28 кръг: Черно море – ЦСКА – 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 28 кръг: Черно море – ЦСКА – 23.03 (неделя) 15,45 Нюз7
Колеги, не се карайте за глупости и простотии, нека се насладим на поредния невероятен сезон на трупата на Бай Ганьо...все пак синкавите ще са далеч зад вас и нас, в класирането...Иначе за мача - нека по-добрия победи, без тъпи опрадвания, извинения, обвинения и т.н. Нека не забравяме, че това си е патент на левски
moreto vn написа:Кировец написа:Може ли обясниш подробно как терен с най-малки размери предразполага дълги пасове и бърза игра? ЦСКА ще играе за победа, а не за реванш, щото неуспехите във Варна са точно 11 за последните 40-50 години, което пък е в пълен противовес на мнението ти, че ЧМ традиционно играе добре срещу ЦСКА - фактите сочат обратното.
Преди като сте ни били на Тича тогава май терена не е бил проблем.Но последните 5г. почнахте да се оправдавате с него.Още 5г. дано да нямате победа ви пожелавам да нямате тука.За 5г. един единствен гол.
Ами 1 е признат за редовен, другия го отмениха. Знаем, че един ваш е от спорна дузпа. И вие не можете да се похвалите с кой знае каква успеваемост последните 5 години срещу ЦСКА във Варна. 2 победи с по 1:0, два равни 0:0 и миналогодишната победа с 2:1 благодарение на неадекватните съдийски отсъждания.
Кировец написа:Може ли обясниш подробно как терен с най-малки размери предразполага дълги пасове и бърза игра? ЦСКА ще играе за победа, а не за реванш, щото неуспехите във Варна са точно 11 за последните 40-50 години, което пък е в пълен противовес на мнението ти, че ЧМ традиционно играе добре срещу ЦСКА - фактите сочат обратното.
Мисля си че Хайбъри и Арсенал могат да ти отговорят перфектно на въпроса

-
- Контакти:
palio_morqka написа:Относно феновете на ЦСКА кото идват на "Тича" /колкото ида са но не повече от 2000/ мога да кажа само че винаги правят някакви проблеми ,оградите са съборени ,бити ,ранени и т.н.т. а произхода им ще публикувам след мача-то не е фен клуб "Дългопол","Провадия""Аксаково""Добрич".Колкото до мача ТВЪРДО победа за Морето,всичко друго ще е голяма изненада за мен 2:0
Никой не ви е бутал ръждивите огради по простата причина, че може да се хване тетанус.
За 5 000 фена малко съм прекалил и се извинявам, но поне 3 000 ще бъдем
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
- Червени Воини
- Контакти:
8000 армейци, ще се радват на победа!
0:2 лек ден.

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”
Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!
ozzy написа:Кировец написа:Може ли обясниш подробно как терен с най-малки размери предразполага дълги пасове и бърза игра? ЦСКА ще играе за победа, а не за реванш, щото неуспехите във Варна са точно 11 за последните 40-50 години, което пък е в пълен противовес на мнението ти, че ЧМ традиционно играе добре срещу ЦСКА - фактите сочат обратното.
Мисля си че Хайбъри и Арсенал могат да ти отговорят перфектно на въпроса!
Арсенал играят като Барселона - къси пасове и такива на крак. Всеки дълъг пас на късо игрище и тясно игрище е все едно да риташ топка в стена. Затова трудно се вкарват голове на Тича. Там дори крилата се затрудняват, защото те обичат празни пространства каквито трудно се откриват.
Ние ще играем без централен нападател с техничните Маркович, Чочев, Стоянов, Милисавлевич и Бадема. Ще контролираме топката и ще ви победим.
Червени Воини написа:8000 армейци, ще се радват на победа!
Пред телевизора.

2:0 лек ден и на теб.

Кировец написа:Кролик написа:Идва мач с поредния "евробоец" с "много милионна" публикаСини и червени фенове, не ви ли омръзна вече ? Тресете се от скандали, едвам оцелявате финансово, стадионите ви скоро ще заприличат на нивата Тича, но вие продължавате да търсите под петолъчката теле
Насред 10 милионна София, едва пълните 1 сектор с хора при най-важния ви мач, а се напъвате да сте 5 000 на Тича !?!? Що за детско поведение е това ?
Мача ще е мъжки, поради 5 причини :
- Стойчо и Гонзо са големи мотиватори и мразят да губят
- Ще се играе при пълни трибуни и при най-вероятно перфектно за игра време
- Тича е може би с минималните разрешени размери и малко място за разиграване на къси пасове. Терена предразполага към дълги пасове и бърза игра
- ЦСКА ще иска реванш за неуспехите си във Варна
- Черно Море традиционно играе добре срещу ЦСКА във Варна
Прогноза 2:1Успех Моряци !
Може ли обясниш подробно как терен с най-малки размери предразполага дълги пасове и бърза игра? ЦСКА ще играе за победа, а не за реванш, щото неуспехите във Варна са точно 11 за последните 40-50 години, което пък е в пълен противовес на мнението ти, че ЧМ традиционно играе добре срещу ЦСКА - фактите сочат обратното.
При терен с по-малки размери трудно можеш да разиграваш дълго топката с къси пасове. Пространствата са уплътнени и се налага да се играе по-бързо с чести смени на притежанието на топката и повече единоборства. С дълги пасове е по-лесно преодоляването на уплътнените средни зони на терена

Момчетата които играят в момента в ЦСКА нямат дори и най-малка реална представа за успехите на отбора ти. Говоря за наистина славното му минало. Вальо, Тошко и Бадема (за друг не се сещам в момента) само бегло са се докосвали до някакви успехи. Освен тези 3-мата (поправи ме ако се лъжа) останалите не са виждали победа на Черно Море във Варна. От там идва и твърдението ми че те идват за реванш (т.е. да счупят каръка и евентуално да победят) срещу традицията да не побеждават във Варна

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Червени Воини написа:8000 армейци, ще се радват на победа!
Толкова не се радваха на победата над Левски

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- Червени Воини
- Контакти:
Кролик написа:Червени Воини написа:8000 армейци, ще се радват на победа!
Толкова не се радваха на победата над ЛевскиИронията ти беше добра, за победата не съм сигурен
Много ясно че се бъзикам.....но за резултата НЕ!

"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”