СПАМ
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: СПАМ
абе .....аватара изобщо може ли да се сменя ???? набутах всичко в подписа, обаче принципно исках това в защита на "исторически парк" да го сложа като аватар ...свивах свивах изображението и пробвах да качвам все по-малък размер, но абсолютно нищо не се получи!!! то не съм сменял аватара от не знам кога ...чудя се аз ли бъркам нещо или има бъг дето няма да го оправят?!?!

Понеже много хора "разбирачи" скачат на Исторически парк, изгледайте това видео поне до 17 мин. и сами си преценявайте и вадете изводите. Няма да коментирам нашироко, за да не тръгнат нещата в посока политика. Нека да се опитаме да спасим поне парка, ако има родолюбци някъде си там наоколо :)
https://www.youtube.com/watch?v=jOYhjnvyM-c (СЕКТАТА БЪЛГАРИЯ!)

ogrizko написа:Понеже много хора "разбирачи" скачат на Исторически парк, изгледайте това видео поне до 17 мин. и сами си преценявайте и вадете изводите. Няма да коментирам нашироко, за да не тръгнат нещата в посока политика. Нека да се опитаме да спасим поне парка, ако има родолюбци някъде си там наоколо :)
Не бе,въобще не става въпрос за политика,нали?Що се правиш на глупав?Къде е Ивелинчо?Каква идея защитава?Кой и защо го набута в парламента?Какви са му зависимостите?И накрая за парка.Ще ти покажа един паралел с един пилон,катоо борбата е за тези с потурите,гайдите и кавалите,татусите на ... знаеш кои,супер турбо патриоти,всичките закичени с руски знаменца.Но хайде да не говорим за политика,а?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:ogrizko написа:Понеже много хора "разбирачи" скачат на Исторически парк, изгледайте това видео поне до 17 мин. и сами си преценявайте и вадете изводите. Няма да коментирам нашироко, за да не тръгнат нещата в посока политика. Нека да се опитаме да спасим поне парка, ако има родолюбци някъде си там наоколо :)
Не бе,въобще не става въпрос за политика,нали?Що се правиш на глупав?Къде е Ивелинчо?Каква идея защитава?Кой и защо го набута в парламента?Какви са му зависимостите?И накрая за парка.Ще ти покажа един паралел с един пилон,катоо борбата е за тези с потурите,гайдите и кавалите,татусите на ... знаеш кои,супер турбо патриоти,всичките закичени с руски знаменца.Но хайде да не говорим за политика,а?
Е, ти пък сега, правел се на глупав! Той не се прави..?! :lol: Но пък затова, твърде нескопосано се прави на хитър! Изтипосал политическа партия в подписа си, драпал да я цопне и в аватара, пробутва писания за "исторически парк" и тъънко зачева темата за "ценностите" на хората стоящи зад парка и партията им, набляга на "родолюбие", поства адрес на клип с пропаганда знаейки, че всичко това малко или много ще провокира тук пишещите, а после "бяга" от "широки коментари", че видиш ли, ще идем към политиката?!?!?! :lol: :idea: Аз помня и едни мераци за президентския пост?!?!?! То не бяха агитации тук, изложения на виждания, как ще управлява държавата и още куп такива дивотии?! Някой друг помни ли това? И не за пръв път зачеква тема за политика! Така че, нищо не може да ме учуди вече. :lol: Но, какво пък, в "спам" темата сме..
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Хаха, обществена тайна е дали съм глупав, луд или хитър или и двете :))) В интерес на истината, не съм сигурен дали не се движа по ръба на правилата на форума и затова гледам да не говоря директно за политика. Но щом като и модераторът казва, че в спам-темата е допустимо, то мога да не се правя на луд или хитър и да си кажа директно тогава :P
Доколкото ми е известно няма зависимости, а идеята която защитава е България и българското :) Както вероятно си видял и от клипа, ако си го гледал?
Понеже следя канала на Величие (Свободен глас) в ютуб и срещите им с хората от различните градове, които продължават и до днес, то там разкриват доста притеснителни неща, които ме карат да искам да поразбудя малко хората, защото не може така да се продължава!
Ето част от нещата, които доста ме притесняват и които всички избягват да говорят за тях (партии, телевизии и т.н. (все пак избори идват)) и ги разкрива само Величие към момента:
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
Така че, да ....вероятно се правя на хитър ако може да посъбудя малко хората от сладката им дрямка, защото не искам да окрадат, съсипят и фалират България!!! И ако си мислите, че няма накъде още .....явно има както се вижда от по-горните примери!!!
п.п. Извинявам се, ако съм досаден.
Къде е Ивелинчо?Каква идея защитава?Кой и защо го набута в парламента?Какви са му зависимостите?
Доколкото ми е известно няма зависимости, а идеята която защитава е България и българското :) Както вероятно си видял и от клипа, ако си го гледал?
Понеже следя канала на Величие (Свободен глас) в ютуб и срещите им с хората от различните градове, които продължават и до днес, то там разкриват доста притеснителни неща, които ме карат да искам да поразбудя малко хората, защото не може така да се продължава!
Ето част от нещата, които доста ме притесняват и които всички избягват да говорят за тях (партии, телевизии и т.н. (все пак избори идват)) и ги разкрива само Величие към момента:
1 -
2 -
3 -
4 -
5 -
Така че, да ....вероятно се правя на хитър ако може да посъбудя малко хората от сладката им дрямка, защото не искам да окрадат, съсипят и фалират България!!! И ако си мислите, че няма накъде още .....явно има както се вижда от по-горните примери!!!

ogrizko написа:Хаха, обществена тайна е дали съм глупав, луд или хитър или и двете :))) В интерес на истината, не съм сигурен дали не се движа по ръба на правилата на форума и затова гледам да не говоря директно за политика. Но щом като и модераторът казва, че в спам-темата е допустимо, то мога да не се правя на луд или хитър и да си кажа директно тогава :PКъде е Ивелинчо?Каква идея защитава?Кой и защо го набута в парламента?Какви са му зависимостите?
1 - ..
2 - ..
3 - ..
4 - ..
5 - ..
Е, не! Чак толкова хитър не си, но наивен - да. То, дето си досаден, но и наглееш вече. Някъде другаде си провеждай предизборната кампания.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
Iceberg написа:Е, не! Чак толкова хитър не си, но наивен - да. То, дето си досаден, но и наглееш вече. Някъде другаде си провеждай предизборната кампания.
Е, като се опитах да ви спестя политическата част ме нападнахте, че шмекерувам :) Като пък съм директен явно ви избождам очите ...на мен не ми пречат и двата варианта, въпросът е на вас защо ви пречат и двата :)
Аз ли съм наивен? Да не се окажат наивни тия дето следят предимно нещата дето им показват по ТВ, платения манипулатор Цанов (който нещо си затри видеата за Ивелин и Величие) и подобни? :) Щото знам как го представят Ивелин - като секта, схемаджия, фараон, пирамида и всякакви подобни .....но проблемът е, че съм видял и другата гледна точка и затова няма как да се вържа на подобни глупости и манипулации дето витаят из пространството.
А пък дори тия дето се смятат за ненаивни, в най-добрия случай просто казват "щом се говорят такива неща за него - значи има нещо" :))) И все пак не са видяли другата гледна точка...
Това, което наричаш предизборна кампания дето водя ......нямаше да го водя, ако битката вече не е за спасението на България!!! Щото като сложат перките няма да ги махнат!!! Като откраднат електропреносната мрежа няма да има връщане назад!!!! Което се опитах да покажа и с тия 5 точки. Не е полезно за държавата и за народа в нея нещата да продължат по тоя крадлив и уродски начин.... Искам нещо да се промени към по-добро и затова си позволявам да "наглея" както казваш!! За себе си нищо не търся, не съм член на Величие ако така изглежда, не съм инвеститор в Исторически парк, не работя в Тогедър и не вземам дивиденти или каквото се сетиш. Т.е. говоря си по убеждение вследствие, че вече няколко месеца ги следя и паралелно виждам двете гледни точки и смятам, че мога да преценя кой лъже и кой манипулира. Щото желанието на статуквото е нищо да не се промени, за да може да крадат и да лапат! Ама да ми лапат дедовия както се казва, защото на мен пък ми писна да управляват само крадци, измамници и далавераджии дето абсолютно нищо не правят ако няма нещо да се крадне!!!
Затова просто исках да провокирам хората да погледнат и другата гледна точка ....след това да преценяват. Ама съм учуден всички колко са надменни и "запознати" с всичко и дори едно видео не могат да изгледат, че може нещо да им се развали комфорта да речем :Р ужас ...ама то и нямаше да сме в това положение ако 90% не бяха така за съжаление....
Абе, както и да е ....забавлявайте се кой с каквото му е кеф там и недейте се вълнува от подобни неща......

