Лятна селекция и контролни мачове 2016
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016
Промените можеше да бъдат факт преди много време, когато вече беше видно накъде отиваме. Но тъй като нямаше трезва мисъл и дори имаше фрази като "не заслужавал ли Кольо да изкара ЦЕЛИЯ сезон"...се случи това, което се случи. Правене напук демонстрира само г-н Спасов. Както и нервни изблици, когато показа среден пръст на феновете. Курьор хубаво се източи на подуенци...ама на терена ни биха 4 пъти, с или без него. Подкрепата е едно, сляпа подкрепа - друго. 90% от феновете сме на друго мнение. Ние НЯМА да подкрепяме воденето на мачове от лицето Никола Спасов. То води до никъде и до много сериозни негативни последици за клуба. Ходенето и подкрепянето е ЛЕГИТИМАЦИЯ на този индивид! Не. Докато той е треньор - никакво ходене и никаква подкрепа на политиката, играта и т.н., които се насаждат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Промените можеше да бъдат факт преди много време, когато вече беше видно накъде отиваме. Но тъй като нямаше трезва мисъл и дори имаше фрази като "не заслужавал ли Кольо да изкара ЦЕЛИЯ сезон"...се случи това, което се случи. Правене напук демонстрира само г-н Спасов. Както и нервни изблици, когато показа среден пръст на феновете. Курьор хубаво се източи на подуенци...ама на терена ни биха 4 пъти, с или без него. Подкрепата е едно, сляпа подкрепа - друго. 90% от феновете сме на друго мнение. Ние НЯМА да подкрепяме воденето на мачове от лицето Никола Спасов. То води до никъде и до много сериозни негативни последици за клуба. Ходенето и подкрепянето е ЛЕГИТИМАЦИЯ на този индивид! Не. Докато той е треньор - никакво ходене и никаква подкрепа на политиката, играта и т.н., които се насаждат.
Желая ти дълъг живот,с много здраве и щастие!!!Не приемам обаче,не особено уравновесени в мненията си хора,да се представят за 90% от феновете!!!Аз не представлявам никого и не се наемам да се изхвърлям от името на какъвто и да е процент от публиката на МОРЯЦИТЕ!!!Старая се да общувам с положителни хора и им благодаря,че ги има.....и че не са малко!!!Аз вярвам в доброто бъдеще на ЧЕРНО МОРЕ,както в доброто старо време са вярвали дядовците ми и баща ми!!!Затова в добро и в лошо съм на ТИЧА и подкрепям ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР!!! Не подкрепям "лица"и"индивиди"!!!Подкрепям ЧЕРНО МОРЕ!!!Никога не си измислям оправдания,защо не съм на стадиона!!!Просто съм там!!!А тези,които ходят само,когато всичко е наред....просто не са проблем!!!Такива винаги е имало и ще има!!!Те просто са част от пейзажа!!!В различни времена са наричани "зяпачи","семкаджии"или"глорихънтари"!!!Тяхно право е да са такива каквито са се родили!!!Аз съм се родил МОРЯК и без значение,колко точки имаме,на кое място сме или в коя група сме....съм на стадиона и викам "ТИЧА,ТИЧА"
КироВарна написа:ShooterMan написа:Промените можеше да бъдат факт преди много време, когато вече беше видно накъде отиваме. Но тъй като нямаше трезва мисъл и дори имаше фрази като "не заслужавал ли Кольо да изкара ЦЕЛИЯ сезон"...се случи това, което се случи. Правене напук демонстрира само г-н Спасов. Както и нервни изблици, когато показа среден пръст на феновете. Курьор хубаво се източи на подуенци...ама на терена ни биха 4 пъти, с или без него. Подкрепата е едно, сляпа подкрепа - друго. 90% от феновете сме на друго мнение. Ние НЯМА да подкрепяме воденето на мачове от лицето Никола Спасов. То води до никъде и до много сериозни негативни последици за клуба. Ходенето и подкрепянето е ЛЕГИТИМАЦИЯ на този индивид! Не. Докато той е треньор - никакво ходене и никаква подкрепа на политиката, играта и т.н., които се насаждат.
Желая ти дълъг живот,с много здраве и щастие!!!Не приемам обаче,не особено уравновесени в мненията си хора,да се представят за 90% от феновете!!!Аз не представлявам никого и не се наемам да се изхвърлям от името на какъвто и да е процент от публиката на МОРЯЦИТЕ!!!Старая се да общувам с положителни хора и им благодаря,че ги има.....и че не са малко!!!Аз вярвам в доброто бъдеще на ЧЕРНО МОРЕ,както в доброто старо време са вярвали дядовците ми и баща ми!!!Затова в добро и в лошо съм на ТИЧА и подкрепям ЛЮБИМИЯТ СИ ОТБОР!!! Не подкрепям "лица"и"индивиди"!!!Подкрепям ЧЕРНО МОРЕ!!!Никога не си измислям оправдания,защо не съм на стадиона!!!Просто съм там!!!А тези,които ходят само,когато всичко е наред....просто не са проблем!!!Такива винаги е имало и ще има!!!Те просто са част от пейзажа!!!В различни времена са наричани "зяпачи","семкаджии"или"глорихънтари"!!!Тяхно право е да са такива каквито са се родили!!!Аз съм се родил МОРЯК и без значение,колко точки имаме,на кое място сме или в коя група сме....съм на стадиона и викам "ТИЧА,ТИЧА"
+1000
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
ShooterMan написа:Промените можеше да бъдат факт преди много време, когато вече беше видно накъде отиваме. Но тъй като нямаше трезва мисъл и дори имаше фрази като "не заслужавал ли Кольо да изкара ЦЕЛИЯ сезон"...се случи това, което се случи. Правене напук демонстрира само г-н Спасов. Както и нервни изблици, когато показа среден пръст на феновете. Курьор хубаво се източи на подуенци...ама на терена ни биха 4 пъти, с или без него. Подкрепата е едно, сляпа подкрепа - друго. 90% от феновете сме на друго мнение. Ние НЯМА да подкрепяме воденето на мачове от лицето Никола Спасов. То води до никъде и до много сериозни негативни последици за клуба. Ходенето и подкрепянето е ЛЕГИТИМАЦИЯ на този индивид! Не. Докато той е треньор - никакво ходене и никаква подкрепа на политиката, играта и т.н., които се насаждат.
Ей, няма ли да спреш? Няма как да разбереш, че на Жоро Илиев му трябваше време, след като не беше играл една година, но за теб беше свършил. За теб сигурно не е от значение, че последните три мача ни е най-добрия играч. За вас (2,3 олигофрена), дето НЯМА да подкрепяте, на нас които подкрепяме ни през оная работа. С вас или без вас ЧЕРНО МОРЕ ще го има. Типично плебейче си, отивай в с.Бозвелийско да си ги гледаш, ще ти харесат, жънат успех, след успех и влизат във В група.....!
-
- Контакти:
Еъ, никога не съм казвал, че е свършил за футбола! Казах, че не трябва да се гради отбор около него, защото е на 35 години!!! Ти ако си зомбиран, то другите не сме. Ти ако имаш за цел днешния ден, другите мислим за бъдещето, за надграждане на отбора, не за драпане срещу умрели отбори! Сляп ли си да видиш резултатите срещу класните отбори какви са? Избщо не сме им конкуренция с такъв пенсионерски отбор - ФАКТ! Всичко друго са типично зомбирани фенски приказки на хора със зелени очила!!! 4 загуби от Подуяне, 4 загуби от Лудогорец - ходи разправяй на други кой от какво имал нужда да влиза във форма. Знаеш ли кога ще сме конкуренция на тези отбори с ТОЗИ състав и с тези зомби приказки? Никога. Не ме занимавай с глупостите си. Като не ти харесва мнението - подмини го и толкоз.
Последна промяна от Iceberg на 15 май 2016 13:52, променено общо 1 път.
Причина: т.1
Причина: т.1
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
ShooterMan написа:Еъ, никога не съм казвал, че е свършил за футбола! Казах, че не трябва да се гради отбор около него, защото е на 35 години!!! Ти ако си зомбиран, то другите не сме. Ти ако имаш за цел днешния ден, другите мислим за бъдещето, за надграждане на отбора, не за драпане срещу умрели отбори! Сляп ли си да видиш резултатите срещу класните отбори какви са? Избщо не сме им конкуренция с такъв пенсионерски отбор - ФАКТ! Всичко друго са типично зомбирани фенски приказки на хора със зелени очила!!! 4 загуби от Подуяне, 4 загуби от Лудогорец - ходи разправяй на други кой от какво имал нужда да влиза във форма. Знаеш ли кога ще сме конкуренция на тези отбори с ТОЗИ състав и с тези зомби приказки? Никога. Не ме занимавай с глупостите си. Като не ти харесва мнението - подмини го и толкоз.
