Ръководство,имаме ли или не?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Мляко с ориз
Контакти:

Re: Ръководство,имаме ли или не?

Мнениеот Мляко с ориз » 07 яну 2014 10:30

greenpeak написа:Мляко с ориз, ами явно кочината на Тича ти допада :mrgreen: , на такива като теб и на тъпите журналя.
Ами не ревете тогава за отбора, нали не ви пука за него.
Какво правиш във форума щом не ти пука за отбора?
Същото е и за журналята, щом не се интересуват от отбора да забравят за него, и да се занимават с нещо друго :mrgreen: .

Тук се пише свободно, и всеки свободно си казва мнението.
Бягай да целуваш задниците на мутрите :mrgreen: , явно така си свикнал!!!

Ти си мега неадекватен, честно. Не очаквах моряк да е толкова тъпо парче.
Де го чукаш, де се пука. Ти какво му пишеш, той какво си говори. Сериозно сте си конкуренция с Инженерната мисъл на форума кой е по-голям шут.
Като толкова милееш Тича да не е кочина и да има нов стадион, върви направи един протест пред Общината. Поискай от Марин, големия "моряк" сметка :mrgreen: защо няма стадион. Нали си много милеещ и отворен? Ама май само в тоя форум си такъв, като 50% от пишещите тук. И вместо да търси сметка на общинарите и мутрата, дето са отговорни за дупката, той се заял с журналистите :mrgreen:
Спирам да се занимавам с теб, безпредметно е.
Няколко човека от тоя форум сте яко във филма, че нещо зависи от вас и, че ви се вземат насериозно писаниците и плюенето във форумите :mrgreen:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 яну 2014 10:44

Ама много ясно, че съм неадекватен идиот бе :mrgreen: !!!
Само неадекватен идиот може да си позволи да качва това тук:

Изображение

Тодобни истини няма как да се прочетат във варненските медии или в "Обичам Черно Море !" във фейсбук!!! :mrgreen:
Колко време лъгаха хората, че Тича бил държавен и, че нищо не може да се пипа по стадиона и да се инвестира.
А то какво се оказа??? При това написано в официалното приложение към год. фин. отчет на ПФК ЧЕРНО МОРЕ АД за 2012г. :mrgreen: . , с подпис на изп.директор М.Маринов.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 яну 2014 10:59

Няколко казваш,а?А те точно двама и двамата с титлата ИНЖ .Какво да очакваш от тях?Единият уж инж,а се държи като плебей-счетоводител.Другият инж с три висши се изживява като главен скаут на Тича от вече и аз не помня колко години.Но май едното му висше е по медицина.Няма да забравя как разкри колегата си и му препоръча хапчета :) .Но старият поне е известен на зелените фенове и не го е страх да си показва физиономията пред хората с които не е съгласен и го прави наред с всички без да го е страх.Другият си пада определено плашипутарник и ще му четеш мислите основно тук във форума.Така че остави последният да се мисли за големият коректив.Всички го разбраха колко струва.Дай му на него да размахва хартийки и да се крие зад тях.Този образ и още един като него/вече не е във форума/,понеже все имаха претенции им предложих да направят поне един кенеф на Тича на което и двамата отговориха -"Защо не?".А кенеф няма,а претенции дал Бог.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
РМС Варненски моряк
Контакти:

Мнениеот РМС Варненски моряк » 07 яну 2014 12:48

Здавейте съфорумници!!
Аз имам следното мнение по темата:
Не съм поддръжник на ръководството на отбора, решенията са негови, те отговарят за отбора, но и съм съгласен за неочакваните трансфери на наши доказани футболисти...
Отборът с Георги Иванов - Гонзо се представи много добре, дори и без тях имаме кой да ги замества, както отбора да се развива и да се стреми към трето - четвърто място, което е реална цел. За какво умувате? Двойка централни защитници Кирил Котев и Живко Атанасов, в халфовата линия ще липсва Жоро(защото той е един), но доста мачове минаха без него (когато беше контузен), а има кой да го замества от наличните футболисти, както и от очакваните за привличане. За нападението е нормално да продължим без Окоро, Дани Младенов... даже и без Симеон Райков, очакваме нови попълнения, а и във форма навлизат Бакари, Коконов, Божилов... така че обликът на отбора ще се запази, за това Гонзо прогнозира на пролет да бъдем по-силни! На вратата остана само Китанов и един юноша блед, но това не е фатално, предполагам ще бъде привлечен още един вратар. А нали искаме да се дава път на младите!
Съвременният футбол е и бизнес, а не само удоволствие, така че ръководството може би се коригира от последните години на консерватизъм спрямо трансферния пазар - за пример Литекс, Славия, Левски, ЦСКА, Лудогорец непрекъснато продават и купуват освежавайки своите отбори за по високи цели. Мисля че това е пътят към успеха!
Относно стадион Тича много приказки се изприказваха и няма да ги повтарям, само си спомнете темата за Варненските стадиони от лятото. Тук може би трябва да има яснота от общината и ръководството на отбора какво и кога планират да става, а то неминуемо ще се случи, защото лицензирането рано или късно ще ги задължи да подобрят терена и трибуните, а нали Гонзо и ръководството се целят в Евротурнирите.
Ако всичко това не се случи, значи се готви голяма промяна на собствеността на отбора още през лятото или догодина, можем само да гадаем, понеже няма информация от ръководството. Така ли е с феновете на други отбори като Левски, ЦСКА, пловдивските Ботев и Локомотив, а ние къде сме като фенове на отбора - само критикуваме, вижте какво става с отборите във фалитни кризи...къде е фен клубът на Черно море, къде е г-н Михайлов, нали те контактуват с ръководството, нека да проведат среща и да осветлят бъдещето на отбора.
Черно море е било преди нас, ще бъде и след нас!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 яну 2014 12:59

