greenlandia написа:Казах ли Ви аз че ще ни опънете?
Ако ще измествате някой ще сме ние, СлаБия ще са 3-ти !
Ние повече точки едва ли ще вземем.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
greenlandia написа:Казах ли Ви аз че ще ни опънете?
thisisthelife написа:violetovgeneral написа:thisisthelife написа:Не мисля, че в този мач е редно да се дават оценки на играчите, просто защото се опитваха да играят футбол в гьол. Тъжната и болезнена истина е, че днес на Тича имаше повече вода, отколкото трева. Мен лично даже ме хвана срам като се замислих - през 21 век, във Варна, третият по-големина град в България, се играе футболна среща на това...... даже и терен не можеш да го наречеш. Просто няма достатъчно реквизити, за да се нарича такъв. Да се светнат от БФС най-накрая, да тропнат по масата, белким собствениците се сетили. Та те даже и милион им осигуриха, в резултат на което се смениха едни 1000 седалки и..... толкова. Отностно мача - няма как да няма някакви футболни стойности по разбираеми причини. И двата отбора повече се бореха с "тревната настилка" повече, отколкото един между друг. На 5 точки сме от Славия (за сега) и съм убеден как ще има приказки от сорта на "целим се в 4-тото място, даващо право за участие в ЛЕ". Дали изобщо го заслужаваме е друг въпрос. Въпреки всичко, победата си е победа.
К.Кралев спомена в едно интервю,че не са отпускали пари на нито един отбор до този момент.
Интересно. Обсъждаха се уж някакви критерии, депозити, осветление, но реално какво е решено (или нерешено) е друг въпрос. Както и да се погледне, обаче, нашето при по-лоши метеорологически условия прилича на всичко друго, но не и на футболен терен, камо ли присъщ за отбор като Черно Море и град като Варна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта