ogrizko написа:Veso1913 написа:Хайде от мен да мине,няма да говорим повече за политика.Просто кажи чий е Крим,че да се уточним кой за какви перки се бори.
Крим е на гражданите, които живеят в Крим предполагам - на Кримчани :) Иначе повече ме вълнува какво става в България и реалните ни проблеми и тия 5 точки дето дано си ги видял докато можеха да се видят - за тях се боря, външната политика ми се повръща вече от това само с нея да ме занимават медии и журналисти - САЩ, Европа или Русия няма да ни решат проблемите!!! ЕС или БРИКС също... докато продължават да ни управляват некадърници дето само искат да ни крадат и да си правят схемите и да забогатяват техните обръчи от фирми!!! Това не може и няма да продължава вече!!! ВЪН БОЙКО!!! ВЪН ПЕЕВСКИ!!! ВЪН ПРОКОПИЕВ!!! Бастаааааа... ВЪН КМЕТОВЕТЕ ДЕРЕБЕИ!!!
Мдаа,ами ти си готов за президент,достатъчно е да се свържеш с Решетников и след радев/нарочно с малка буква/ си ти.Не ме интересуват твоите 5 точки,но по най важната се провали.Дерзай,но повече не говори за неговорене за политика.Всички тук разбраха що за ...хм,не зная как да те нарека,за да не обидя някое невинно същество.