Е как да ти подминаваме мненията,след като твърдиш,че говориш от името на 90% от феновете на ЧЕРНО МОРЕ !!!Върни се малко назад и погледни,какво е отношението на съфорумниците към глупостите,които редиш!!!Аз губя време и нерви,за да ти отговарям,защото не искам разни форумни мишоци,да създават погрешно впечатление за обстановката по трибуните на ТИЧА !!!В едно свое изказване твърдиш,че сме били 200 души!!!От къде можеш да знаеш,след като не ходиш на мачове?Изцепката ти с 90% процента ме изуми,защото на един мач няколко души извикаха "оставка"!!!Мога да ти ги изброя поименно,защото съм на стадиона и ги познавам!!!Броят се на пръстите на едната ми лява ръка!!!Другата лява мога да си я държа в джоба,защото не е нужна за преброяването им!!!Не са повече от 5(пет) човека!!!Не може някой,който не излиза от къщи,когато има мач,да знае какво се случва на ТИЧА....как се случва и защо се случва!!!А на всичко отгоре да се опитва да ръси мъдрости и да представя собствените си фантазии за безспорни факти!!!Безспорните факти са,че момента е труден във всяко едно отношение!!!Причините за това са много!!!Като се започне от геополитическите,като се мине през разрухата и бедността в БЪЛГАРИЯ и се стигне до нашите клубни проблеми!!!Но нали именно в трудни времена се преброяват истинските фенове на отбора,както и истинските приятели на човека?Просто трябва да подкрепяме това,което се прави!!!Тогава,ще имаме право да изказваме мнения относно това,което не ни харесва!!!Според мен това,което се прави не е никак малко!!!Я като си такъв умник,опитай да помислиш колко са клубовете в последните десетина години,без финансови проблеми и сътресения?Май са само Славия и Лудогорец(последните 5 години)!!!Колко са градовете в които се строи съвсем нов,съобразен с последните световни изисквания и стандарти стадион!!!Николко!!!В БЪЛГАРИЯ,това се прави само във ВАРНА!!!А какво да правим ние според теб и ония петимата,дето викат "оставка"?Да създаваме напрежение и да пречим?Не,мерси!!!Аз ще съм на ТИЧА и ще подкрепям,за да имам право и да се гордея,когато побеждаваме!!!За да имам право и да критикувам,ако е нужно!!!Относно поредният ти обиден израз за "зомбираните фенски приказки на хора със зелени очила",искам да ти отговоря....че аз не си свалям зелените очила,дори когато спя,защото съм убавец и ми отиват!!!А ти помисли,кой е по зомби!!!Този,който на стадиона преживява с приятели всичко в реални стойности,или този който интимничи у дома с компютъра и хабер си няма,колко е широк светът и какво става там?
- violetovgeneral
- Контакти:
ShooterMan написа:Еъ, никога не съм казвал, че е свършил за футбола! Казах, че не трябва да се гради отбор около него, защото е на 35 години!!! Ти ако си зомбиран, то другите не сме. Ти ако имаш за цел днешния ден, другите мислим за бъдещето, за надграждане на отбора, не за драпане срещу умрели отбори! Сляп ли си да видиш резултатите срещу класните отбори какви са? Избщо не сме им конкуренция с такъв пенсионерски отбор - ФАКТ! Всичко друго са типично зомбирани фенски приказки на хора със зелени очила!!! 4 загуби от Подуяне, 4 загуби от Лудогорец - ходи разправяй на други кой от какво имал нужда да влиза във форма. Знаеш ли кога ще сме конкуренция на тези отбори с ТОЗИ състав и с тези зомби приказки? Никога. Не ме занимавай с глупостите си. Като не ти харесва мнението - подмини го и толкоз.
Много обиди бе,колеги!Спестявай те ги с малко усилие.И мен не ме кефи Кольо,но проблема има и друга страна.Трябва ли ни някой ПОЖАРНИКАР?Кото се сменя Спасов да е доказан специалист.Стрелеца си е краен.Някой път е прав друг не толкова...Аз го уважавам,както и всички вас тук и не само тук.
-
- Контакти:
Момент, Киро! Аз ли започнах с обидите? Я погледни по-добре. Изказвам мнението си и някакъв недорасляк ме нарича глупак. Ти ако си - аз не съм, че да ме нарича така. Имам си МОЕ мнение за ролята на КАПИТАНА (както и моментните му и бъдещи възможности)...проблем ли е, че я излагам? Като не му харесва - подминава и толкоз. Аз няма да говоря като няккаъв дрогиран съсел какъв велик играч имаме, едва ли не Марадона. То ако слушаме някои - може едва ли не сам да бие 1 срещу 11 като Чук Норис. Много добре виждам кои какво може и какво ше може утре! Беше великолепен играч, повтарям - беше - мое мнение, лично, не обиждам никои, но за мен не е този футболист от преди години и това е нормално. Казвам и че не може да градиш отбор около 35 годишен играч и да му се криеш зад гърба и името, както прави мижитурката Спасов - страхливеца, вместо да пробва да наложи млади момчета около него и да им възлага сериозна роля.
Стрелец, имаш право да си недоволен. Всеки има право на мнение ! Не ми харесва, че като жена ми повтаряш едно и също, ама това си е мой проблем.
