Черно море - Берое

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenlandia

Re: Черно море - Берое

Мнениеот greenlandia » 06 май 2016 19:51

greenlandia написа:Казах ли Ви аз че ще ни опънете?

Ако ще измествате някой ще сме ние, СлаБия ще са 3-ти !
Ние повече точки едва ли ще вземем.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 май 2016 19:57

Не, не изпитам никакво желание да бъдем пращани в Европа административно, защото си знаем хала какъв е :lol: . Нито тото пбедата над Славия, които умишлено падат, за да не играят там, нито днешния ватербол в басейна могат да ми дадат желание този посредствен отвсякъде отбор с много посредствени футболисти и най-вече изключително, ама изключително посредствен треньор да се появи в Европа НАСИЛА....и съответно да бъде премазан и наречен Евроидиот. Не, че нещо, ама и с такава база...дори нямаме място и в А група. Но това едно на ръка....гледам, изключително смелия Кольо дал днес шанс на много юноши!!! Поздравления!!! Кураж се иска за тази работа, да дадеш шанс на младите момчета Васев и Петков, УНИКАЛНО :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 06 май 2016 20:51

thisisthelife написа:
violetovgeneral написа:
thisisthelife написа:Не мисля, че в този мач е редно да се дават оценки на играчите, просто защото се опитваха да играят футбол в гьол. Тъжната и болезнена истина е, че днес на Тича имаше повече вода, отколкото трева. Мен лично даже ме хвана срам като се замислих - през 21 век, във Варна, третият по-големина град в България, се играе футболна среща на това...... даже и терен не можеш да го наречеш. Просто няма достатъчно реквизити, за да се нарича такъв. Да се светнат от БФС най-накрая, да тропнат по масата, белким собствениците се сетили. Та те даже и милион им осигуриха, в резултат на което се смениха едни 1000 седалки и..... толкова. Отностно мача - няма как да няма някакви футболни стойности по разбираеми причини. И двата отбора повече се бореха с "тревната настилка" повече, отколкото един между друг. На 5 точки сме от Славия (за сега) и съм убеден как ще има приказки от сорта на "целим се в 4-тото място, даващо право за участие в ЛЕ". Дали изобщо го заслужаваме е друг въпрос. Въпреки всичко, победата си е победа.

К.Кралев спомена в едно интервю,че не са отпускали пари на нито един отбор до този момент.

Интересно. Обсъждаха се уж някакви критерии, депозити, осветление, но реално какво е решено (или нерешено) е друг въпрос. Както и да се погледне, обаче, нашето при по-лоши метеорологически условия прилича на всичко друго, но не и на футболен терен, камо ли присъщ за отбор като Черно Море и град като Варна.

Даааа,гледах го по Зона спорт.Явно с новия формат на А група,ще има ДРУГИ изненади!Абе дрън, дрън та пляс.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 май 2016 10:43

Малко съм учуден,че след мъжката игра на МОРЯЦИТЕ,пак преобладават критичните коментари!!!Аз пък със своя златен характер,искам да поздравя всички,които бяха на ТИЧА днес!!!На първо място футболистите,които се раздадоха максимално и нито за момент,не позволиха на старозагорци,дори да помислят,че могат да спечелят нещо!!!Поздравявам и истинските фенове,които в такова време и на такъв празник бяха на ТИЧА и подкрепяха отбора!!!Искам да пожелая много здраве и на тези,които преди мача заявяваха,че няма да дойдат на стадиона!!!Много здраве и на онези,които обяваваха ГЕОРГИ ИЛИЕВ за стар!!!Много здраве и на онези,които не харесваха играта на ТОДОР ПАЛАНКОВ,ТРАЯН ТРАЯНОВ и МАМУТУ КУЛИБАЛИ !!!Според мен в този мач се видя,че СМЕ ОТБОР!!!Видя се,че в този отбор ИМА МЪЖЕ!!!По мое скромно мнението,отбор съставен от мъже с висок дух,има добро бъдеще!!!Нека някои да се колебаят дали да преподпишат,или да отидат в Левски!!Нека някои да се колебаят,дали да дойдат на ТИЧА,или да пазят агнето да не избяга от тавата.....все едно!!!ЧЕРНО МОРЕ го е имало,има го и ще го има!!!Който иска да играе,ще играе!!!Който иска да е до отбора и да помага,ще дойде дори и камъни да падат от небето!!!Относно критиките към терена!!!Знаем си го,за ремонт е!!!Но не може да не се отбележи,че не се разкаля и не му се разхвърчаха чимовете!!!Не знам какво се е виждало по телевизора,но над стадиона се изля проливен дъжд!!!Като се добави,че валя и четири дни преди това,малко е странно учудването на някои хора......че по терена имало вода!!!Ами ако няколко денонощия бяха падали теменужки,теменужки щеше да има!!!Нашите изнесоха най добрия си мач за този нещастен сезон!!!Вярно е,че много футбол нямаше,но се видя че имаме дух!!!Видя се че трудностите,ни мобилизират и амбицират!!!На мен мачът ми хареса!!!Мъжка игра и мъжка победа!!!Не мога освен горе споменатите да не отбележа и СТЕНИО ДОС САНТОС!!!Направи страшен мач и игра сякаш терена беше перфектен!!!Не се подхлъзна нито веднъж,дриблираше и подаваше като на шега!!!Всички момчета показаха,че МОРЯЦИТЕ УМИРАТ,НО НЕ СЕ ПРЕДАВАТ!!!На тези,които се радват на победата и мъжеството на нашите:ЧЕСТИТО !!!

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 07 май 2016 13:08

абсолютно профански мач, въобще няма какво да се коментира,
а влизането на Китанов си беше невероятно идиотско, 100% дузпа, добре че съдията я спести.......

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 май 2016 14:55

Перфектно изигран мач от нашите,въпреки терена/или благодарение на него :mrgreen: /,който повече приличаше на басейн.Но нали сме моряци,водата ни е родната стихия.Сякаш се върнахме към онези години когато мачкахме на Тича с лекота.Не виждам и аз как някой може да има претенции към Паланков,или Жоро Илиев.Даже и Мамуту се справи блестящо.Една груба грешка на Китанов,но нали е именник му я простих на секундата.Даже и съдията го уважи и не свири дузпа.По този начин той/съдията/,не искаше да помогне на Морето,а на един друг притесняващ се за калъфките си отбор,но това е друга тема.Браво за духа и довиждане на напускащите ни играчи.Показахте на тези които биха ви взели,че ставате за футбол все още.Но нека не забравят,че който си е заминал от Тича да прави кариера я е докарал най много до Подуяне.
п.п.Кире,благодарение на оператора,видях щастливо усмихнатата ти физиономия.Нека винаги изглеждаш така! :)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”