Не виждам защо се заяждате с greenpeak. Цифрите са си цифри, фактите -- факти. Какво е виновен човека, че клуба се е управлявал некадърно? Не само от ТИМ, разбира се.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 07 яну 2014 14:00

РМС Варненски моряк написа:Отборът с Георги Иванов - Гонзо се представи много добре, дори и без тях имаме кой да ги замества, както отбора да се развива и да се стреми към трето - четвърто място, което е реална цел. За какво умувате? Двойка централни защитници Кирил Котев и Живко Атанасов

За Котев вече стана дума и той е пред напускане. И аз да съм на негово място, да работя здраво през годината, да се раздавам на терена и за награда да ми предложат съкращаване на заплатата с 30% (каквито слухове се носят) - и аз ще си търся нов отбор.

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 07 яну 2014 14:05

Черно море маха още един от асовете

Още един от ключовите футболисти на Черно море може да напусне до дни. Близо до това да последва съдбата на Георги Илиев, Симеон Рай­ков и Александър Александров, които си тръгнаха от "Тича", е и Кирил Котев.

31-годишният бранител дойде в клуба през миналото лято и подпи­са за две години. Той обаче мо­же да стане поредният, кой­то разтрогва договора си в последните седмици.

Причината за масовото на­пускане на звездите е затяга­нето на бюджета. Ръковод­ството на варненци е предло­жило на играчите да намалят заплатите си с по 30 процен­та.

Голяма част от тях обаче не са се съгласили. В момента висящо е положението с Ки­рил Котев. Досега защитни­кът е получавал по 10 хиляди лева.
още по темата. През зимата отборът се раздели още с Росен Колев, Даниел Младенов и Емил Ми­хайлов.

От клуба вече са прове­ли разговори с бившия фут­болист на ЦСКА и Локо Пловдив от­носно занижаването на възнаграждението му. На този етап обаче той не е склонен да го направи.

Поради тази причина от ръководството са му дали възможност да си намери нов отбор. Ако това не се случи, то най-вероятно Котев ще приеме предложе­нието на моряците.

Със сигурност от "Тича" ще си тръгне и Стенли Окоро. Крилото взима една от най-високите заплати, но играта му не бе на ниво.

Затова мо­ряците са решили да го осво­бодят. През зимата отборът се раздели още с Росен Колев, Даниел Младенов и Емил Ми­хайлов.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2767159

Докога смята да продължава това шиб*но ръководство и докога, ВИЕ "фенчета" ще търпите??? Не мислите ли че е крайно време да се направи нещо по въпроса?? Продължавайте да слушате стрелеца, Жоро Илиев освободен заради принос, Александров и той, Райков бил резерва...сериозно ли се връзвате на този болния? Меси, Шави и Иниеста, Барса освобождава ли ги без пари, заради принос??? Да действаме сега, докато не е късно. Да искаме среща с ръководството или каквото и да е. Влезте в страницата - Обичам Черно Море! във фейсбук и да се организираме....

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 07 яну 2014 14:13

Някои от вас тук се карат за глупости и простотии, а в същото време и К.Котев е пред напускане. Сега някои експерти като стрелеца ще обясняват, 4е няма нищо фатално, ако това се слу4и. Казах ви отдавна - махнете си зелените о4илца и много по-леко и безболезнено ще приемате слу4ващото се...

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 07 яну 2014 14:42

Сега ще разберем какво е да си плебей,последните 10год.Мъките тепърва започват,връщаме се към добрите стари времена на Кеби,Асенов,Велмар и др.Ще се гушкаме 200,300 човека на стадиона и ще си спомняме мачовете в А група и Европа. :roll:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 07 яну 2014 15:04

Тези 200-300 човека сме истинските фенове на Черно море. Мен не ме притеснява изпадането изобщо (ще ходя на мачове и в областните групи), вълнува ме дали ще го има клуба въобще. След години наред акумулиране на загуби, собствениците се сетиха, че това не може да продължава повече. Евала за просветлението, трябва да си лауреат на Нобелова награда по икономика, за да го проумееш.

Върни се в “Черно море”