Моя поглед е следния - в Черно Море парите за селекция са точно НУЛА. Т.е. разчитаме на юноши и свободни агенти.
Днешните младежи, както знаеш не са като младежите от преди 30-40 години, дето искат да изядат тревата по терена. Днешните младежи залагат на чар, прическа, татуировка, гадже, кола и т.н. Освен Китанов, кой сграбчи своя шанс на терена ? Списъка на надеждите е мноооого дълъг ... Та, сега Кольо на коя надежда да заложи ? Ти сигурен ли си, че има такава ? Тази надежда изяжда ли тревата на всяка тренировка ? Ако не го прави - защо изобщо да влиза в мач на мъжете ?
От свободни агенти да уцелиш Курьор, Бакари, Клок, Венков и т.н. си е цяло изкуство за всеки щаб. Шанса някой свободен агент да блесне е почти НУЛА.
Какво става, ако някой от селекцията за НУЛА лева се контузи на този така равен и хубав терен на ТИЧА ?
Искам да кажа, че Кольо не е Фъргюсън. Кольо не е и Прическата, Генов, Зафиров и т.н. Кольо е средно ниво треньор, работещ със селекция за НУЛА лева, терен като нива и шефове като ... С толкова материал, такива резултати.
Чудо, голяяяям късмет и надскачане бяха двата незабравими мача в Бургас ! Но някой да си мисли, че надграждането е лесно, много жестоко се лъже. Без да съм футболен спец съм сигурен, че затова трябват първо и най-важно амбициозни собственици и професионални ръководители. Т.е. нямаме амбициозни ръководители и добри ръководители. Имаме лош терен на Тича и селекция за НУЛА лева ... С толкова материал, такива резултати.
Не мога да съм на стадиона на всеки мач, но там трябва само подкрепа ! Само Черно Море !
Моя поглед е следния - в Черно Море парите за селекция са точно НУЛА. Т.е. разчитаме на юноши и свободни агенти.
Днешните младежи, както знаеш не са като младежите от преди 30-40 години, дето искат да изядат тревата по терена. Днешните младежи залагат на чар, прическа, татуировка, гадже, кола и т.н. Освен Китанов, кой сграбчи своя шанс на терена ? Списъка на надеждите е мноооого дълъг ... Та, сега Кольо на коя надежда да заложи ? Ти сигурен ли си, че има такава ? Тази надежда изяжда ли тревата на всяка тренировка ? Ако не го прави - защо изобщо да влиза в мач на мъжете ?
От свободни агенти да уцелиш Курьор, Бакари, Клок, Венков и т.н. си е цяло изкуство за всеки щаб. Шанса някой свободен агент да блесне е почти НУЛА.
Какво става, ако някой от селекцията за НУЛА лева се контузи на този така равен и хубав терен на ТИЧА ?
Искам да кажа, че Кольо не е Фъргюсън. Кольо не е и Прическата, Генов, Зафиров и т.н. Кольо е средно ниво треньор, работещ със селекция за НУЛА лева, терен като нива и шефове като ... С толкова материал, такива резултати.
Чудо, голяяяям късмет и надскачане бяха двата незабравими мача в Бургас ! Но някой да си мисли, че надграждането е лесно, много жестоко се лъже. Без да съм футболен спец съм сигурен, че затова трябват първо и най-важно амбициозни собственици и професионални ръководители. Т.е. нямаме амбициозни ръководители и добри ръководители. Имаме лош терен на Тича и селекция за НУЛА лева ... С толкова материал, такива резултати.
Не мога да съм на стадиона на всеки мач, но там трябва само подкрепа ! Само Черно Море !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Много съм далеч от кухнята на клуба, но нулевата селекция, амбициите и професионалните възможности, по-скоро невъзможности на ръководството, се считат за общоизвестни - резултатите говорят. Имаме няколко доста качествени футболисти, знаят се кои. Много от привържениците, включително и аз мисля, че този отбор може значително повече. Тогава къде е грешката - в треньор, шефове и техните шефове, и/или играчи? Очевидно в първите три страни - те са в една или друга степен шефовете. Все известни факти. Както и че ръководството не иска треньор със собствена воля и виждания, и с топки да ги отстоява. Какво се получава? Треньорът може да не е върхът, но е достатъчно да е лоялен и дори послушен. Ръководството също не е нужно да има особени професионални възможности във футболната материя, но трябва да е лоялно към по-големите началници. Следователно важните решения се вземат от големите шефове, а онези под тях са просто лоялни изпълнители, без право на собствено виждане. Единоначалие, като в армията. Запознатите да кажат дали е така в голяма част от другите структури на трибуквието. Ако случайно отговорът е "да", то неизвестното в системата уравнения за състоянието на клуба и на града излиза.