Лудогорец 2 - 0 Черно море (FT)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Re: Лудогорец - Черно море|16 кръг|Неделя, 3 март|18:00ч|

Мнениеот dickinson » 27 фев 2013 12:29

зеленобелия написа:
cristely написа:Не знам колко са милионите на Домузчиев, но може и да са на привършване. Администрацията на БМФ трябва да изчисти всички отпуски до август. Дали БМФ вече не е сложено на тезгяха? Бъдещето ще покаже.

П.С. За БМФ, а и за Варна това е добрия вариант - дружеството да бъде продадено на някой, който разбира от корабоплаване и го вдигне на крака, защото в момента състоянието му е много зле и то благодарение управлението на сегашния собственик. За града ще е много по-добре фирмата да е печеливша и в цветущо състояние. Както се казва, ха дано!

БМФ беше много печелившо докато се появиха Станишев и Първанов,които харизаха корабоплаването на крадеца -Домусчиев.Колко са взели само те си знаят,но от близо 100 кораба сега са по малко от 20.За 4 години Домуса е продал около 80 кораба за скраб.Така една от най печелившите фирми на Варна се срина благодарение на управниците на стогодишната партия.

Много ми е любопитно как така ТИМ се разминаха с БМФ , а го взе Домусчиев. То е ясно че е дал пари на Станишев и Първанов, не че и ТИМ нямаше да дадат.Каква е вашата версия

Иначе за мача, мъжки двубой и който вкара първи взема голямо предимство, жалко ако е 1:1 за София, по добре единия отбор да победи

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 27 фев 2013 12:30

Без да съм гледал нито една контрола по явни причини,вече си имам изградено мнение относно това което ще играем в Разград.Някои плюят че играем бавно със задържане на топката/излишно според тях/.Но има едно нещо,което се нарича контрол на темпото на игра.Когато играеш срещу бързо разиграващ топката отбор като Разград,има два начина на противодействие.Единият е т.н. висока преса,т.е. топката да се държи максимално далече от нашата врата и да принуждаваме халфовете на противника да грешат и да хвърлят дълги пасове/кето не е тяхната игра/.Другото е да задържаме максимално добре топката/с връщане назад,безсмислени разигравания и други/с цел изнервяне на противника и убиване темпото на играта.Четейки какво сте видяли,разбирам че Гонзо подготвя именно такава тактика срещу Лудогорец.Далеч от нашата врата,с постоянна заплаха от опасна атака,или контра при открадната топка в близост до тяхната врата.Дали ще се получи?Нямам си идея,защото все пак това е футбол и когато почне мача,остава да се молим нещата да вървят така както ги искаме ние,а не противника.Но да си мислим че Лудогорец са слаб отбор,значи да допуснем огромна грешка.Относно състава-дали да играе Тошко,или Райков,съм на мнение че вариант едно-налагане на преса в половината на противника ще накара Гонзо да пусне Тошко,поради факта че Райков от една страна не е добре подготвен,от друга по принцип най слабото място на Райков е играта без топка,когато тя е притежание на противниковият отбор.Аз бих заложил на това че Гонзо ще пусне Токо титуляр в ляво,освен ако не реши да излезе с Паломино там.Божилов ще е твърд титуляр,именно заради уменията да задържа топката,когато се налага.А дали ще вкараме гол?С показаното през зимната подготовка,по скоро НЕ,но и именно благодарение на тази подготовка Гонзо би трябвало да заложи на Тошко,поради факта че е голмайстора на подготовката и Миро,заради непримиримата си игра в двете фази.А Идалго е голям коз,дори и поради факта че ще ангажира техният ляв бек да си пази зоната,поради страх от определено по голямата класа на испанеца.Това е и шанса да има по малко напрежение върху Живко,защото в противен случай,ще видите какво е да нямаме бек на позиция срещу силно играещо крило.Надявам се всичко подготвено от Гонзо да сработи и да не загубим този мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 27 фев 2013 14:17

dickinson написа:
зеленобелия написа:
cristely написа:Не знам колко са милионите на Домузчиев, но може и да са на привършване. Администрацията на БМФ трябва да изчисти всички отпуски до август. Дали БМФ вече не е сложено на тезгяха? Бъдещето ще покаже.

П.С. За БМФ, а и за Варна това е добрия вариант - дружеството да бъде продадено на някой, който разбира от корабоплаване и го вдигне на крака, защото в момента състоянието му е много зле и то благодарение управлението на сегашния собственик. За града ще е много по-добре фирмата да е печеливша и в цветущо състояние. Както се казва, ха дано!

БМФ беше много печелившо докато се появиха Станишев и Първанов,които харизаха корабоплаването на крадеца -Домусчиев.Колко са взели само те си знаят,но от близо 100 кораба сега са по малко от 20.За 4 години Домуса е продал около 80 кораба за скраб.Така една от най печелившите фирми на Варна се срина благодарение на управниците на стогодишната партия.

Много ми е любопитно как така ТИМ се разминаха с БМФ , а го взе Домусчиев. То е ясно че е дал пари на Станишев и Първанов, не че и ТИМ нямаше да дадат.Каква е вашата версия

Иначе за мача, мъжки двубой и който вкара първи взема голямо предимство, жалко ако е 1:1 за София, по добре единия отбор да победи

Схемата е сложна,но в момента БМФ е собственост по документи на Домусчиев,с кредит от над 10 млн.лв от ЦКБ. ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 фев 2013 14:46

fraport написа:
tsonpen написа:Въпросните документи са известни от преди повече от 10 години, когато въпросният сайт не съществуваше. Няма значение къде са публикувани, те са факт. Определено е имало бизнес отношения между ТИМ и Бойко. Но това не е толкова важно и няма връзка с темата. Вие се запънахте да спорите по това и ваш човек си изсмука от пръстите някаква си негова теория. Защото собствениците ви са чисти като момина сълза и се нахвърляте върху собственика на Лудогорец. Но го правите без факти.
А на оня "неселяк" с протимаджийския ник "фрапорт" не би трябвало да отговарям. Не пиши наизуст за мен, не си особено близо до целта.

