Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

cristely
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот cristely » 25 юли 2015 12:31

NLO написа:
ВАРНА написа:Попов,нищо не казваш?
Семейство имаш ли,жена,деца,лозенце,нещо?
Толкова ли ти е нещастен животеца?
Ти от както се помня плюеш,не е само сега,ти си абсолютен негатив,и няма да се учудя,ако нямаш семейство,трудно се издържа такова мрънкало...

Когато започна да се ровя в твоя личен живот или на другите, тогава може да го ударим на искрено и лично. Мен ме боли за Черно море и това, което виждам да се прави, разберете го. Най-лесно ми е да гледам острани и да се смея.

Мишо,
1. Мисля си, че ако гледаш отстрани и се смееш ще помогнеш много повече на отбора - поне няма да пречиш;
2. Много държа да ми отговориш на този въпрос: Как ще си позволиш да си купиш примерно хладилник, ако всеки месец живееш с едни и същи доходи - в твоя случай с твоята пенсия? В тази връзка въпросът ми се променя така: как ще осигуриш качествени попълнения с високи претенции, подготовка на спортна база с качествено обслужване и възстановителен център като бюджета ти е един и същ?
Това, което искаш ти се постига с увеличаване на бюджета. Вместо да плюеш по спортно-техническия щаб защо не отидеш в офиса на Марин Митев или на Тихомир Митев (защото през него минава цялото финансиране на клуба) и не тропнеш по масата. Ако ти стиска накарай ги да променят финансовата политика на клуба. В противен случай най добре изпълни т.1 (виж по-горе).
Бъди жив и здрав, пази си спокойствието и гледай по-позитивно на живота. Така ще помогнеш не само на себе си, но ще спестиш доста нерви на хората във форума и по трибуните (ако въобще ходиш на стадиона).

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 25 юли 2015 12:33

Мишо, можеш ли да ми кажеш,какво си направил ти за Черно море? Имаш ли купени примерно сезонни карти( или билети) за последните 5 сезона? Или даже нямаш и едно шалче купено в цветовете на любимият отбор? Или влизаш второто полувреме , за да спестиш 4 лева за билет, понеже много "милееш" Черно море?
И аз искам да вземем играчи, обаче явно нещо друго не е наред. Не ти ли минава следната мисъл - ако дойдат на Тича играчите които ти искаш,че няма да могат примерно да им задоволят финансовите претенции? Така че специално за теб ще напиша едно изречение сега. Ако ти не можеш да плащаш заплатите на изброените от теб лица, ако ти не можеш да плащаш заплатите на тези които ти искаш да дойдат на "Тича",вземи да се скриеш под камъка откъдето изпълзя и повече не се обаждай за неща от които определено не разбираш. А тези неща се казват ПАРИ! Гледай юношите под моста,прави си анализите пред тези които все още имат някакво желание да те слушат и повече не се опитвай да даваш наклон на х... на хора много по инженери от теб!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 25 юли 2015 12:35

Стига негодува срещу Адмирала.Скоро,поне още 2 години, няма да го сменим.Като искахме да си ходи преди години,какво стана?Изредиха ни се серия некадърници за тренъори,с които не само нищо не спечелихме при един и същ бюджет,ами с последния дори бяхме поели към Б група.Паралел ти давам и с политиката-по сходен начин изгонихме мутрата от Банкя,но по-добре стана ли за Варна,но сега Мутрисов си е научил урока и града се променя.Проблема не е толкова в Спасов,той също още много ще учи в тренъорството,проблема е в стадиона.За последно Георги Илиев ВИС 2 през 2000 г вложи някой лев в Тича и това остана.Проблема е в стадион Варна,който отдавна трябваше да е готов и на който пред 20 хиляди съм убеден че щяхме да бием Динамо Минск.
При Никола Спасов имаме късмет и дано така да продължи.
Черно море-първият шампион по футбол в България

ВАРНА
Контакти:

