Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
zeleno-beliya
- Контакти:
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации-лято 2014
Сашо Станков е напуснал Локо-пд! Защо да не се върне на Тича?
zeleno-beliya написа:Сашо Станков е напуснал Локо-пд! Защо да не се върне на Тича?
От всички спрягани до сега, като че ли той е най-подходящ.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
-
ShooterMan
- Контакти:
Да, освен, че е интелигентен всички си спомняме, че Черно Море играеше хубав футбол през сезон 2001/2002 със Сашо Станков въпреки, че едва не изпаднахме. Другия плюс е, че ще докара някой и друг играч от Локо Пд тука - Тунчев, Камбуров и Делев няма да са излишни и осбено Аласан Н'Диае след като Еденилсон си отива... 
ПС:Но едно на ум...този сезон за първи път виждам Локо Пд да играят като тотални дърводелци. Футбола им беше да центрират и да ритат като коне и да се блъскат буквално в мелетата да вкарат някой гол. Никога не съм ги виждал да играят по-грозен футбол...
ПС:Но едно на ум...този сезон за първи път виждам Локо Пд да играят като тотални дърводелци. Футбола им беше да центрират и да ритат като коне и да се блъскат буквално в мелетата да вкарат някой гол. Никога не съм ги виждал да играят по-грозен футбол...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
На кой му дреме кой ще е новия треньор.За 11-а поредна година ще правим нов отбор,след като 10 поредни години сами разваляме досегашния отбор.Разликата е че сега съвсем е отънял бюджета,отборите са 12,лошо
Домовчийски и Димо Атанасов си тръгват. Очаквано.
Предстоят преговори между Станков и Черно море
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a-grupa/predstoiat-pregovori-mezhdu-stankov-i-cherno-more-278666
http://chernomore.gong.bg/bg-football/a-grupa/predstoiat-pregovori-mezhdu-stankov-i-cherno-more-278666
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
При Станков имахме два пъти по-добър отбор като единици и записахме 16 поредни мача без победа.Най-срамният ни сезон след завръщането в а група.Да стои далеч от Тича тоз некадърник!
Феновете на Локо Пд май хич не го харесват. С тях имаше и много силни мачове, но май само есента.
Резултатите ни при него бяха много зле, наистина не знам какво да си мисля.
Резултатите ни при него бяха много зле, наистина не знам какво да си мисля.
Ако новият е Станков - дано грозната, макар и успешна игра на "Локомотив" през есента се дължи на качествата на играчите и натиска от Динев да се печелят точки на всяка цена, а не на треньора. За играта им през пролетта няма какво да се коментира. Спомням си доста негативни мнения на привърженици на "Локомотив" и за играта и за треньора, но дали са били прави? Не вярвам за ТИМ да е важно друго, освен резултатите, например красивият футбол. Да видим все пак дали ще е Станков.
За всички, които са забравили сезон 2001 само напомням, че Локо сф ни легнаха последния кръг за да ни спасят от изпадане, а единствения ни силен мач беше с Литекс 4-0. Играехме с дълги топки напред и каквото стане, 70-80% от головете бяха от статични положения. Тази година гледах десетина мача на Локо Пд спокойно мога да кажа, че бяха класа под нас. За мен Станков е надценен треньор. Та може ли някой да изброи успехите които е постигнал за 15 год? А и в личен план не ме радва. Той се оплаква от съдий, терен, магнитни бури и др. повече от Мъри и Стойчо.
За съжаление не очаквам нищо добро с този треньор за следващия сезон, но пък може и да опровергае.
За съжаление не очаквам нищо добро с този треньор за следващия сезон, но пък може и да опровергае.