Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Зимна подготовка 2013/2014 - Контроли,Трансфери,Спекулации

Мнениеот зеления » 16 фев 2014 16:55

ebvkoko10 написа:ЗА ВСИЧКИ ВСЕ ОЩЕ НЕРАЗБРАЛИ:
Догодина(независимо в коя група)ще играем с юношите и само с юношите!Няма Гонзо,няма Венков,к'ви 5 лева!Единият му липсвал Окоро,другият бленува за Бакалов,третият крила му се приискали!Нищо не ни трябва,щом ще е за един ПОЛУсезон!Ако Ловеч бият Берое - повечето от младите трябва да получат своя шанс (и то като ТИТУЛЯРИ)!

Ти на колко си години, бе? По голяма глупост скоро не бях чел. :(
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 16 фев 2014 20:04

зеления написа:
Догодина(независимо в коя група)ще играем с юношите и само с юношите!Няма Гонзо,няма Венков,к'ви 5 лева!Единият му липсвал Окоро,другият бленува за Бакалов,третият крила му се приискали!Нищо не ни трябва,щом ще е за един ПОЛУсезон!Ако Ловеч бият Берое - повечето от младите трябва да получат своя шанс (и то като ТИТУЛЯРИ)!

]На 39 г.В съзнателния си живот съм изтървал 3 домакински мача на ЧМ и малко повече гостувания.
Що, ти на колко си? Или по-добре не ми отговаряй,че заприлича на свалка...По точно ми обясни кое е ''глупавото'',което така те е възмутило.
Какво очакваш от следващия сезон?Гонзо с дългосрочен договор?Котев,Венков,Бакари и Божилов - остават?Нова и качествена селекция?
Хайде да влезем малко в час,а?Ако започнем в А група - борбата за спасение ще е трудна.
Ако тръгнем от ''В'' - борбата за влизане ще е още по-трудна.И в двата случая ще ни трябват играчи с опит(дори и минимален).И това не са нито Окоро,нито Д.Бакалов...

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 16 фев 2014 20:51

ebvkoko10 написа:
зеления написа:

]На 39 г.В съзнателния си живот съм изтървал 3 домакински мача на ЧМ и малко повече гостувания.
Що, ти на колко си? Или по-добре не ми отговаряй,че заприлича на свалка...По точно ми обясни кое е ''глупавото'',което така те е възмутило.
Какво очакваш от следващия сезон?Гонзо с дългосрочен договор?Котев,Венков,Бакари и Божилов - остават?Нова и качествена селекция?
Хайде да влезем малко в час,а?Ако започнем в А група - борбата за спасение ще е трудна.
Ако тръгнем от ''В'' - борбата за влизане ще е още по-трудна.И в двата случая ще ни трябват играчи с опит(дори и минимален).И това не са нито Окоро,нито Д.Бакалов...

Ами ти сам си отговори: "Ако започнем в А група - борбата за спасение ще е трудна.
Ако тръгнем от ''В'' - борбата за влизане ще е още по-трудна.И в двата случая ще ни трябват играчи с опит(дори и минимален)."
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ebvkoko10
Контакти:

Мнениеот ebvkoko10 » 17 фев 2014 09:06

Именно!Точно сега е времето юношите да натрупат опит и самочувствие,защото догодина сегашните ''титуляри'' няма да ги има.Другия вариант е да връщаме Детелин и Симеонов от Добруджа.Но не се знае дали въобще ще искат.А и дали ще имаме финансов ресурс за това.

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 21 фев 2014 15:33

Лелее тия наще юноши моите уважения,но не искам да ги виждам даже с екип на Левски :mrgreen:
Бива да си неможещ,но днес цял мач Бекир неможе да спре топката да се заварти да подаде да напредне...само с едно докосване и спорни пасове.Гледат да се отърват от топката възможно най-бързо
Това другото момче 28 номер дето влезе,неможеше просто да играе по зле.Чесно незнам спира топката и тя на 2 метра отскача..айде можем да го оправдаем-селски мач,1ви мач 17 годишен..Да не пропуснем и другия статист 99 номер.От тоз и от Бекир няма да станат футболисти помнете ми думата.

Имаме Един Котев,един Венков,Бакари и отчасти Божилов.ДАниел отчасти и отчасти Еденилсон.ТОва ни е отбора.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 фев 2014 13:47

Добро попълнение,мисля...
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1224193
Изображение
Сашко май е към своето приключване при нас...

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 26 фев 2014 14:16

ralimavridov написа:Добро попълнение,мисля...
Изображение

Колега, малка незна4ителна подробност - Сашко играе в дясно, а този у лево :oops: Нещо си се разсеял и не си обърнал внимание :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 26 фев 2014 14:34

black sea написа:
ralimavridov написа:Добро попълнение,мисля...
Изображение

Колега, малка незна4ителна подробност - Сашко играе в дясно, а този у лево :oops: Нещо си се разсеял и не си обърнал внимание :lol:

+1. Само едно не мога да разбера - защо трупаме леви халфове като с десните крила сме гола вода. Единственото ми обяснение е, че Мишо Венков ще ни напусне лятото със сигурност и Гонзо от сега подготвя за там футболист.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 26 фев 2014 14:56

Аз знам,че Атанасов е левичар,просто Коконов отива в дясно,а този остава в ляво,даже може и резерва на Венков да е.Сашко играеше като крило в някои мачове,което вече ще отпадне като вариант.А за Окоро май няма да стане работата.Това май е върха на сладоледа в нашата селекционна политика.Да платиш наем за футболист,да го лекуваш,да му плащаш заплата,а мачовете му са няколко... :)
Вече се радвам и на такива трансфери.
Много ми е интересно как са стигнали до това радикално решение да вземат нов футболист...
НЕЧУВАНО... :)

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 26 фев 2014 18:11

ТИМ пуснаха една животоспасяваща капка кръв към гърчещия се от липса на играчи пациент 8-)

Върни се в “Черно море”