Славия - Черно море 21.02 неделя 13.30ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

КироВарна
Контакти:

Re: Славия - Черно море 21.02 неделя 13.30ч.

Мнениеот КироВарна » 21 фев 2016 14:03

Iceberg написа:
guglata написа:Въобще не мисля, че е добре да сменя позицията на Йосков, като ще го пуска, а трябва да го пуска, трябва да е само като централен нападател. Няма нужда да съсипваме още един талантлив нападател. На полувремето ми се струва добре да извади Васев, Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката.
Дразнещо е това изритване на топката, да се надяваме малко по малко да започнат да разиграват и така да изнасят.

Аз мисля, че колегите имаха точно това в предвид?! Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката, когато изразиха мнение, че е по-добре Йосков, отколкото Васев!!? Не мисля, на някой да му е дошло на ум да го запокити на крилото, младежа! Такива ги мислят пишман треньори, като онзи пловдивски геврек (чак името му ме е гнус да напиша), които съсипаха с подобни помисли, няколко наши обещаващи млади централни нападатели!?

Естествено,че и дума не може да става за смяна на мястото на ЙОСКОВ !!!Имах пред вид на мястото на ВАСЕВ,в състава,а не на крилото!!!Този черничкия от Славия,днес има ден и доста ни измъчва!!!Малко сме паникьосани в защита,дано през второто да се осеферим!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 фев 2016 14:13

КироВарна написа:
Iceberg написа:
guglata написа:Въобще не мисля, че е добре да сменя позицията на Йосков, като ще го пуска, а трябва да го пуска, трябва да е само като централен нападател. Няма нужда да съсипваме още един талантлив нападател. На полувремето ми се струва добре да извади Васев, Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката.
Дразнещо е това изритване на топката, да се надяваме малко по малко да започнат да разиграват и така да изнасят.

Аз мисля, че колегите имаха точно това в предвид?! Курьор на крилото и Йосков на върха на атаката, когато изразиха мнение, че е по-добре Йосков, отколкото Васев!!? Не мисля, на някой да му е дошло на ум да го запокити на крилото, младежа! Такива ги мислят пишман треньори, като онзи пловдивски геврек (чак името му ме е гнус да напиша), които съсипаха с подобни помисли, няколко наши обещаващи млади централни нападатели!?

Естествено,че и дума не може да става за смяна на мястото на ЙОСКОВ !!!Имах пред вид на мястото на ВАСЕВ,в състава,а не на крилото!!!Този черничкия от Славия,днес има ден и доста ни измъчва!!!Малко сме паникьосани в защита,дано през второто да се осеферим!!!

Ами то в тоя ред на мисли, хубавото е, че тоя черничкия, освен че има ден... няма нужната ориентация и ефективност, че иначе.. щеше да ни изяде главата! Дани увисна на няколко пъти (не го виня, не му е там мястото) и се създадоха, както каза Киро, леко така, панически действия. Но добре, че всичко приключи без ядове. В ляво, Венков също не е супер стабилен и оттам понякога възникват проблеми, но за сега се справяме. Да видим докога?! Иначе не стоим зле, според мен. Романов ме очарова с активност, както напред (постоянно фаулиран), така и в дефанзивен план. Стенио и Васев също са длъжници на отбора.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 21 фев 2016 14:30

Личи си, че Дани не е десен бек, че Спасов пак се инати и най-вече, че нямаме централен нападател на терена!
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 фев 2016 14:30

Хаха... новия Йовов! Може ли такова положение да пратиш топката в космоса бе... :lol:
Думгала, Думбала... поредния със завидни качества.
Последна промяна от Iceberg на 21 фев 2016 14:40, променено общо 2 пъти.
Причина: т.8 и т.9 от правилника?!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 фев 2016 14:31

Славия с този руски треньор играят като типични мужици,с дълбока преса и много силова игра!!!Дано да са уморени от здравата подготовка на руснака и да им омекнат малко карачките в последните минути....а и нашите дано да издържат физически и да натиснем!!!Засега не ни се получава,че и два пъти ни се размина на косъм!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 фев 2016 14:36

Ба си малшанса!!!Славия извади голям късмет!!!

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 21 фев 2016 14:41

КироВарна написа:Ба си малшанса!!!Славия извади голям късмет!!!

Ние преди това, на два пъти поне!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 фев 2016 14:48

Iceberg написа:
КироВарна написа:Ба си малшанса!!!Славия извади голям късмет!!!

Ние преди това, на два пъти поне!

Вярно,че и на нас ни се размина 2-3 пъти,но положението когато опитвахме три пъти да стреляме беше не 100,а 300 процентово!!!Урсула не напразно се направи на ударен,защото искаше малко да се поуспокоят....и той и съотборниците му !!!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 21 фев 2016 14:54

Сватбата е СЪЕДИНИТЕЛ!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 21 фев 2016 14:56

Какъв беше тоя червен на Стенио? Вместо да изгони играча на Славия, гони наш ..... :x
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Върни се в “Черно море”