Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ботев Вр - Черно Море,неделя,14:00ч.
Няма да си сам!Уверявам те,че всички отиваме за това.Изобщо НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА каква настройка имат за мача,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА,че искат да бият и бла бла,отивам там,за да ги псувам,а при смените им и да ги замервам със семки и каквото имам там.Нон-стоп 90 минути псуване на тези боклуци и Зафето(ако реши да не си подава оставката).Тежко им,но или ще се махант доброволно,или ще ги махне публиката-с псувни и хвърлени по главите им предмети!След като опозориха юбилея те НЯМАТ място на Тича и ден повече.Не ми пука с кого играят,какъв мач и т.н.,до напускането на всеки един от тези боклуци ще ги псувам още като пипат топката.Може да си заминат някои,да останат други,ще ги псувам и тях докато си заминат.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
МАРТ 2010 !!!!! Загубата за Купата на 1/4 финала в Каварна беше началото на падението на този отбор !! От тогава нищо не върви .Убеден съм ,че бахме ли взели тогава този мач ,щяхме да сме с купата .Имаше един сериозен отбор тогава и това беше Берое .И след 3-то място през 2009 ,една купа щеше да ни приляга .От тогава на сам с всеки изминал сезон се свличаме надолу ,и ако не се вземат мерки ще затънем в посредствеността !!!
И без да чувам изказвания от типа '' Който щял да ходи да псува ,по добре да не идвал на стадиона '' . НЯМА ТАКЪВ СРАМ ,ЧЕСТА НА ВАРНА УНИЗЕНА ОТ МОНТАНЦИ ,ГОЦЕ ДЕЛЧЕВЦИ ,ВРАЧАНИ ,ЛОВЕШКИ И ДРУГИ СЕЛЯЦИ .ДА НИ НАРИЧАТ КАНДИДАТ ЗА Б ГРУПА !!!1 СРАМ !!!!ВСИЧКИ НА СТАДИОНА ДА ПЛЮЕМ ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ ,ЩЕ ИМ СТЪЖНИМ КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА К * РВИТЕ !
-
За мача Ч.море-Левски не се притеснявайте. За да не Ви разваляме празника ще играем с резерви и юноши и ще паднем минимално. Нещо като 2-1 например. Така и малко поне ще падне напрежението при Вас 

-
- Контакти:
Основния герой от Каварна е още в отбора-Божилов,който там в редовното време изпусна 2 чисти гола.Но там ни закопа Прическата-профила му - помощник,водил деца,тотален аматьор,смешник и половина.Всеки следващ имаше такъв профил - Генов и Зафиров - помощници,деца тренирали.Това е причината Черно Море да пропада игрово и футболно,Ботев Вр по-добри играчи ли имат?Смях,дори и резерви няма да са при нас техните,но имат треньор,а ние нямаме.Смешниците от ТИМ се ежат на Вуцов,но ако бяха взели Вуцов мога да кажа,че щяхме да сме съвсем друг отбор.Добре,заклеймен е справедливо,но намерете АДЕКВАТНО решение тогава бе кретени?От години навън падаме така левашки,примерно Косата така падна в Своге барабар с Кривия още,после Пирин,все така с по 1:0,левашки,или 2:1....това е АМАТЬОРЩИНА и изцяло вина на треньора-аматьор.Не знам колко години още трябва да губим тъй,за да го разберат....че без треньор не става!Истински треньор.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
blue_lagoon написа:За мача Ч.море-Левски не се притеснявайте. За да не Ви разваляме празника ще играем с резерви и юноши и ще паднем минимално. Нещо като 2-1 например. Така и малко поне ще падне напрежението при Вас
Не това е проблемът !!! Някаква минимална победа над Левски .Ние победи над Левски сме виждали и то разгромни !!!!! Тук не говорим за това ,а за профила на отбора .Ако ще и 10 гола да вкарат няма да си променя мнението за тях .Трябва да се мисли по глобално ! За стила ,цялостния профил на отбора .Тези мачове за купата не ни трябват .Аз лично този турнир не го уважавам ! Истината е първенството .
ShooterMan написа:Основния герой от Каварна е още в отбора-Божилов,който там в редовното време изпусна 2 чисти гола.Но там ни закопа Прическата-профила му - помощник,водил деца,тотален аматьор,смешник и половина.Всеки следващ имаше такъв профил - Генов и Зафиров - помощници,деца тренирали.Това е причината Черно Море да пропада игрово и футболно,Ботев Вр по-добри играчи ли имат?Смях,дори и резерви няма да са при нас техните,но имат треньор,а ние нямаме.Смешниците от ТИМ се ежат на Вуцов,но ако бяха взели Вуцов мога да кажа,че щяхме да сме съвсем друг отбор.Добре,заклеймен е справедливо,но намерете АДЕКВАТНО решение тогава бе кретени?От години навън падаме така левашки,примерно Косата така падна в Своге барабар с Кривия още,после Пирин,все така с по 1:0,левашки,или 2:1....това е АМАТЬОРЩИНА и изцяло вина на треньора-аматьор.Не знам колко години още трябва да губим тъй,за да го разберат....че без треньор не става!Истински треньор.
Божилов не го използват правилно .Това момче задържа добре топката и трябва да играе зад един добър централен нападател .Да му сваля топките след въздушни единоборства ,където е силен .Но тъпият Генов и Зафиров го слагат много напред където не му е силата
-
- Контакти:
Предпочитам зад един добър централен нападател да имаме един витуозен плеймейкър,който да движи играта и да прави шоу с пасове и комбинации.Високи топки - такъв селски футбол не му трябва,гледахме го при Прическата.И аз мислех,че Божилов ще си пасне с Миро или Паломино,но уви,точно обратното излезе.Може да задържа добре,но нищо повече от това.Колко са головете му с глава?1-ЕДИН,което доказва,че и с глава не е нещо особено.Просто посредственяк.
Не мога да си намеря място от срам . А тези некадърници с заплати от по 10 000 лева не им пука за Черно Море .Росен Колев щял пеша да си ходи .После ще се качи на BMW -то си за 100 000 лв и 2 месеца ще яде и ще пие и по жени ще ходи ,а ние си хабим нервите за тези мръсни K*РВИ !
КАЗВАМ ВИ НА 15-ТИ ВСИЧКИ В ЕДНО '' ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЧЕРНО МОРЕ '' !!! АЗ СЕДЯ ЗАД СКАМЕЙКАТА НА ГОСТИТЕ .СЪБИРАМЕ СЕ ТАМ КОЛКОТО СМЕ И ЦЯЛ МАЧ НЕ СПИРАМЕ .ПРИ ВСЯКО ДОКОСВАНЕ НА ТОПКАТА ОТ ГОРЕСПОМЕНАТИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ МОЩНО '' УУУУУУУУУ''.......................КОЙ Е ЗА ?