СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот iskrichka » 30 мар 2010 15:48

Виц от "Шоуто на Слави":
Коментатор по време на мача Манчестър Юнайтед - Евертън:
И сега Бербатов минава през един, втори! трети!! защитник на гостите, навлиза остро в наказателното поле, излиза очи в очи с вратяра, финтира го! Остава сам срещу празната врата...ии..!!!! АБЕ НЯМА ЛИ КОЙ ДА МУ ПОДАДЕ ТОПКАТА!??!!?
:) :) :) :) :)
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 30 мар 2010 18:50

Нов модератор-черноморец ще имаме ли,и въобще какво правим по въпроса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 01 апр 2010 12:03

Мене изберете за модератор! :) Аз като се напия най-много да ви банна всичките! Особенно след мач като почнете да коментирате кой кво не напрайл! АБСОЛЮТНО БЕЗМИСЛЕНО!!! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 02 апр 2010 01:10

Как мина срещата в Албата? 8-)
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 апр 2010 11:17

Аз до последно се чудех дали да не дойда, ама поне не съм казал предварително, че ще... кои се оказаха най-сериозните ? :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 02 апр 2010 22:54

за сега преинсталираха ми уиндолса от XP със 7-ца,и сам отново в играта но има още върху какво да се работи,как да си вкарам програми бре пичове че много се напихме и не мога да вдяна нещо каква е схемата,някой ако има идеи да казва и със здраве на всички :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 03 апр 2010 03:59

След около 2 седмици ще направим нова среща, този път се надавам, по - масова :) и няма да бъде след някой мач, а при всички случаи преди :D
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!

Потребителски аватар
Andy1
Контакти:

Мнениеот Andy1 » 03 апр 2010 05:53

iskrichka написа:След около 2 седмици ще направим нова среща, този път се надавам, по - масова :) и няма да бъде след някой мач, а при всички случаи преди :D

Аз пък лично искам да се запозная с теб! :oops: Или най-малкото да получа визуална представа за теб онлайн! :)
О-О-О ПИЯ И ПЕЯ,О-О-О ЗА ТЕБ ЖИВЕЯ...ЗА ВАС МОРЯЦИ ЖИВЕЕМ,ОЩЕ ОТ МАЛКИ ДЕЦА,ЗА ВАС ЩЕ ПИЕМ И ПЕЕМ,И ТАКА ЧАК ДО СМЪРТА!!!

Потребителски аватар
iskrichka
Контакти:

Мнениеот iskrichka » 03 апр 2010 12:30

Andy1 написа:
iskrichka написа:След около 2 седмици ще направим нова среща, този път се надавам, по - масова :) и няма да бъде след някой мач, а при всички случаи преди :D

Аз пък лично искам да се запозная с теб! :oops: Или най-малкото да получа визуална представа за теб онлайн! :)

хах, среща в mIRC-a? :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 03 апр 2010 16:56

зеления написа:Гледате ли Дузпоко Сф.? Дали левскарите, които са много "принципни" няма да сменят съдийската комисия? ;) Да, ама не. Гарван гарвану око не вади. Нали догодина дузпите ще им легнат!

Те тез локото са само за турнирни мачове - имат много добра резултатност от дузпите :mrgreen:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Върни се в “Черно море”