Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черноморец - Черно море (8 април, 13.30)
Някой към Бургас със кола ще ходи ли ако да нека да пише ,че много ми се ходи,а нямам 12 кинта за екскурзията ...
Mourinio написа:Бира и пържена цаца
..., а за десерт еклер.

[offtopic]Ти пръв почна.

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
ntodorov написа:Mourinio написа:Бира и пържена цаца
..., а за десерт еклер.![]()
[offtopic]Ти пръв почна.[/offtopic]
С бирата вървят 2неща: цаца и картофи но не и еклер за десерт

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Големия капан в Морската градина. 11:30. Заповядайте на по бира, водка, шкембе и кой каквото му душа иска.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Големия капан в Морската градина. 11:30. Заповядайте на по бира, водка, шкембе и кой каквото му душа иска.
Стига ме дразнете бе

[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Паломино пропуска дербито на "Лазур"
Тежък удар получи треньорът на Черно море Стефан Генов преди гостуването на Черноморец, пише "Тема Спорт".
Мачът на "Лазур" е утре от 13:30 часа и ще бъде предаван пряко no ТВ7. В него той няма да може да използва венесуелския нападател Хермес Паломино. Той е получил контузия и отпада от сметките на Генов. Все още не е ясно дали треньорът ще може поне за малко да ползва Дончо Атанасов. Лявото крило със сигурност няма да се появи в стартовия състав. След вчерашното занимание на моряците треньорът отсече, че няма да рискува здравето му.
"И при най-малък риск за него ще го оставя във Варна", каза Генов. Атанасов не игра в последните три мача на тима заради контузия. В началото на седмицата той започна да се готви на облекчен режим, а вчера се включи за десетина минути в двустранната игра на моряците. Стефан Генов ще реши днес дали да го вземе в групата за визитата на "Лазур". "Все пак Дончо три седмици бе извън строя. Нужно му е време, преди да влезе във форма. Няма да играе, ако не е готов на 100%", обясниха от щаба на варненци.
Тежък удар получи треньорът на Черно море Стефан Генов преди гостуването на Черноморец, пише "Тема Спорт".
Мачът на "Лазур" е утре от 13:30 часа и ще бъде предаван пряко no ТВ7. В него той няма да може да използва венесуелския нападател Хермес Паломино. Той е получил контузия и отпада от сметките на Генов. Все още не е ясно дали треньорът ще може поне за малко да ползва Дончо Атанасов. Лявото крило със сигурност няма да се появи в стартовия състав. След вчерашното занимание на моряците треньорът отсече, че няма да рискува здравето му.
"И при най-малък риск за него ще го оставя във Варна", каза Генов. Атанасов не игра в последните три мача на тима заради контузия. В началото на седмицата той започна да се готви на облекчен режим, а вчера се включи за десетина минути в двустранната игра на моряците. Стефан Генов ще реши днес дали да го вземе в групата за визитата на "Лазур". "Все пак Дончо три седмици бе извън строя. Нужно му е време, преди да влезе във форма. Няма да играе, ако не е готов на 100%", обясниха от щаба на варненци.
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Твърде оптимистично ли е да си мисля, че Виктор Митев би могъл да започне като ляво крило?
yavorescu написа:Твърде оптимистично ли е да си мисля, че Виктор Митев би могъл да започне като ляво крило?
По-скоро да пусне малкия в ляво в дясно Сашо а на бека Живко Атанасов, има и друг вариант Румбата на лявото крило или Капитанов иска ми се да играе и Митев но до сега има 10 мин едва ли ще почне титуляр.
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Моряци,някой ще бъде ли на среща с фенове на "акулите"? Аз съм в Бургас от петък и по други задачи.
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
KIL написа:Моряци,някой ще бъде ли на среща с фенове на "акулите"? Аз съм в Бургас от петък и по други задачи.
Аз съм там КIL.

Утре те чакаме. Знаеш къде. Чакаме и други моряци.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.