Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Трансфери и трансферна политика на ПФК Черно море Варна

Мнениеот Sagittarius » 22 юни 2009 16:10

Виж,не може да не "циврим" по Алекс,защото колкото и да не ни се иска да е така,но факта е,че друг като Кривия няма.Говорим като съвкупност от характер,умение,хъс и лидерски качества.Какъв беше Черно Море преди да дойде Кривия?5-6-7,среднячество.От привличането на Кривия отбора се изстреля в друга орбита,заигра голям футбол,класира се в Европа,игра финал за Купа,спечели медали и пак в ЕКТ.Не омаловажавам труда на другите играчи разбира се,но именно присъствието на Кривия(даже и на скамейката да е) катализира всички положителни процеси,сплотява колектив и т.н.Трудно е да заменим човек,не просто футболист,а човек и личност като Кривия.Както казах и винаги ще го повтарям обаче-големите цели се постигат със стратегическо мислене и прагматизъм.В случая както и да го мислим - 3 играча на невралгичните ни постове и пари в замяна на 35 годишен играч е повече от добра сделка.С парите спокойно към триото може да се купи и въпросния Даксон и да решим всички проблеми в отбора.Така,че напред,каквото е писано да става!Но Кривия заслужава нашия поклон за това което даде на клуба,за феноменалните голове и пасове и изобщо всичко което беше за тези 2 години,най-силните в новата история на клуба ни и през които беше неизменен капитан.Желая му успех(ако си тръгне) и дано вкара Левски в Лигата,не заади Левски и Бай Ганю,Грозно и сие,а заради самия Алекс :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 22 юни 2009 16:18

Няма да споря с теб, не отричам че е талант, просто ще кажа че съм убеден че и без него 100% няма да играем по-зле, ако си запълним слабите места които ги знаем всички. Даже напротив аз очаквам и други момчета да излязат от неговата сянка и да си разкрият още повече качествата си

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 22 юни 2009 20:24

botzy написа:Кривия не е просто момче от с.Тъпчилещово на 20 години,че да се връзва на глупостите на Батков,ще си остане във Варна до края на кариерата ,че и след това в ръководството-дай Боже...а за обещанията към Велев...смях -хващам се на бас че до края на Октомври Велев няма да е треньор на Левски.Какви обещания какви 5 лв.

И на мен като започвах работа ноември месец,шефа ми обеща напролет да ни вдигнат заплатите...но още си карам със стартовата заплата.
Само Черно море.

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 23 юни 2009 07:00

Все пак Алекс си е левскар човека,и иска да завърши кариерата си в Левски,а догодина може да не го искат,така че е нормално да се прибере.Казвам прибере ,защото той си е техен човек,не можем да се кривим.И на левскарите им беше гадно когато Илиян Илиев се върна в Черно Море,така че няма място за нерви и т.н. Можем само да си пожелаем в Бг да се раждат повече Илиевци и Александровци като гореспоменатите,защото футбола ни има нужда от такива Играчи.
Защото мисля си че всеки един от нас в този форум,може спокойно да играе в сегашната А група,стига само да си вземе хапченцата за физическа издържливост,в техническо отношение може даже и по-добри да сме.

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 11:25

Черно море иска Минев, за да даде Алекс на Левски

don balon.eu
Освен ако не е поредната партенка на тия малоумници!
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 23 юни 2009 12:46

Бибишков на „Тича"?

И Черно море се включи в битката за нападателя Крум Бибишков, разбра „Меридиан Мач". Футболистът е със статут на свободен агент, след като Литекс не му предложи нов договор, а настоящият му контракт изтича на 30 юни. Така голаджията ще напусне ловчанлии, след като не влиза в плановете на Станимир Стоилов за новия сезон.

Сериозен апетит към Бибишков проявява и Миньор (Перник), който търси силен централен нападател за конкуренция на Костадин Хазуров.

Към днешна дата в атака варненци разполагат с Мирослав Манолов и Георги Какалов. Бибишков изигра 29 мача за ловчанлии за първенство и Купата на България, в които вкара 16 гола.
http://www.meridianmatch.bg/?catid=1&id=30006
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 юни 2009 00:57

На "Тича" чакат нов бразилец

Черно море очаква ново попълнение - ляв бек от Бразилия. Името му обаче се пази в тайна поради опасения от тънки игри на конкуренти. За него се твърди, че е по-добър от своите сънародници Лусио Вагнер и Периш, които също са обличали екипа на Черно море. На "Тича" почти са спазарили защитника и ако сделката стане факт, той ще се присъедини към тима в първата половина на юли. Както е известно, Никола Спасов обяви, че ще привлекат още четири попълнения, като двама от тях ще са бранители.

---------------------------------------------------

След Фабиньо,Джалма и Периш съм крайно скептичен към футболисти от тази страна.Най-малкото им липсва лоялност.Ако е толкова добър никакви кратки договори като тоя с Периш - или подписва минимум за 5 години,или да си ходи в Рио,няма пак като блесне да му скимне,че залужавал по 30 000 евро на месец и да ни рекетира :shock:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 юни 2009 09:45

Sagittarius написа:На "Тича" чакат нов бразилец

Черно море очаква ново попълнение - ляв бек от Бразилия. Името му обаче се пази в тайна поради опасения от тънки игри на конкуренти. За него се твърди, че е по-добър от своите сънародници Лусио Вагнер и Периш, които също са обличали екипа на Черно море. На "Тича" почти са спазарили защитника и ако сделката стане факт, той ще се присъедини към тима в първата половина на юли. Както е известно, Никола Спасов обяви, че ще привлекат още четири попълнения, като двама от тях ще са бранители.

След Фабиньо,Джалма и Периш съм крайно скептичен към футболисти от тази страна.Най-малкото им липсва лоялност.Ако е толкова добър никакви кратки договори като тоя с Периш - или подписва минимум за 5 години,или да си ходи в Рио,няма пак като блесне да му скимне,че залужавал по 30 000 евро на месец и да ни рекетира :shock:

По принцип си прав, но не забравяй, че Бразилия дава едни от най-добрите защитници в света.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 юни 2009 18:17

Датчанин на проби в Черно море

Футболистът направи добро впечатление на първата си тренировка
Датчанинът Каспер Ларсен днес дойде на проби на стадион "Тича". Тестовият му период ще е една седмица. Футболистът играе на позициите десен халф бек и се е състезавал за редица тимове от висшата лига на страната си. По време на днешната тренировка, в която и той участва, Ларсен направи впечатление с добрите си изяви и едрите си габарити. Играчът е много здрав физически, както повечето скандинавци, и треньорският състав ще може да разчита на него да подсили редиците на бронзовите медалисти.
-------------------------------------------------------
Датско крило играл футбол на високо ниво :P .Ами като е датчанин дано да е толкова добър,колкото и Денис Ромедал или Йеспер Гронкяер :lol: .Сериозно-ако гарнирано с футболните му качества прибавим и това,че е здрав физически-перфектно попълнение,направо ще мачка противниковите бекове.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 юни 2009 00:29

Дано се окаже добро попълнение,този датчанин.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”