TBRays написа:Този мач сякаш го бяхме отписали още като прогнозирахме 15 точки от 5 мача, а не 18 от 6. Не мисля, че имаме особени шансове. Още повече и в Каварна, където след разочарованието срещу Дунав едва ли ще има повече от 50 фена. Поне този мач е сигурно, че няма да се надупим, заради кото и ще го гледам. За мен е много по важно да бием изчадието в 7ми кръг.
След идването на Шофьора в Левски и афишираните цели (ако всичко не е някакъв театър), Лудогорец вече ще има едно наум и няма да си позволява да губи много точки в първенството. Не мога да си представя след всички приходи от Шампионска лига и да играят в УЕФА догодина. Прогноза 1:3
Още е 6-ти кръг. Има много вода да изтече до края. Левски тепърва ще градят отбор, ако изобщо градят. Лудогорец имат доста лесна програма в следващите кръгове, така че ме съмнява да изпускат точки. Това за 15 точки от 5 мача беше план максимум за нас. Реалността се оказа друга, за съжаление. И въпреки това, най-добрите ни мачове от началото ги изиграхме в Каварна. Надявам се това да продължи и да вземем точки от Лудогорец.