NLO написа:ВАРНА написа:Попов,нищо не казваш?
Семейство имаш ли,жена,деца,лозенце,нещо?
Толкова ли ти е нещастен животеца?
Ти от както се помня плюеш,не е само сега,ти си абсолютен негатив,и няма да се учудя,ако нямаш семейство,трудно се издържа такова мрънкало...
Когато започна да се ровя в твоя личен живот или на другите, тогава може да го ударим на искрено и лично. Мен ме боли за Черно море и това, което виждам да се прави, разберете го. Най-лесно ми е да гледам острани и да се смея.
Мишо,
1. Мисля си, че ако гледаш отстрани и се смееш ще помогнеш много повече на отбора - поне няма да пречиш;
2. Много държа да ми отговориш на този въпрос: Как ще си позволиш да си купиш примерно хладилник, ако всеки месец живееш с едни и същи доходи - в твоя случай с твоята пенсия? В тази връзка въпросът ми се променя така: как ще осигуриш качествени попълнения с високи претенции, подготовка на спортна база с качествено обслужване и възстановителен център като бюджета ти е един и същ?
Това, което искаш ти се постига с увеличаване на бюджета. Вместо да плюеш по спортно-техническия щаб защо не отидеш в офиса на Марин Митев или на Тихомир Митев (защото през него минава цялото финансиране на клуба) и не тропнеш по масата. Ако ти стиска накарай ги да променят финансовата политика на клуба. В противен случай най добре изпълни т.1 (виж по-горе).
Бъди жив и здрав, пази си спокойствието и гледай по-позитивно на живота. Така ще помогнеш не само на себе си, но ще спестиш доста нерви на хората във форума и по трибуните (ако въобще ходиш на стадиона).