Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- desi_1234_1997
- Контакти:
Re: Черно море - Марек 09.08 Събота 18.00ч.
Пълна трагедия. Според мен футболистите скочиха срещу Станков. Друга причина не виждам, понеже колкото и да е слаб, те имаха изградена стратегия от Гонзо. Този мухльо не заслужава и в Б група да е треньор. Нали щеше да налага млади играчи? Къде е Беки? Пълна загуба на време, ако ТИМ искат да отпаднем, нека си го държат... Откакто ходя на мачове ( 3 години) по-слаба игра не бях виждала... Ако не беше толкова жалко, щеше да е смешно... Дано да вземат Херо и да вдигне отбора. Това е решението.
Само Черно море!!!!!!
Стрелец, недей да бъдеш наивен. Не е трудно да се проумее или научи, че за нови договори с добрите играчи се вземат мерки отрано. И това Маринов и Шабан го знаят прекрасно. Не ги подценявай толкова, не са малоумни. Да не говорим, че адвокат Статев също е там. Освен това не е възможно ТИМ да загубят пари вследствие подаряването на най-добрите играчи от служители като двамата посочени. Не и без изключително сериозно и логично тяхно обяснение или без нареждане "отгоре". Те двамата, както сам каза, са лоялни, така че не биха рискували да загубят доверието на големите шефове. Ето защо мисля, че най-близо до истината за нещата е Зеления с добавката, че "професионална" е последната дума, която може да се каже за работата в клуба.
Колеги,гледам си часовника и той показва нещо като 11:35 БГ време.Това означава,че според нормалните ми представи,"треньора" Станков би трябвало да се е събудил.след "преспиването" и да е взел така чакваното от всички обичащи ЧМ хора решение.А то следва да е ОСТАВКА И НЕЗАБАВНО изчезване от Тича,а още по добре и от Варна с пожеланието НИКОГА повече да не се връща да работи на Тича.Не мисля че е добра идея да чакаме като преди едни 10-тина години ,НЯКОЙ да ни урежда мачове за оставане в групата,благодарение на този същият палячо/да ме извиняват палячовците за сравнението/.По горе написах нещо за нов треньор/знаейки че Херо НЯМА да дойде на Тича/-орела е подходящ вариант,защото с малък бюджет ще спъва другите досущ като Гонзо.Вярно е че е плебей,ама то плебеи няма вече от поне 10 години,така че бихме го преживели,мисля.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
зеления написа:Абе пичове, що сте толкова наивни? ТИМ не желаят да развиват футбола във Варна! Те самите си го казаха и го доказаха зимната пауза когато забиха нож в гърба на Гонзо, разпродавайки ( подарявайки ) възлови играчи. Уплашиха се, че Гонзо може да изведе отбора в тройката, а от там и в евро турнирите. За толкова години като собственици направиха една единствена грешка - назначаването на Гонзо. Смятаха, че поради липса на достатъчно опит на тренера ние ще продължим да си кретаме в средата на таблицата. Да, ама не. Оня беше пич и не им се получиха плановете. Иначе при цялото си богатство ТИМ не назначиха нито веднъж един читав треньор. Само мижитурки... Колкото и да се ядосваме нищо по-добро от сегашното положение не ни чака с тези собственици. Има една хубава поговорка: На сила хубост не става, а и да става не бива.
"Varnauser на 10 Авг 2014 10:41
Стрелец, недей да бъдеш наивен. Не е трудно да се проумее или научи, че за нови договори с добрите играчи се вземат мерки отрано. И това Маринов и Шабан го знаят прекрасно. Не ги подценявай толкова, не са малоумни. Да не говорим, че адвокат Статев също е там. Освен това не е възможно ТИМ да загубят пари вследствие подаряването на най-добрите играчи от служители като двамата посочени. Не и без изключително сериозно и логично тяхно обяснение или без нареждане "отгоре". Те двамата, както сам каза, са лоялни, така че не биха рискували да загубят доверието на големите шефове. Ето защо мисля, че най-близо до истината за нещата е Зеления с добавката, че "професионална" е последната дума, която може да се каже за работата в клуба."
