Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое - Черно море - 21.04 - Неделя - 19.00

Мнениеот sandi74 » 16 апр 2013 22:30

KategorieC написа:
balgarin написа:
zeleni написа:По принцип рядко пиша, но този категориец ли е какво е, и без нуйда от точки ще паднете в ст з, и то ще е заради теб, ОБЕЩАНИЕ !

:) Категорията е бероец и в червата, има предвид че ще бием Локо Сф в Стара Загора.

Остави, мани-мани. Мисленето, а и писането са трудна част от живота на всеки :mrgreen:

Ум да ти зайде направо. :mrgreen:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 апр 2013 22:32

ShooterMan написа:Аз като казвам,че образователната система пропада...Вижте се МОН,какви ги бълвате бе :o

Недей така че пак ще заподскачат. :mrgreen: ;)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 апр 2013 23:35

Моряците без Сашо Александров в Стара Загора

16 април, 2013г. в 21:00ч. | Публикувано в: Водещи новини,Футбол,Черно море | Публикувано от: http://www.arenavarna.com
Треньорът на Черно море Георги Иванов няма да може да разчита на десния бек Сашо Александров за неделното гостуване на Берое в Стара Загора. Защитникът бе наказан с лишаване от състезателни права за 1 среща от Дисциплинарната комисия заради натрупани жълти картони. Срещу Черноморец той получи пети картон от началото на сезона.
Така като титуляр под Аязмото ще излезе Живко Атанасов, който вече свикна да бъде използван като десен краен бранител. В групата за мача пък ще бъде включен един измежду юношите Георги Радев и Слави Сталев.
След два почивни дни, утре моряците подновяват тренировки. Под въпрос за срещата с Берое са Коста Янев и Мирослав Манолов, а твърдо аут е Детелин Димитров.

:o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 апр 2013 07:49

Да вземеда пробва някой юноша, тоя Живко ще ни стъжни живота пак. Коста Янев ще се пенсионира преди да изиграе един мач за моряците :evil:.
А Миро добре му идва тази почивка, дано си врне формата като се възстанови.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 апр 2013 20:05

guglata написа:Да вземеда пробва някой юноша, тоя Живко ще ни стъжни живота пак. Коста Янев ще се пенсионира преди да изиграе един мач за моряците :evil:.
А Миро добре му идва тази почивка, дано си врне формата като се възстанови.

Ако кажеш кой да е този юноша,ще се обадя лично на Гонзо да го пусне! ;) То нали ако имаше кой,нямаше да пуска ЖиФкУ бе наш!Ама и ние сме едни ...Да бяхме послушали Мишо,какъв бек щеше да ни докара...еееееех какво да правим сега Мишо?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 17 апр 2013 21:13

Да си призная не съм гледал юношески мач от повече от две години и нямам представа, но като гледам какво играе господина и не мисля, че ще е по-зле...нашия.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 17 апр 2013 23:57

Е, нали уж се разбрахме да подкрепяме отбора в мачовете до края, а к'ва стана тя... И като го нахраним Живко или кой да е друг от "любимците" на Форума, какво? Ще им помогнем? Ще заиграят както на нас ни се иска? Друг път!
Отборът има потенциал и момчетата и треньора го показаха в последните четири срещи. Вътрешно съм убеден, че могат още...
Подкрепа до край!!! Само Черно море!!!!!!!
P.S. Заглавието на последната информация за клуба ни в ГОНГ е много подходяща и за нас, дискутиращите: "Решихме да не нагнетяваме напрежението"
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 апр 2013 17:01

Гледам ги сега Берое как играят срещу Славия и си мисля,че трудно ще вземем дори и точка в Неделя.Много бързо си подават,и този Крумов ще подлуди Комел,да не говорим за Дончо-Живко.Ако запазим вратата си суха първото може и да измъкнем нещо.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 18 апр 2013 17:36

ralimavridov написа:Гледам ги сега Берое как играят срещу Славия и си мисля,че трудно ще вземем дори и точка в Неделя.Много бързо си подават,и този Крумов ще подлуди Комел,да не говорим за Дончо-Живко.Ако запазим вратата си суха първото може и да измъкнем нещо.

...и аз заради това гледах мача и ми се струва, че доста добре играят берое и ще ни е трудно... дано да не се хвърлят здраво и да играят за купата, че ни трябва победа... и само с хиксове не става, трябва да бием :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 18 апр 2013 17:44

Берое направи много хубав мач срещу Славия.Много добър отбор са.Надявам се на това,че ще се пазят за реванша.Иска ми се да вярвам,че няма да загубим.Една точка не е кой знае какво,но все е нещо.Разбира се крайно време е да покажем характер,да си използваме късмета и да победим.

Върни се в “Черно море”