ogrizko написа:Iceberg написа:Е, не! Чак толкова хитър не си, но наивен - да. То, дето си досаден, но и наглееш вече. Някъде другаде си провеждай предизборната кампания.
Е, като се опитах да ви спестя политическата част ме нападнахте, че шмекерувам :) Като пък съм директен явно ви избождам очите ...на мен не ми пречат и двата варианта, въпросът е на вас защо ви пречат и двата :)
Аз ли съм наивен? Да не се окажат наивни тия дето следят предимно нещата дето им показват по ТВ, платения манипулатор Цанов (който нещо си затри видеата за Ивелин и Величие) и подобни? :) Щото знам как го представят Ивелин - като секта, схемаджия, фараон, пирамида и всякакви подобни .....но проблемът е, че съм видял и другата гледна точка и затова няма как да се вържа на подобни глупости и манипулации дето витаят из пространството.
А пък дори тия дето се смятат за ненаивни, в най-добрия случай просто казват "щом се говорят такива неща за него - значи има нещо" :))) И все пак не са видяли другата гледна точка...
Това, което наричаш предизборна кампания дето водя ......нямаше да го водя, ако битката вече не е за спасението на България!!! Щото като сложат перките няма да ги махнат!!! Като откраднат електропреносната мрежа няма да има връщане назад!!!! Което се опитах да покажа и с тия 5 точки. Не е полезно за държавата и за народа в нея нещата да продължат по тоя крадлив и уродски начин.... Искам нещо да се промени към по-добро и затова си позволявам да "наглея" както казваш!! За себе си нищо не търся, не съм член на Величие ако така изглежда, не съм инвеститор в Исторически парк, не работя в Тогедър и не вземам дивиденти или каквото се сетиш. Т.е. говоря си по убеждение вследствие, че вече няколко месеца ги следя и паралелно виждам двете гледни точки и смятам, че мога да преценя кой лъже и кой манипулира. Щото желанието на статуквото е нищо да не се промени, за да може да крадат и да лапат! Ама да ми лапат дедовия както се казва, защото на мен пък ми писна да управляват само крадци, измамници и далавераджии дето абсолютно нищо не правят ако няма нещо да се крадне!!!
Затова просто исках да провокирам хората да погледнат и другата гледна точка ....след това да преценяват. Ама съм учуден всички колко са надменни и "запознати" с всичко и дори едно видео не могат да изгледат, че може нещо да им се развали комфорта да речем :Р ужас ...ама то и нямаше да сме в това положение ако 90% не бяха така за съжаление....
Абе, както и да е ....забавлявайте се кой с каквото му е кеф там и недейте се вълнува от подобни неща......
Хайде от мен да мине,няма да говорим повече за политика.Просто кажи чий е Крим,че да се уточним кой за какви перки се бори.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Хайде от мен да мине,няма да говорим повече за политика.Просто кажи чий е Крим,че да се уточним кой за какви перки се бори.
Крим е на гражданите, които живеят в Крим предполагам - на Кримчани :) Иначе повече ме вълнува какво става в България и реалните ни проблеми и тия 5 точки дето дано си ги видял докато можеха да се видят - за тях се боря, външната политика ми се повръща вече от това само с нея да ме занимават медии и журналисти - САЩ, Европа или Русия няма да ни решат проблемите!!! ЕС или БРИКС също... докато продължават да ни управляват некадърници дето само искат да ни крадат и да си правят схемите и да забогатяват техните обръчи от фирми!!! Това не може и няма да продължава вече!!! ВЪН БОЙКО!!! ВЪН ПЕЕВСКИ!!! ВЪН ПРОКОПИЕВ!!! Бастаааааа... ВЪН КМЕТОВЕТЕ ДЕРЕБЕИ!!!

Разбрахме, достатъчно!