Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Черно море протяга ръце и към Владо Манчев

Мнениеот Sagittarius » 16 юни 2009 23:40

blue,lagoon написа: Абе да не е заразно :?: Гледай какво става: Цитирам копието: аклъла :?: деразй :?: пък и как чу викане на компютъра си? Аааа казах ти да слезеш от копието,ама май си се поотпуснал повечко и.... Иначе има готино парти тази вечер в Булгари на плажа! И да знаеш: На 4-ти километър отдавна няма психодиспансер! Има стадион,казва се Червено знаме! Не знаеш ли на кой е? ;) Има и казарми,е понамаляха ама има! Хайде в Булгари! Ааа нямаш кинти! Ами сядай си на копието и мълчи!

Няма я,иначе нямаше да се разхождаш свободен :lol: .Като има парти в Булгари защо не си там?Ааа не пускат просяци.Ами тогава хващай Oxy-to и действай,че утре в Бриз-2 има да метеш улиците цял ден,а хората да ти храчат в лицето и да ти се смеят!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 17 юни 2009 00:02

Момчета, защо му се връзвате на тоя смешник? Не виждате ли, че избива някакви собствени комплекси. Погледнете само името му "синя лагуна", не нещо шопско, а именно морско "лагуна". Кой знае какво му е на душата. Оставете го - нека си пише каквото си иска. Може така и да му олекне. Ще пише, ще пише и като разбере, че не му обръщаме внимание ще спре. Това е толкова типично за хората с психически отклонения, че се чудя защо още не сте го разбрали?
А иначе - само Тича, оле!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 01:37

Защо заключих темата ли-ми защото точно такива типове като лагучно я разавлиха-да не мсилите,че ми е приятно от тема за нашата ДЮШ да прерасне в спор-СОФИЯ-ВАРНА!!!И ЧЕРНО МОРЕ -ЛЕВСКИ!!!!!
Лагуно и психодиспаснера няма да те оправи тебе-тебе лично фенове на Левски са ми казвали,че си злобен провокатор-твоите те знаят що за стока си!!!!!!!!
И това,че те баннах няколко пъти ,а ти продължаваш с тъпизмите си -го доказва/.......
НАЛИ НЯМАШЕ ДА ПИШЕШ ТУК БЕ?????КАКВО СТАНА,А!!!!!!!!!ЗАЩО ПИШЕШ ОЩЕ??????

Между другото нали ние сме били селяните :lol: Защо тогава ти ходиш в най=селската кръчма "Булгари" :lol:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 юни 2009 12:09

blue,lagoon написа:
garfild8 написа:
blue,lagoon написа:И цаците на рибна борса ти се смеят морски! Но добре,изплющя! Целта оправдава средствата! Бъди здрав! А ако прецениш..... Заключвай и тази! Ами да : Заключваййййййй! :arrow: :o

А на тебе ти се смеят и жабите в Искъра. :P

Би трябвало ти пък да знаеш ,че Искъра през София не минава,ама как да знаеш! ;)

Знам че ,не минава,но жабите пак ти се смеят :lol: Тази сутрин се включиха и жабите от Перловската река. :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 12:17

Стига сме му обръщали вниамние-тоя тип не залсужава.......Беше осрал тотално форума-регнал се е с 100 никнейма-абослютна комплексарщина- и 3 те никнейма от 100 айпи адреса до един съвпадащи :) от един ип адрес се писал с жозефина(той сам си призна преди доста време,че използва и този никнейм) колко му ходи само знам ли пълк може и жена да е :lol: Освен това Алфонсо да ви е познат :lol: Имаше и още един.Да не говорим за постоянно повтарящите се лагууун лаооооооон лагоон и така нататък :lol:
Паразит уникален няма на къде повече- и най-интересното е,че пише един коментар после излиза и влиза с друг никнейм и сам си се зщаитава-пише виждам,че си ги луднал,давай лагуно :lol: Поне да беше сменил малко репертоара,ама то за тов атърябва малко акъл..... Е няма такъв униаклен човек-то каквото и да кажеш за него все е малко :lol:
Все модераторите му виновни....
Самия факт,че уж беше обещал да не влиза,а го прави -доказва,че у него няма нищо мъжко,ама абсолютно нищо.....
Отсега нататък стига да съм пред компютъра всеки негов пост-включващ заяждане,а това са 99% от постовете му ще бъде трит!!!!!
Иначе придържайте се към темата и моряци и най-вече фенове на другите отбори -иначе ще бъда принуден да я заключа........

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 юни 2009 12:22

Морски,ако всеки път го банваш,какво ще стане?И аз вече не го издържам и затова скочих срещу него.Но си много прав-бий глупака с мълчание.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 юни 2009 12:26

Мислиш,че не съм го банвал ли-виж това

Потребители пишещи от този IP адрес Мнения
Lori_7396 3
alfonso 2
blue lagun
blue,lagoon

Това са само 4 от никнеймовете му.Този е паразит и сам се защитава-нямам дум...Колко човека ми писаха на лс да ми кажат да го банвам и да не му обръщам внимание,че даже и от неговите хора знаят,че е провокатор...То това е жалко аз,ако ме баннат ми няма да правя 1000 опита да вляза и да продължавам да избивам комплекси-този няма достойнство-да не говоря,че излъга,че нямало да влиза и аз взех,че му повярвах :lol: .......Още по-жалко е да си направиш 100 никнейма и сам да се защитаваш ........
И да го правиш явно-само минута след като си пуснал предния пост ,пускаш нов в своя защита,но с друг никнейм........ :lol:

Гледайй го не издържа и 5 минути и продължава,че и идеи дава-ще ме убиеш от смях бе :lol:

Н амен ,ако ми орежат правомощията на тебе с държавен закон трябва да ти забранят да влизаш в този форум-няма такъв паразит честно!!!!!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 17 юни 2009 12:30

Морски трий му мненията като не говори по темата така мисля аз.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 17 юни 2009 12:30

Супер,аз имам вила на Горна Трака.Можеш да дойдеш да ми изчистиш двора,порцията храна за кучето ще ти я дам на тебе,ОК :?: .Не му е лесно на Лагуната-тлъст мазен тюфлек на 14-15 години,целия пъпчасал,изтъкан от комплекси.Радвай се,тука ти е звездния момент да ти обърнем внимание.Сподели сега с нас проблемите си с преждевременната еякулация,с неефективносста на Oxy-то и т.н.Пиши да ти олекне,пишлеме :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 юни 2009 12:36

Браво Морски.Така трябва.
Само Черно море.

Върни се в “Черно море”