Мнениеот Готвача » 27 фев 2013 12:30
Без да съм гледал нито една контрола по явни причини,вече си имам изградено мнение относно това което ще играем в Разград.Някои плюят че играем бавно със задържане на топката/излишно според тях/.Но има едно нещо,което се нарича контрол на темпото на игра.Когато играеш срещу бързо разиграващ топката отбор като Разград,има два начина на противодействие.Единият е т.н. висока преса,т.е. топката да се държи максимално далече от нашата врата и да принуждаваме халфовете на противника да грешат и да хвърлят дълги пасове/кето не е тяхната игра/.Другото е да задържаме максимално добре топката/с връщане назад,безсмислени разигравания и други/с цел изнервяне на противника и убиване темпото на играта.Четейки какво сте видяли,разбирам че Гонзо подготвя именно такава тактика срещу Лудогорец.Далеч от нашата врата,с постоянна заплаха от опасна атака,или контра при открадната топка в близост до тяхната врата.Дали ще се получи?Нямам си идея,защото все пак това е футбол и когато почне мача,остава да се молим нещата да вървят така както ги искаме ние,а не противника.Но да си мислим че Лудогорец са слаб отбор,значи да допуснем огромна грешка.Относно състава-дали да играе Тошко,или Райков,съм на мнение че вариант едно-налагане на преса в половината на противника ще накара Гонзо да пусне Тошко,поради факта че Райков от една страна не е добре подготвен,от друга по принцип най слабото място на Райков е играта без топка,когато тя е притежание на противниковият отбор.Аз бих заложил на това че Гонзо ще пусне Токо титуляр в ляво,освен ако не реши да излезе с Паломино там.Божилов ще е твърд титуляр,именно заради уменията да задържа топката,когато се налага.А дали ще вкараме гол?С показаното през зимната подготовка,по скоро НЕ,но и именно благодарение на тази подготовка Гонзо би трябвало да заложи на Тошко,поради факта че е голмайстора на подготовката и Миро,заради непримиримата си игра в двете фази.А Идалго е голям коз,дори и поради факта че ще ангажира техният ляв бек да си пази зоната,поради страх от определено по голямата класа на испанеца.Това е и шанса да има по малко напрежение върху Живко,защото в противен случай,ще видите какво е да нямаме бек на позиция срещу силно играещо крило.Надявам се всичко подготвено от Гонзо да сработи и да не загубим този мач.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"