+100000000000
Това е истината! От сумати и време ги говоря тези работи, но някои колеги май не могат или не искат да проумеят. Нещата идват от високо, а не от така нареченото ръководство. На никого не съм адвокат, но сто пъти съм го казвал. На тях им се дават едни пари и те трябва с тях да се справят. То има и директива.. нито много напред (класиране за Европа), нито много назад (изпадане)!!! Да не мислите, че е лесно, да намираш такива играчи (разбира се свободни агенти, защото за това стига бюджета), които хем да не са слаби, ама и хем да не са прекалено добри?! Същото важи и за треньорите

А иначе за Станков, още от началото казах, че не става и ще берем ядове. Някои ми се нахвърлиха, други бяха умерени, сега всички скокнаха. Да, и този път се оказах прав, за което съжалявам, защото отбора страда, а и феновете също.
Последна промяна от Iceberg на 10 авг 2014 14:40, променено общо 1 път.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=t-D1hbW-Nas&list=PLUdNQVlGWORguqNi7tP979Bm_h687fUfV[/youtube]
Нищо ново като игра и резултат. Не съм нито ядосан, нито изнервен, макар и много разочарован, естествено. Който е очаквал нещо друго като игра от тези ритнитопковци и тоя даскал по физическо, нека се ядосва и да си хаби нервите.
Бих искал да попитам тези колеги, които твърдят, че има нещо гнило в този резултат - нали ТИМ не се занимават с черно тото, мушингии и т.н., или може би това е солова акция на даскала и футболистчетата...а на тези, които защитават даскала и ТИМ, ще кажа, че докато чакаме и даваме кредит на доверие, то, първенството ще свърши. Просто това не е отбора от миналата година, а футболистите са реално същите. Няма никакво желание за игра, но не знам дали е умишлено или случайно. И докато им даваме кредит на доверие, то агонията ще си продължава и ще се озовем в Б група...Разбира се, че ТИМ и по-скоро ръководството са виновни и то за доста неща, защото с какъв акъл го избраха точно този палячо. И с ТИМ, и без ТИМ, Черно море ще го има завинаги. В почти всички отбора феновете разсъждават така примиренчески - да не ги гоним тези, защото няма кой да дойде - тъпата българска предпазливост, примиреност, нагаждачество и страх. Затова ще си търпим и глупавите решения на измисленото ръководство, и непукизма, и незаинтересоваността, и състоянието на онова съоръжение и т.н. - това всичко, защото ТИМ са велики и незаменими.
Бих искал да попитам тези колеги, които твърдят, че има нещо гнило в този резултат - нали ТИМ не се занимават с черно тото, мушингии и т.н., или може би това е солова акция на даскала и футболистчетата...а на тези, които защитават даскала и ТИМ, ще кажа, че докато чакаме и даваме кредит на доверие, то, първенството ще свърши. Просто това не е отбора от миналата година, а футболистите са реално същите. Няма никакво желание за игра, но не знам дали е умишлено или случайно. И докато им даваме кредит на доверие, то агонията ще си продължава и ще се озовем в Б група...Разбира се, че ТИМ и по-скоро ръководството са виновни и то за доста неща, защото с какъв акъл го избраха точно този палячо. И с ТИМ, и без ТИМ, Черно море ще го има завинаги. В почти всички отбора феновете разсъждават така примиренчески - да не ги гоним тези, защото няма кой да дойде - тъпата българска предпазливост, примиреност, нагаждачество и страх. Затова ще си търпим и глупавите решения на измисленото ръководство, и непукизма, и незаинтересоваността, и състоянието на онова съоръжение и т.н. - това всичко, защото ТИМ са велики и незаменими.
- desi_1234_1997
- Контакти:
Ако не искаха да развиват футбол, нямаше да държат отбора... Най-много ме е страх да не станем като Спартак

Само Черно море!!!!!!
desi_1234_1997 написа:Ако не искаха да развиват футбол, нямаше да държат отбора... Най-много ме е страх да не станем като Спартак![]()
Ако искаха да развиват футбола Черно море щяха да са 10 пъти шампион до сега!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
За съжаление ще стане точно това ако ни оставят, за толкова години ако имаше кой да дава пари във Варна дали нямаше да се намери някой да ги вземе. Ще си кютаме във Б и В група , на мен няма да ми пречи, но не знам на колко други ще им хареса.
- Ron Jeremy
- Контакти:
Айде бе тоя гъз не се ли наспа вече ,да го таковам в пияния стратег да си събира багажа и да си взима некадърната селекция заедно с него , защото и те като него за нищо не стават ....Оставка
ex Popeye