Мнениеот ВАРНА » 25 юли 2015 13:45

Какво те боли ве чичо Мишо.
Едно браво не си казал за Купата!
Не ти спря плювалника.Горките ти колеги в Радиозавода,не искам да си представя на какво са били подложени.
Черно Море го имало преди теб,и ще продължи да го има,и след теб,така че по-добре си намери жена,за която да те боли.
Черно Море остави на хората,на които им доставя удоволствие да са му почитатели.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юли 2015 13:51

Тоя пак ли си е сменил ник-а? Гарфилд, разкарай го, само се заяжда и дразни, направи му отделна тема да плюе в нея на спокойствие Спасов. Не разбирам защо тоя е насочил всичката си злъч срещу човека, който вдигна отбора от дъното, доведе играчи без пари и спечели Купата на България. Или играчите. Ей, я кажи за Теодор Стефанов, с него отнасяхме Динамо, нали? Или с дърводелци като Том, а? Делев, твоята мечтица видя ли я как провали отбора си от некъдърност, защо мълчиш бе, нали се накенза да ревеш за Делев? Заради такива сменихме Спасов с физкултурника Попов и от там до миналата есен - само физкултурници!
Последна промяна от Iceberg на 25 юли 2015 21:15, променено общо 1 път.
Причина: нарушаване т.1 от правилника на форума
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

NLO

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 14:03

ShooterMan написа:Тоя пак ли си е сменил ник-а? Гарфилд, разкарай го, само се заяжда и дразни, направи му отделна тема да плюе в нея на спокойствие Спасов. Не разбирам защо тоя галфон е насочил всичката си злъч срещу човека, който вдигна отбора от дъното, доведе играчи без пари и спечели Купата на България. Или играчите. Ей, цъврул, я кажи за Теодор Стефанов, с него отнасяхме Динамо, нали? Или с дърводелци като Том, а? Делев, твоята мечтица видя ли я как провали отбора си от некъдърност, защо мълчиш бе, нали се накенза да ревеш за Делев? Пълен и завършен, кръгъл идиот! Заради такива сменихме Спасов с физкултурника Попов и от там до миналата есен - само физкултурници!

Tи не си добре. Гледа ли Берое срещу Брьондби бе, видя ли им линиите. Не искам да коментирам глупости до лудости. Берое са ми много омразен отбор, може би повече от Леевски защото са държавен тим, гербаджийски!Но там се Р-А-Б-О-Т-И.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юли 2015 14:08

Какво се работи бе шматуняк? Видя ли им линиите срещу Монтана а? В ДОМАКИНСКИ МАЧ С НОВАК!!! Коментирай това бе, тиква? Изсра един тон лайна за мача в Благоевград, който спокойно си вземахме, а Берое, дето Монтана изтърва на празна врата не коментира? Какво игра Берое с Монтана бе клоун? Това ако се беше случило на Тича щеше да изсереш 101 поста срещу Спасов, нали? Ние пътувахме 600 км, изиграхме приличен мач като за старт, а ти се насра да плюеш! Берое като домакин с новак игра ганкиното с Том, Делев и всичките ти олигофрени дето ги искаше тука....НИЩО, абсолютно нищо! Брьондби подцени реванша, ей това стана, ама ти страшно тъп, за да го проумееш, специалисте!!! Както и Щутгарт ни подцени на Мерцедес Арена след 1:2 тука, датчаните ги опънаха без проблеми тук 0:1 и там решиха да играят на ходом...както и немците с нас преди години. Линии, работело се....смешник :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 юли 2015 14:12

Нали си много отворен, коментирай как Берое играе и ще играе с 10 човека от тука насетне всеки мач, щото нямат един читав българин под 21 г. и пускат онова недоразумение Стивън Петков...Щото страшна селекция направиха, ама страшна и сега ще играят с по 10 души от до....Така ли не го проумя това? И те, и Лудогорец, макар, че Чунчуков е 1 идея повече играч от подуенския комарджия...Работело се...ПРАЗНА ТИКВА :idea:

NLO

Мнениеот NLO » 25 юли 2015 14:16

Няма какво да споря с нулеви хора, които грам не разбират от футбол!Айде чао.
Изображение

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 25 юли 2015 14:27

С удоволствие бих ти казал сбогом, но съм сигурен, че няма начин сигурен съм вече си си измислил следващите 1001 ника.

Върни се в “Черно море”