kapacitet написа:Не беше нещо особено, не съм доволен, една видео стена да бяха монтирали, за да се покажат кадри от финала и да стане шоу, то е ясно че табло няма да видим на Тича. Направо съм бесен на този въпросния г-н Портних, ще ми говори за Боко Тиквата, като го чух и побеснях и си тръгнах. Тази мутра от Банкя да се хвали, айде бягай. Сега идват избори, жалко че Папазов е отказал да се кандидатира. Исках да говоря със Спасов за едно момче от Созопол - Теодор Стефанов, ама нещо не ме отрази като ме видя и не дойде да разговаряме, може и да се е взел за много важен, викам си на акъла ок, твой проблем. С Луканов нямаше смисъл да говоря, Спасов изобщо не го слуша.
Не той се е взел за много важен, ами ти си олекнал бая, гашник! И не мога да разбера, на какво отгоре имаш наглостта да ходиш и да говориш с треньори и ръководители?! Кой си ти, какъв си?! Бай ..й, това си. Абе, стой си на кльощавото дупе и не се ври, където трябва и не трябва, че сигурно са те намразили всички и се чудят,къде да се покрият и как да избягат от нахалството и наглостта ти. Навлек... А между другото, Кольо си е важен, много важен!