СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Veso1913 » 07 сеп 2024 10:00

ogrizko написа:
Veso1913 написа:Хайде от мен да мине,няма да говорим повече за политика.Просто кажи чий е Крим,че да се уточним кой за какви перки се бори.

Крим е на гражданите, които живеят в Крим предполагам - на Кримчани :) Иначе повече ме вълнува какво става в България и реалните ни проблеми и тия 5 точки дето дано си ги видял докато можеха да се видят - за тях се боря, външната политика ми се повръща вече от това само с нея да ме занимават медии и журналисти - САЩ, Европа или Русия няма да ни решат проблемите!!! ЕС или БРИКС също... докато продължават да ни управляват некадърници дето само искат да ни крадат и да си правят схемите и да забогатяват техните обръчи от фирми!!! Това не може и няма да продължава вече!!! ВЪН БОЙКО!!! ВЪН ПЕЕВСКИ!!! ВЪН ПРОКОПИЕВ!!! Бастаааааа... ВЪН КМЕТОВЕТЕ ДЕРЕБЕИ!!!

Мдаа,ами ти си готов за президент,достатъчно е да се свържеш с Решетников и след радев/нарочно с малка буква/ си ти.Не ме интересуват твоите 5 точки,но по най важната се провали.Дерзай,но повече не говори за неговорене за политика.Всички тук разбраха що за ...хм,не зная как да те нарека,за да не обидя някое невинно същество.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2024 16:25

Хммммм, извинявам се на всички украински и руски фенове на Черно море. Мислех, че по-скоро са склонни да викат и да са фенове на Фратрия. Не се бях замислил, че може най-важен да им е Крим :) На мен като българин по-важна ми е България и какво се случва тук. Прекалено некадърно управлявани сме, за да ми е важна външната политика и да може да влияем. Но това си е мое мнение разбира се ;)

Иначе сте се объркали, бях решил нищо да не казвам по въпроса, но все пак прекалено често взехте да повтаряте един и същ неверен слух за мен. Не искам да ставам президент, а премиер. Да ставам президент за какво? Да налагам по цел ден вето? :) На тази държава й трябват реформи, много на брой и мащабни.... по-скоро като премиер може човек да промени нещо.

Иначе всеки е свободен да ме нарича както пожелае, не съм на 5 годинки да се обиждам кой как ме нарича ;) Но все пак наистина внимавайте някое незаслужило същество да не го отнесе покрай мен ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 сеп 2024 18:21

Според мен Огризко е добродушко. Направил е политическа анкета сред феновете на Черно Море. Кои от тях са най-глупавите и лесни за манипулиране.
Засега се е набутал като номер едно в списъка и няма други желаещи. След Възход, Воля, Възраждане, Величие съм решил да основа партия "България в ерекция". Набирам истински членове. От името става ясно какво ще се случи с другите партии. Вече имам фаворит за премиер. Спечелим ли изборите ще поканя Огризко.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2024 20:00

helemong написа:.....Кои от тях са най-глупавите и лесни за манипулиране......

Ами, ако имате желание - поискайте разрешение от модератора да поспорим по въпросите дето засегнах, тъкмо ще ме убедите лесно как бъркам, а вие сте правите. Като гледам сте и повече от ответната страна (да не кажа всички), но все пак съм готов да поема риска - тъкмо на бързо ще ме изманипулирате да мисля в правилната посока :) Та, докато трае спора да не се трият или редактират мненията, иначе няма смисъл.

Но ако най-важния въпрос за всички е Крим - не смятам да си губя времето. Интересува ме повече какво става в страната, а не извън нея.

А за премиер съм винаги готов, само предпочитам името да бъде Колалиция за Ускорени Реформи, защото колкото повече хора успеем да обединим по-добре, а пък и имаме нужда от много и сравнително бързи реформи, за да променим нещата :) Дано да си съгласен, донякъде като идея се припокрива с предложеното от теб име за партия? ;)))

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 07 сеп 2024 23:09

Предлагаш безмислен спор, без решение. Ние сме нация от индивидуалисти. Всеки знае за себе си, че е най-прав. Това е голям чар и от друга страна трагедия за България. Възникването на държавите, религиите и парите е разделило хората на Земята. Вече само може да се мечтае, докато се слуша Imagine на Бийтълс. Въпросът чий е Крим на практика е философски за минало, настояще и бъдещето на света и България. За мен си имам отговор, но никога няма да мога да докажа правотата си на хора гласували за Величие. Отговорът на кримчани е бил верен преди няколко хиляди години. Затова да се съсредоточим и пишем за нещо, което ни обединява тук. Любовта ни към Черно Море.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 сеп 2024 23:59

helemong написа:За мен си имам отговор, но никога няма да мога да докажа правотата си на хора гласували за Величие.

Само дето аз не съм гласувал за Величие :))) Надявам се да имам шанса на идващите избори.

На мен споровете не ми пречат, всеки вижда гледната точка на другия и после сам си преценява. Не смятам да водя никого до урните за ръчичка и да му попълвам бюлетината! А това тук е спам тема, така че не е задължително да е свързана само с Черно море :)

Между другото, понеже гледах днеска лайфа на Ивелин с въпроси и отговори.... по едно време каза нещо много странно, че в агитката на Спартак Варна имало внедрена някаква организирана група от престъпници с цел наркоразпространение и т.н. https://www.youtube.com/watch?v=sAXMhF_xkI0&t=3045s (под 1 мин. от зададеното време - не гледайте целия клип ако ще ми мрънкате) Някой има ли идея дали наистина се случват подобни неща в агитката на Спартак Вн?? Добре, че не каза агитката на Черно море поне.... :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 22 окт 2024 16:43

https://www.youtube.com/watch?v=xDH7D7BHL60 - приятели, от това видео може да видите, че Павел Стоименов, Светослав Илчовски и други бизнесмени ще покрият претенциите на акционерите, които искат да си продадат акциите или се чувстват ощетени по някакъв начин.

С това спекулациите за пирамида, ощетени акционери и подобни глупости дето хвърчат из интернет пространство им се слага край веднъж завинаги! Лъжците и измамниците обикновено не дават пари, а само вземат.

Няма да продължавам темата, защото се дразните на политическата тематика, но истината трябва да се знае и винаги излиза наяве!

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 23 окт 2024 17:52

Кви приятели ве! Ти си срам за черноморската общност!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 23 окт 2024 21:07

Mariner написа:Кви приятели ве! Ти си срам за черноморската общност!

Всеки има право на мнение. И мен ме е срам от хора спящи и подкрепящи статуквото ;) 35 години крадене не ти ли стигат?

Ще ме е срам повече, ако не правя нищо, за да се променят нещата! :) Поздрави!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 дек 2024 15:36

Оставете Двуличие и политиката, да видим нещо интересно от региона - Доброджа са се засилили към А група. Едно близко гостуване и регионално дерби ще е добре. Много наши юноши и бивши играчи са гръбнака там. Успех на сламарите :)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”