Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Жребия:Новият съперник на Черно море е ПСВ

Мнениеот Lord VOODOO » 17 юли 2009 15:21

Sagittarius написа:ПСВ е основан на 31 август 1913 година
стадион "Филипс": капацитет 35 119 зрители
клубни цветове: червено, бяло и черно
старши треньор: Фред Рутен
президент: Фриц Шуйтема

успехи:
шампион на Холандия: 21 пъти - 1928-29, 1934-35, 1950-51, 1962-63, 1974-75, 1975-76, 1977-78, 1985-86, 1986-87, 1987-88, 1988-89, 1990-91, 1991-92, 1996-97, 1999-00, 2000-01, 2002-03,
2004-05, 2005-06, 2006-07, 2007-08

Купа на Холандия: 8 пъти - 1949-50, 1973-74, 1975-76, 1987-88, 1988-89, 1989-90, 1995-96, 2004-05

Шампионска лига: 1 път - 1987-88
Купа на УЕФА: 1 път - 1977-78

Е поне съперника ще ни е набор. ;) :lol:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 17 юли 2009 15:21

Тежък жребий наистина, но според мен Чрно Море са много силни тази година и всичко е възможно :) Само дано влезнат във форма до мача и да пребият комунягите в Молдова :)
УСПЕХ! Аз лично ще съм на мача на Лазур, не знам за вас ;)

Имате шансове, ПСВ са циганета, а и 1000% ще ви подценят..
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 юли 2009 15:22

baligo написа:Лошо за ПСВ. Черно Море продължава!

ncbs написа:Това е приказка на място :!:

Sleepwalker написа:Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!

buffon написа:В ПСВ има куп Холандски национали и всякакви други национални играчи а ти ще ми изброяваш Електричката и Милен Петков.да не се заблуждаваме

Приятелю, не се заблуждавам. Преди един мач питаха Гонзо "Не ви ли е страх от... (мисля, че гостувахме на Галатасарай)?". И Гонзо кратко отговори "Който го е страх, да си остава в София"!

Не подценявам ПСВ - най-силния възможен отбор са, но просто изтеглиха късата клечка. Черно Море ще са навлезли във форма и участието на холандците приключва. Съжалявам.
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 17 юли 2009 15:23

Някой иска ли на бас по каквото каже ,че Черно море ще отстранят ПСВ?
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 17 юли 2009 15:24

kanar4o написа:Някой иска ли на бас по каквото каже ,че Черно море ще отстранят ПСВ?

Кажи на какво?
Предлагам на подпис и аватар по-избор на другия за 1 месец ;)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2009 15:25

buffon написа:
Sleepwalker написа:
Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!
В ПСВ има куп Холандски национали и всякакви други национални играчи а ти ще ми изброяваш Електричката и Милен Петков.да не се заблуждаваме

Чакай сега,аз не говоря нашите да тръгнат да се надиграват с холандците,то е ясно кои са по-добри като индивидуалност.Мисълта ми е,че Черно море са здрав отбор като цяло,имат колектив.Може Кривия и Електричката да не са от класата на играчите на съответните постове в ПСВ,но знаят как се действа в подобна ситуация.Никола Спасов според мене ще избере една по-дефанзивна тактика,което е нормално и като нищо може да се стигне до някой Х в първия мач!Но все пак,нека първо преминат през Молдова! ;)
Изображение

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 17 юли 2009 15:27

Linky написа:
ko6rata написа:
Linky написа:Не се заблуждавайте на празно, като домакин едвам биете Искра, къдете се заканвате на ПСВ?Гледайте малко по-реалистично на нещата...С тази ваша атака не виждам как ще вкарате на ПСВ като гост, пък и чакайте да остраните Искра, аман от планове без кръчмария, учите се от нас Левскарите , а това е доста погрешно, видяхте как си изпатихме...

Те и миналата година срещу Сант Хулия поведоха чак в 83 мин., ама после с/у Щутгарт нали видя кво стана ?!

Maч с мач не си приличат и това е така, но срещу Сант Жулия вкараха 4 гола , разбиха ги от атаки и т.н пък и те са Аматиори.А срещу Щутрат вратарчету на Черно Море, направи мача на живота си!

Хах и както ти казваш , мач с мач не си приличат, това че нямате игрова практика мисля че си е ваш проблем и това че те имат си е тяхен бонус - това не бива да е оправдание.

Най-малкото което е , ти си българин (надявам се) , не бъди за опонентите на българските отбори (изключвам левски) , МОЛЯ !
ПС : от каде знаеш ,че не може "ВРАТАРЧИТУ" и компания да направят новия мач на живота си и да се представят на ниво .. ?!?!
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 юли 2009 15:29

waFry BSFC написа:Най-малкото което е , ти си българин (надявам се) , не бъди за опонентите на българските отбори (изключвам левски) , МОЛЯ !
ПС : от каде знаеш ,че не може "ВРАТАРЧИТУ" и компания да направят новия мач на живота си и да се представят на ниво .. ?!?!

Какво искаш да кажеш с това-Изключвам Левски:? :!: :?: :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 17 юли 2009 15:29

waFry BSFC написа:Най-малкото което е , ти си българин (надявам се) , не бъди за опонентите на българските отбори (изключвам левски) , МОЛЯ !

Я обясни що трябва да е ЗА опонентите на Левски(пише се с главна буква)?
Изображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 17 юли 2009 15:31

Sleepwalker написа:
buffon написа:
Sleepwalker написа:
Моряците ще се опънат на ПСВ,ако стигнат до тях!В отбора има стари пушки,които са гърмели срещу сериозни отбори и няма да се уплашат- Кривия, Електричката, Гошо Илиев, Милен Петков...Общо взето има кой да се противопостави на холандците!
В ПСВ има куп Холандски национали и всякакви други национални играчи а ти ще ми изброяваш Електричката и Милен Петков.да не се заблуждаваме

Чакай сега,аз не говоря нашите да тръгнат да се надиграват с холандците,то е ясно кои са по-добри като индивидуалност.Мисълта ми е,че Черно море са здрав отбор като цяло,имат колектив.Може Кривия и Електричката да не са от класата на играчите на съответните постове в ПСВ,но знаят как се действа в подобна ситуация.Никола Спасов според мене ще избере една по-дефанзивна тактика,което е нормално и като нищо може да се стигне до някой Х в първия мач!Но все пак,нека първо преминат през Молдова! ;)

Дано стигнат до равен и аз се надявам да ни подценят малко и равния е успех срещу такъв съперник не само за Ч.Море а за всеки български отбор и Левски и за Цска.

Върни се в “Черно море”