HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Последно - вие или топката сте ни направили шампиони?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Кировец написа:HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Не се прави на интересен , не те знам на колко годинки си , ама вземи малко почети
Кировец написа:HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Не се прави на интересен , не те знам на колко годинки си , ама вземи малко почети
Какво да чета бе? Правилата на ръгбито не ме интересуват...
HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Вземи прочети, колко пъти е заповядвано на ''Морето'' да бият рогатите, че да станете шампиони бе
BRF написа:Кролик написа:kijelmi написа:До какви времена ни докараха пернишките изроди, феновете на средняците и посредствените
отбори от цяла България да се упражняват върху името на най успелия български клуб.
Извинявам се ама мача е за ЦСКА този път 3-1.
Аууу, извинявай че дишаме въздуха на колоса ЦСКА. След като статистиката ви на Тича не е особено добра, не виждам защо да не я променим и в София. Ако не си гледал първите ни 2 мача от този сезон да ти кажа, че играта е предимно в половината на противника ни. Още не сме се отпушили с головете, ама защо пък да не е във вашата кошница![]()
А ти продължавай да се радваш на твоя отбор, така и трябва ! Само не подценявай и омаловажавай противника, че и вие сте на 2 петъка състав
Не останах с такова впечатление,гледайки ви мача с Черноморец,а и никога не сте се славили като отбор който вкарва много голове!Тъй,че споко,рутинна загуба на Армията!
Кировец написа:HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Кировец написа:HEATSEEKER написа:Топка е , всичко става.Точно вие да говорите против ''Морето'' ви е грях на душичките.Колкото пъти шампиони сме ви правили...Ей Богу неблагодарници...
Вземи прочети, колко пъти е заповядвано на ''Морето'' да бият рогатите, че да станете шампиони бе
Ти пък вземи прочети колко пъти е заповядано на Морето да се надупят на Герена, та Левски да станат шампиони...
Не ми се коментират хипотези...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта