Миньор Пк - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Миньор Пк - Черно море
Разбирам, че тия коментатори са аматьори, ама много идиотски изкавания бе ... И аз пускам мутето... 

-
- Контакти:
Остави идиотските изказвания. Не може да наемаш за коментатори хора с говорни дефекти!
Страшна подигравка със зрителите/слушателите.
Страшна подигравка със зрителите/слушателите.
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!
Ф.К.Ч.М.
Ф.К.Ч.М.
Clarion написа:50% от положенията си ли трябваше да вкарваме?!?!
Поне
не знам, според мен миньор явно много са им дошли два мача за няколко дни.... смешно жалки изглеждаха през първото полувреме, а ние не вярвам чак така да мачкваме в перник, ако няма умора в миньорци.. все пак важното е да си вземем мача, иначе ще е голямо издънка и засега поне играем много добре.... петър денчев обаче ме дразни с това бавене на играта 

Clarion написа:мисля, че Божилов трябва да последва Паломино ... или поне да гледа Миро или Дончо как играят в атака и как стрелят
Божилката не трябва да е дори в групата.
Засега добре стоим като постройка,ама тия коментатори да не са ге*ове наистина???
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Clarion написа:мисля, че Божилов трябва да последва Паломино ... или поне да гледа Миро или Дончо как играят в атака и как стрелят
Оставете го Божилов, и сега и предните мачове игра добре момчето,бори се старае се.
Аз от Германия къде мога да го гледам?Само в лайвспорт ли?
Точно от Божилов тръгнаха 2-3 опасни атаки, в този стил на игра на отбора му е силата да не връща назад , а да поема обръща се и подава на някой.
Добре играят нашите, но трябва втори гол да се успокоят .. пък после може и трети.
Добре играят нашите, но трябва втори гол да се успокоят .. пък после може и трети.
Последна промяна от guglata на 17 мар 2012 16:27, променено общо 1 път.
ogrizko написа:не знам, според мен миньор явно много са им дошли два мача за няколко дни.... смешно жалки изглеждаха през първото полувреме, а ние не вярвам чак така да мачкваме в перник, ако няма умора в миньорци.. все пак важното е да си вземем мача, иначе ще е голямо издънка и засега поне играем много добре.... петър денчев обаче ме дразни с това бавене на играта
Момчето има Рожден Ден остави го, явно не иска да допуска гол

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]