Абе ти си бил истински Разградски уикилийкс бе момче ! Нещо друго интересно за казване да имаш ....слушаме те и след това може да изчезваш !
А Фрапорт съвсем не е протимаджийския ник . Фрапорт е немска фирма която концесионира много летища в Европа ,включае и тези във Варна и Бургас .
Ето ти и сайт на компанията http://www.fraport.com
Виждаш ли сега защо не искам '' да вземам акъл от такъв Разградски капацитет като теб '' .По добре замълчи и научи нещо от по-просветените .Ще ти е полезно за живота .

Аз ти написах, че си в грешна посока, но явно не вдяваш. Обръщаш се неточно към мен и си тръгнал да ме учиш кои били Фрапорт :mrgreen: А кой стои зад тяхната марка в България и концесията на морските летища? Може би няма връзка, че реално това са ТИМ! Точната дума е параван.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 фев 2013 14:53

ralimavridov написа:Схемата е сложна,но в момента БМФ е собственост по документи на Домусчиев,с кредит от над 10 млн.лв от ЦКБ. ;)

Интересно предположение :) Не им знам подробностите на БМФ, но мога да се обзаложа, че за 10 млн. лева не може да се купи и четвъртинка нов кораб от тези с които оперират! :)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 фев 2013 15:21

Готвача написа: Но има едно нещо,което се нарича контрол на темпото на игра.Когато играеш срещу бързо разиграващ топката отбор като Разград,има два начина на противодействие.Единият е т.н. висока преса,т.е. топката да се държи максимално далече от нашата врата и да принуждаваме халфовете на противника да грешат и да хвърлят дълги пасове/кето не е тяхната игра/.Другото е да задържаме максимално добре топката/с връщане назад,безсмислени разигравания и други/с цел изнервяне на противника и убиване темпото на играта. Това е и шанса да има по малко напрежение върху Живко,защото в противен случай,ще видите какво е да нямаме бек на позиция срещу силно играещо крило.Надявам се всичко подготвено от Гонзо да сработи и да не загубим този мач.

Интересен коментар, явно добре следиш отобра си, за което те поздравявам.Така както си написал мисля че нито едното нито другото няма как да се получи. Първо незнам Лудогорец да играе с дълги пасове, всичко е по земя , нещо като ветрило защото нападаме с 6-7 човека едновременно...иначе ако я умеете постоянната преса и то зонова, както я владееха нашите съперници в Испания може и да се получи...Втория ти вариант -също не виждам как ще се получи , защото незнам някой в Разград в това число Левски и ЦСКА да владее дълго топката, точно поради нашата активна преса !
Иначе ако се приложат тези варианти може да имате успех, просто казвам че е малко вероятно. По скоро някаква колективна грешка -вратар - защита да доведе до гол, обикновено правим по една на мач , така че има вероятност да падне гол във ваша полза !
Тоя Живко Атанасов ли ще ви е десен бек ?? Ако е той ще има тежки мигове срещу Минев и Миро Иванов, дано да играе , ще ни бъде в плюс ;)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 27 фев 2013 15:41

tsonpen написа:
ralimavridov написа:Схемата е сложна,но в момента БМФ е собственост по документи на Домусчиев,с кредит от над 10 млн.лв от ЦКБ. ;)

Интересно предположение :) Не им знам подробностите на БМФ, но мога да се обзаложа, че за 10 млн. лева не може да се купи и четвъртинка нов кораб от тези с които оперират! :)

"Алма Тур" също имаше активи за стотици милиони из целия свят,но това не попречи ЦКБ да вземат всичко с отпуснат кредит за само 26млн лв.

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 27 фев 2013 15:53

tsonpen написа:

Ключовата дума - "оперират", си я доловил. Въпросът е колко активно оперират, защото ако не е много и 10 млн. може да "потопят" скъпите четвъртинки. Както ти го е казал и рали. :)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 фев 2013 16:05

Ralimavridov & Varnauser,
Тонът ви е добър, но навлизаме в специфична материя, а не е тук мястото. За себе си не се чувствам достатъчно подготвен да коментирам по-дълбоко. Само отразих очевидното несъответствие в размера на посочения заем и активите, които трябва да има БМФ. Между другото, годишният бюджет на Лудогорец втора поредна година е около 10 милиона лева.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 27 фев 2013 16:06

Абе не виждам какво сте го подхванали Домусчиев.....той има силно диверсифициран бизнес, и ако от едното място губи, от друго печели....сам си го е казвал многократно !!
Що се отнася за кредита, винаги може да го покрие само с един кораб, това е ясно !

Бизнеса му е ясно от къде прозихожда, баща му и майка му не са случайни хора е социалистическа България , и онази приказка за бермудите и Илиянци, е същита...но за мен няма значение - щом прави нещо хубаво за Лудогорец ще го уважавам и ценя !

Хубаво е обаче да се направи и някакъв местен консорциум от фирми (например местните фирми които спонсорират сега отбора) , че ако си вземе шапката да имаме някакъв резервен вариант, но си мисля докато Сашо Морския - Александър Александров е там, в Лудогорец, не се очертават някакви апокалиптични картини !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Черно море”