2016 17:54

Много, много ми е трудно да се придържам към темата, но ще се опитам.
Ако играехме с ЦСКА мачът беше 1:1, ако беше с Литекс, падахме 3:0, ако беше с Етрополе биехме 4:0. Но с това нещо се срещаме за първи път в историята и ми е трудно да дам прогноза.
Най-неприятното е, че Нещото прави отбор и преследва цели с одобрението и протекцията на държавата, с пари от прикрити данъци, които дефакто трябва да са на същата тази държава. Ние ревем и се оплакваме тук, че няма такъв отбор, че не това му е името и т н. А защо беше допуснато това да се случи. Защо всички клубове си мълчаха и не направиха нищо. Подуенци уж щяха да напускат групата и тихо се отказаха. Наште едва ли дори знаят, че има такъв случай. Домуса се кефи, че ще има малко по-голям зрителски интерес. Гонг се опитва всячески да ни натяква, че това е ЦСКА и след година-две, когато всичко се уталожи, урода пак ше си бъде ЦСКА. Защото ние разрешихме това да се случи.
Зиро толеранс за тази несправедливост!
Всички собственици, треньори, играчи, фенове трябваше да показват ежеминутно, че са против този фалш.
За съжаление това няма как да стане. Не и в БГ.

tochavos
Контакти:

Re: 7 кръг - Черно море срещу отбор в София 18.09 19.00

Мнениеот tochavos » 10 сеп 2016 18:35

Победа с два гола разлика на "отбора в София". Имам въпрос към феновете на Черно Море - ако "Припознатите" ви порнат отборчето, по-малко ли ще ви боли от загубата?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 сеп 2016 18:41

tochavos написа:Победа с два гола разлика на "отбора в София". Имам въпрос към феновете на Черно Море - ако "Припознатите" ви порнат отборчето, по-малко ли ще ви боли от загубата?

това отборче не съществува! или поне не би трябвало ...така че каквото и да стане в мача, да играем срещу тях е престъпление! рано или късно резултата би бил 0:3 :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 10 сеп 2016 18:42

tochavos написа:Победа с два гола разлика на "отбора в София". Имам въпрос към феновете на Черно Море - ако "Припознатите" ви порнат отборчето, по-малко ли ще ви боли от загубата?

Отборче може да наричаш грозното ГМО на което си фен, сега най-гнусно е да си ''припознавач''.Когато Добри Джуров получи ерекция, тогава и вие ще сте отбор с 31 титли :lol: :lol: :lol:
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 10 сеп 2016 18:47

ogrizko написа:

това отборче не съществува! или поне не би трябвало ...така че каквото и да стане в мача, да играем срещу тях е престъпление! рано или късно резултата би бил 0:3 :roll:

Не трябва да съществува, но реалността е друга, независимо дали ти харесва. Та по малко ли ще боли?

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 10 сеп 2016 19:00

Колкото и да не се харесва на феновете на ЦСКА-София(прекръстен Литекс) , фактите са , че на 02.06.2016г. Литекс си смени името на ЦСКА-София, а седалището от стадион "Градски" в Ловеч на стадион "Българска Армия" в София. Доказателство - в подписа ми. Когато фактите говорят - дори и боговете мълчат!
Така че , ако в София загубим ,сме загубили от Литекс. Ако бием , пак сме били Литекс(прекрътен на ЦСКА-София). За мен мачовете с ЦСКА са в историята , последният мач между двата отбора се изигра през есента на 2014 г. на стадион "Българска Армия" с резултат ЦСКА -Черно море 3:1.
Последна промяна от Mathias_Coureur на 10 сеп 2016 19:35, променено общо 3 пъти.

TBRays
Контакти:

Мнениеот TBRays » 10 сеп 2016 19:10

tochavos написа:
ogrizko написа:

Не трябва да съществува, но реалността е друга, независимо дали ти харесва. Та по малко ли ще боли?

Ква реалност бе, смешник! Това е сън, от който много скоро ще се събудиш ти и шепата припознавачи. УЕФА ще ви събуди и тогава ще страда цяла България заради жалкия урод, който си припознал.
Айде марш да целуваш цървулите на Микренския си идол. Гледай само и той да не те припознай за нещо, което няма да ти хареса.

tochavos
Контакти:

Мнениеот tochavos » 10 сеп 2016 19:21

TBRays написа:
tochavos написа:
ogrizko написа:

Ква реалност бе, смешник! Това е сън, от който много скоро ще се събудиш ти и шепата припознавачи. УЕФА ще ви събуди и тогава ще страда цяла България заради жалкия урод, който си припознал.
Айде марш да целуваш цървулите на Микренския си идол. Гледай само и той да не те припознай за нещо, което няма да ти хареса.

Добре, нека да е сън. След седмица на сън ще има мач. По-малко ли ще боли?

Върни се в “Черно море”