ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

HEATSEEKER
Контакти:

Re: ЧЕРНО МОРЕ - Лудогорец

Мнениеот HEATSEEKER » 26 авг 2013 19:16

mozart написа:
HEATSEEKER написа:
mozart написа:Това е любимият ми мач! Винаго го посещавам още от Б група! Прогноза за труден мач, както последните два, но мисля, че ще е тка до първия гол! Прогноза 0-3!

Каква ''Б'' група, ние играехме с ''Антибиотик-Лудогорец'', вие сте ''Разград 2000''
Иска ми се само едно, 3 мача подред всички ни разгромяват,после го усещат дълбоко да не казвам къде...и сега е така...3-4///''Лудогорец'' може да е най-добрият бг отбор -ФАКТ,иска ми се и след четвъртия мач да е така,,,,Помните ли миналия сезон , ако не беше съдийската аванта..тия нямаше да бият.

Всеки човек от Разград си припознава този Лудогорец за свой, както и феновете на Берое, Локомотив и Ботев Пд, Черноморец Бс, Дунав Рс, Спартак Пл, съвсем скоро и ЦСКА, няма да продължавам. Дори и да е така както казваш, балансът от мачовете по между ни е в наша полза, колкото и малко да са. На Тича не сме получавали още гол, а в следващия не виждам как ще получим... Успех все пак и нека по-добрият победи!

Мача започва от 0-0 , топката е кръгла,,,
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 26 авг 2013 19:25

HEATSEEKER написа:
mozart написа:
HEATSEEKER написа:
mozart написа:Това е любимият ми мач! Винаго го посещавам още от Б група! Прогноза за труден мач, както последните два, но мисля, че ще е тка до първия гол! Прогноза 0-3!

Каква ''Б'' група, ние играехме с ''Антибиотик-Лудогорец'', вие сте ''Разград 2000''
Иска ми се само едно, 3 мача подред всички ни разгромяват,после го усещат дълбоко да не казвам къде...и сега е така...3-4///''Лудогорец'' може да е най-добрият бг отбор -ФАКТ,иска ми се и след четвъртия мач да е така,,,,Помните ли миналия сезон , ако не беше съдийската аванта..тия нямаше да бият.

Всеки човек от Разград си припознава този Лудогорец за свой, както и феновете на Берое, Локомотив и Ботев Пд, Черноморец Бс, Дунав Рс, Спартак Пл, съвсем скоро и ЦСКА, няма да продължавам. Дори и да е така както казваш, балансът от мачовете по между ни е в наша полза, колкото и малко да са. На Тича не сме получавали още гол, а в следващия не виждам как ще получим... Успех все пак и нека по-добрият победи!

Мача започва от 0-0 , топката е кръгла,,,

Никой не е казал по-различно, само прогноза за края на мача!
Аз съм от Микре Юнайтед

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 26 авг 2013 19:47

Когато преди повече от 100 години, клубът е бил основан от момчетата живеели около църквата ''Свети Николай'', сякаш има нещо пророческо в това, че на този същият клуб ще му викат ''моряците'', дано на мача Св.Николай, както закриля моряците по моретата да помогне да победим представителите на най-бързо построения град в човешката история , градът построен от ''раз''-Разград
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 26 авг 2013 20:07

Определено големият ни проблем ще е десния бек, който и да играе пред него ще трябва да помага постоянно. Това ще отслаби атаката, но така или иначе едва ли ще атакуваме масирано и това няма да е проблем. Отново ще играем на контри и се надявам с малко късмет да вкараме, голямата ми надежда е във връщането на формата на капитана.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 21:57

Дани Абало, мн. добър!!!

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 26 авг 2013 22:04

greenpeak написа:Дани Абало, мн. добър!!!

Ти майтапиш ли се? Добре ще е за вас ако играе, ако ли не тогава сме 11:11
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 авг 2013 22:24

D.Georgiev написа:
greenpeak написа:Дани Абало, мн. добър!!!

Ти майтапиш ли се? Добре ще е за вас ако играе, ако ли не тогава сме 11:11

:mrgreen: !!!

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 27 авг 2013 09:44

Чуда се дали да не си сменя ника от rodman на incorrigible optimist :) До тук двата лагера фенове се хапехме кой е по-по-най-, с кратки включвания от други отбори, време е да погледнем в собствената си градинка... След изминалите шест кръга от триъгълника ФУТБОЛИСТИ-ТРЕНЬОР-ПРИВЪРЖЕНИЦИ май само ние феновете не сме си свършили работата :cry: Време е в събота поне за два часа да загърбим егото си и дремещия във всеки един от нас треньор-тактик-спец и МОЩНО И БЕЗРЕЗЕРВНО да подкрепим Отбора от трибуните на т.нар. стадион "Тича"!!!!!

Това е! Всъщност не - забравих САМО ЧЕРНО МОРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАПЕЙ!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 27 авг 2013 10:00

Не мога да разбера защо поради липсата на десен халф(крило) се стига до постоянни въртележки на терена...и то от години!Не е чак толкова сложно,по дяволите!
1.Дани Георгиев - десен полузащитник(игра такъв дълго време,има опит,във форма е,ще помага на десния бек,който и да е той).
2.Георги Илиев до Еденилсон.
3.Бекир зад Бакари.
4.Любимец No14 - тактическа смяна.

Върни се в “Черно море”