Черно море 2:1 Монтана - 10.04

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море - Монтана - 10.04 - Сряда - 17.00

Мнениеот rodman » 10 апр 2013 07:12

Добре де! Възможно е и аз да не съм добре и ако е така - нека санитарите ми помогнат ;) Сериозно - предстои важен мач (първият от десетте "финала"), а ние се занимаваме с теми неподходящи към момента :o
Селекции, кой к'во може или не, кой за селски дивизии... Хайде холан (hoop Holand hoop :) ), сега е момента да покажем кой колко обича отбора на сърцето си. Футболистите имат нужда от подкрепата ни! Останалото да го оставим за след ХХХ кръг...
Денят е работен, но всеки може да намери претекст да се измъкне по-рано от работа. Аз лично съм се уредил - обясних на шефа (спартаклия, но иначе разбран) и отивам на "Тича" или каквото е останало от него!!!
МОЩНО НА СТАДИОНА И САМО "ЧЕРНО МОРЕ"!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 10 апр 2013 10:12

.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:01, променено общо 1 път.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 10 апр 2013 12:34

Ако бием днес оставаме в А група твърдо.Ще вземем още 1-2 мача до края.
Ако не бием обаче както се базикахме в началото,то изпадането май май няма да е мираж.
Ние май още не осъзнаваме каква опасност е надвиснала над нас.Ако не бием днес,то ще се наложи да плащаме на съдий и да копуваме мачове,което не е в наш стил :mrgreen:
Казвам за мача 2:0 Жоро Илиев и новия

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 10 апр 2013 13:01

Успех ,Моряци :) 3 те точки са ви жизнено важни надявам се да ги вземете.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 10 апр 2013 14:29

Давайте линк колеги,къде мога да се насладя на предстоящата победа на любимият ми отбор.Май няма да го има по БГ телевизиите.Дано някой се сети да го пусне в нета.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 апр 2013 15:43

Такааа ... до днес бяха всичките Прически, Геновци, Гонзовци, Тимове, Армади, Пачковци, Мумута, Живковци, Сашковци, криви топки, разорани ниви, две тоалетни, природно осветление и други знайни и незнайни герои и фактори!!!
От днес остава само и единственото подкрепата на любимия ни отбор в битката ни за оцеляване!!!
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

King Just
Контакти:

Мнениеот King Just » 10 апр 2013 18:25

Браво на Гонзо! До колкото разбрах, смяната на Миро не е принудителна. Време му беше! Ако ще влиза в игра, да е от скамейката, докато не покаже, че отново може да бъде титуляр! Много го харесвам, но не е във форма. Изглежда, не изпълнява и треньорските разпореждания и си облече анцуга на бързо. Ако пък е сменен заради травма, това не променя мнението ми за него, а само махам плюса на Гонзо.

[offtopic]Ей така, да кажа, че според мен, характера на Гонзо ще го направи голям треньор и се надявам това да проличи докато все още е при нас.[/offtopic]

Имаме познал голмайсторите за Морето и то по ред ...
bianchi написа:2-0 Бергонси,Илиев

Някой знае ли, защо Идалго не беше в групата?
Към гледалите мача: какви са ви впечатленията за Брус Лий Конго - ще го бъде ли?
Последна промяна от King Just на 10 апр 2013 19:03, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 10 апр 2013 19:32

слаба игра... но важна победа :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Re: Черно море 2:1 Монтана - 10.04

Мнениеот ShooterMan » 10 апр 2013 20:04

Слаба игра.Може би продиктувана от напрежението.С това си обяснявам примерно пропуските на Божилов,които бяха наистина фрапантни.В защита също много грешки.Важни са 3-те точки.Добре,че е Жоро Илиев да прави разликите срещу подобни съперници,както го направи днес.Ето такива отигравания са границата между победата и загубата за Черно Море днес,защото нямаме достатъчно класни играчи.Камазола също игра много добре,мисля,че започва да напомня на себе си,а от както го прави и точките на отбора почнаха да се увеличават.Много слаба игра на Миро Манолов,каквото казах след Ботев го повтарям и днес,но с добавката,че Инканго,който влезе беше 2 пъти по-слаб и неориентиран.Логично и двамата бяха заменени.Много стабилна игра на Комел,това момче е просто железен защитник,железен бек,вярно,напред не помага,но не го преминават нито веднъж!Железен е словенеца!Знаете ли кое обаче ме вбеси днес?Момента в който Емо Луканов извика последната смяна,Капитанов!Това 21 годишно момче започна да подтичва към скамейката като ПЕНСИОНЕР!И той,и Паломино и Атанасов,като ПЕНСИОНЕРИ подтичваха...с НИКАКВО желание,Емо Луканов чак почна да им крещи и вместо Капитанов,пусна Атанасов.За мене тези и тримцата под ръчичка и аут.Може да вземат и Тошко Колев.Това е,играчи за Б група,юноши са ни Илиян и Тошко,но това е,не стават!Съжалявам!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Re: Черно море 2:1 Монтана - 10.04

Мнениеот ralimavridov » 10 апр 2013 20:05

Много важна победа.Честито на всички Моряци!Отиваме по-спокойни в Бургас и дано да не загубим!

Върни се в “Черно море”