[quote="morqche"]https://www.youtube.com/watch?v=htRLrQgcNt4#t=16 иначе изравнителният го качили ана нашият не... защо не си пратихте екип да ви снима мачовете? Това е клубна телевизия и ще се задоволяваш с това, което ти се показва. Баси и елементарния.
Иначе поздравления за точката. Бетонът беше забъркан, автобуса паркиран и съдията любезен към гостуващия отбор. Но пък доста дисциплинирано играха морето. Не може да се отрече.
20 юли Берое - Черно море 20.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 20 юли Берое - Черно море 20.00ч.
Поздравявам всички моряци със сравнително доброто начало на шампионата!!!Признавам си,че бях скептично настроен и дано нашите футболисти да ме опровергаят във всички следващи мачове!Изпозвам случая,че сме на територията на гонг.бг,за да изразя отвращението си от днешното радио предаване на Дарик,водено от съществото Ники Александров.За да не съм голословен,а пределно ясен се обръщам директно към него:"Абе Аланкоолу,ако имате наглоста да се обявявате за национално радио,защо не опитате да се държите както подобава на подобна институция?Предаваш само мача на любимото си червено отборче и имаш тепегьозлъка дори да кажеш:Тия Берое и Черно море сега ли намериха да си вкарват голове?"По тъп и заблуден журналист никога не съм виждал.Но не е въпросът в умствените възможности на журналята от някакво предаване.Въпросът е ние до кога ще ги търпим?До кога ще слушаме само за подуенските и панчаревските издънки?В зависимост от това,кой е водещ....А от това зависят и оценките на спорните ситуации.Така се замазват хилядите съдийски аванти в полза и на едните и на другите.А после се чудим,защо посредствени отбори от Европа и Азия мачкат нашите хартиени лъвове?
-
- Контакти:
Да, честита точка фенове на истинския най-стар клуб у нас.Познах ,че ще направим х, и така за ПОРЕДЕН ПЪТ ЗАПУШИХМЕ УСТИТЕ на новия супер,мега,хипер колос у нас. 

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
- Контакти:
Именно заради ето такива изцепки.....аз, а и много други било то локомотивци, ботевисти и т.н. СМЕ ОБЕДИНЕНИ пред телевизорите, когато отборчета като Левски и ЦСКА играят в Европа, обединени и поддържащи техния противник!!! Изобщо не крия, че бях за Зимбру, нито, че съм бил за всеки срещу който са играли в ЕКТ. Защото опитват да превърнат 2 отборчета в национална кауза, въпреки, че на половин България не им дреме за тях, ето затова ги мразят и ги псуват на всеки един стадион където идат...и ще ги псуват още много.
ПС: Поздравявам Сашо Станков за Слави Сталев, цял мач, отлично, много се радвам, че го налага до Котев, може да научи много от капитана. Дано картотекираме Курьор за Лудите, чух, че на подготовката бил най-добрия. Димо Атанасов също беше от най-добрите, рекордьор по асистенции. За Китанов и Бакари няма какво изобщо да се коментира...
ПС: Поздравявам Сашо Станков за Слави Сталев, цял мач, отлично, много се радвам, че го налага до Котев, може да научи много от капитана. Дано картотекираме Курьор за Лудите, чух, че на подготовката бил най-добрия. Димо Атанасов също беше от най-добрите, рекордьор по асистенции. За Китанов и Бакари няма какво изобщо да се коментира...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- starozagorec
- Контакти:
поздравявам отбора на Черно море,абсолютно заслужено си спечелиха точката,но и с любезното съдействие на г-н Петър Хубчев,който си помисли,че води отбора на Барселона и може да играе само с двама защитника.Според мен доста грешен състав на Берое и ако не бяха влезнали Гади и Венци спокойно черноморци щяха да ликуват с трите точки.
- El Commandante
Аз ви казах мисля вече на няколко пъти да не бързате да плюете Станков,защото изобщо не е лош тренер или поне в никакъв случай не е по-лош от Гонзо,от който вие бехте доволни.
Ше видите че отбора ви ше играе по-добре сега,той щом онея куци мишки от Локото вкара в първата седмица миналата година,при вас няма да има никъв проблем...
Ше видите че отбора ви ше играе по-добре сега,той щом онея куци мишки от Локото вкара в първата седмица миналата година,при вас няма да има никъв проблем...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Towa si e chista diskriminacia be zasegnatiq, obejdavam se w tova sled vseki mach s vas, tova si chista selska proiava bez nikakva obektivnost, prosto "nashto selo e nachelo" e kakvi da ste? Edinstvenoto hubavo koeto moga da kaja za vas e bazata vi i tova e vsichko drugo e mantalitet. Aide sas zdrave dano drugia mach uspeite pone 1 ot vsichkite 3-4 gola deto ni wkarahte dneska da sa vashi 

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Честито на всички съфорумници, на всички обичащи "Черно море"!!! Не лош старт на първенството, както разбирам с не лоша игра. Да благодарим на треньори и футболисти и да гледаме към следващия мач! Да не забравя да поздравя и обективните привърженици на "Берое" във форума 

Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите 

sandi74 написа:Привет.Чак хубав мач не стана.Факт.Днес Черно море изпусна 2 точки а Берое спечели 1.Харесахте ми като игра и поведение.Здраво,изчистено и много стегнато без никаква излишна алабалистика в средата на терена.Тоя мач спокойно го печелехте ако не бе нещастният на много ефектен автогол на Стачев.Имахте 2 уникални положения да убиете мача но тц Караджата ги спаси.Точката е най малкото което заслужавахте.Факт.Успех.Живи и здрави.
Учудващо точен коментар и то от Санди

Наистина много добра и стегната игра, като през първото полувреме бяхме по-активният отбор. Добре атакувахме и дори по-често постепенно, отколкото на контри. Отменен гол плюс уникален пропуск на Коконов сам срещу вратаря. За сравнение Берое не си спомням да са ни затруднили с нещо. През второто равностойна игра до изравнителния автогол на Станчев. След това откровено приехме играта и заиграхме на контри, а в последните 10-15 минути Берое ни понатиснаха и изтърваха 1-2 положения. Ние също при една контра имахме отлично положение, което Коконов опропасти. Заслужено равенство, можем само да гадаем дали можеше да вземем нещо повече от този мач, ако изравнителния гол не беше паднал толкова бързо след нашия и ако Станков беше направил някакви смени веднага след него. Този дето разправя за автобуси, съдии, извънземни да вземе да се насочи към друг спорт.

Честито на всички моряци и от мен! Сполучлив старт на шампионата и като слушам коментарите на изгледалите двубоя, постигнат с не лоша игра! Не крия, че бях доста скептично настроен и съм изненадан от резултата и още повече от начина, по който е постигнат. Точно това обаче ми дава повече радост и ако продължим с добрата игра и резултати... оптимизъм. И все пак мисля, че е рано още за фанфари. Нека проследим какво ще става занапред, как ще се включат контузени, наказани и некартотекирани. Как ще се представим у дома, срещу по-силни и срещу барикадирани. С две думи... има време, но първоначалните впечатления са добри! А дано ме опровергае тоз треньор
Пак повтарям, успее ли.. готов съм да се извиня за недоверието 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------